Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari

V době kdy jsem chtěl zajít na masáž na poukaz měla králíkárna plno, tak jsem cestou domu na blind zavítal do Matahari. Na výběr dvě slečny, vybírám slečnu Lucy. Lucy je pohodová česká holka, fotky tak rok staré (její slova), věk odpovídá, vzhledově hodně můj vkus, taková normální přírodní holka s pěkným obličejem.

Beru B2B na 60 minut za 2200 a Lucy si mě vede na pokoj, už cestou začíná konverzace. Přestože se nazvala po popisu mé práce „blondýnkou“, že tomu nerozumí (tomu rozumí tak možná 500 lidí u nás), přišla mi jako jedna z chytřejších holek, co jsem potkal, za mě určitě bonus. Byla otevřená i o její práci, takže jsem se rychle dozvěděl, že po nespecifikovaných problémech musela změnit místo práce, pro její minulé návštěvníky: má stejné jméno/alias =).

Teď něco k průběhu: normálně by mě masérka nechala na pokoji a po chvíli (občas delší) by dorazila zpět abychom šli společně do sprchy. Tady Lucy zůstala uvnitř a začala se svlékat spolu se mnou, musím říct, že to dodá úplně jinou atmosféru, moc se mi tento scénář líbí! Sprcha na pokoji moc příjemná, hodně pečlivě se věnuje správným partiím již tam, sprcha obecně delší než obvykle, ale erotično o to větší.

Po sprše ulehám na břicho a začíná klasická masáž, Lucy se nebojí přitlačit a pořádně rozmasíruje záda, hýždě a část stehen . Poté začalo B2B, které nebylo ani moc zlehka, ani váhou celého těla, prostě přítlak byl akorát. Při přejíždění též začalo další dráždění nohou v rozkroku. Po nějaké chvíli B2B začala nejintenzivnější práce na správném místě co jsem zažil, byl jsem opravdu hodně nadrženej! Po tomto intenzivním dráždění bylo ještě chvilka B2B a pak otočka. (Pozn.: žádné zbytečné přejíždění zadkem)

Na zádech už práce na správných místech a trochu povídání: příjemná, jemná práce. To nějakou chvilku pokračovalo, pak nahodila pozici 69 a další B2B, tak jsem tvrdnul ještě víc, dole „nahodilé“ doteky povoleny. Po dalším a dalším dráždění přešla k zakončení, výhled super, já v ruce ty sametový dvojky a Lucy se nebála podržet a pokračovat ještě pár sekund potom. Tak tam tak ležím v blahu a za další konverzace se pomalu přesunujeme do sprchy, tam pořádně smyjeme olej a míříme na pokladnu. Pusu na tvář, rozloučení a platba u recepční. Platba jde kartou, takže super (chodit do bankomatu mě nebaví, je to pro mě další ztracený čas).
Koukám ještě na hodinky: dveře-dveře 82 minut (z toho přímo s Lucy to bylo cca 79 minut, neboť se mnou byla celou dobu „recepce-recepce“), trochu něco jiného než to fiasko minule

Shrnutí:
– masáž nadprůměr, B2B bohatě a správně
– práce na správných místech bohatě a možná nejlepší (spíš určitě), co jsem zatím zažil
– čas vlastně vůbec nehlídala, jela podle citu, někteří by asi řekli, že to bylo na zádech moc dlouhé, ale stálo to za to také
– Lucy bych upřímně chtěl mít doma a to nejen kvůli masáži, prostě mi sedla
– cena vyšší, ale zatím jsem neměl v Matahari problém, masáže byly vždy alespoň průměr a zatím jsem potkal jenom české dívky (s cizinkami mám zatím spíš špatné zkušenosti, asi začnu dávat otočky, pokud zjistím, že jsou z východu a mají napsanou českou národnost….)

Celkově hodnotím 9.5/10 (10 nikdy nedávám a za vyšší cenu neubírám, neboť bylo bohatě přetaženo), opáčko chci a bude

Smailík (prostě ten nejlepší)

PS.: Kupon uvidím, jak bude rozvrh v králíkárně, nějak jsem tam vyloučil příliš mnoho masérek, asi zkusím nějaký nový přírůstek, uvidíme….

https://www.tapky.info/?3549,lucy-matahari-salon-773-164-811-773164811

Lucy_Matahari.jpeg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx