Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

Navsteva cca pred 2 mesicema. Uz nejakou dobu jsem chtel vyzkouset pussycat masaz, tak jsem vyuzil akce v RH na 90 minut. Mel jsem chut na nejakou drobnejsi holku takze objedani k Elle, pres formular na strankach, potvrzeno do 5 minut spolu s instrukcemi, tak vyrazim. Na miste zvonim a jsem vpusten, sejdu 2 patra a trosku hledam ktere dvere az se najednou otevreli ty spravne, je to tam tmave ano ale s tema cervenejma svetlama pro me docela zajimava zmena.

Uvitan Ellou, vykala mi az mi to prislo usmevne na to co nas ceka. Prijemne devce z vychodu, postava sedi, vek netusim, je to takove hezke drobatko, z toho mala co mluvila tak na pul cesky, na pul anglicky. Dostavam pantofle a jdeme na pokoj, potvrzujeme vybranou masaz, nabidnuto piti. Ella prosi o svleceni a pockani, tak jsem udelal. Vratila se s rucnikem, vodou a stale oblecena, ja ready do sprchy, na jednou sa zacala svlekat coz bylo mile prekvapeni, jeste my prislo ze se trochu stydi ale urcite nema za co, takze okoukavam tu drobnou postavicku s hezkyma prsama ktere jsem cekal ze budou dodelane, nebyli coz bylo pro me jako zastance prirozenosti obrovske plus. Vzala me za ruku a do sprchy, malinkej sprchac, rikam si to bude vesele. Ella nemela nejmensi problem, hezky jsme se tam vesli, otlapavacka, nebranila se zadnym dotekum nikde a trochu je sama iniciovala. Sprcha skoro 10 minut rekl bych.

Vracime se na pokoj, uleham, Ella odbiha pro olej. Vraci se a zacina masaz, od jemnych doteku, pres mirne sportovni masaz a postupne graduje, tady mensi zvrat kde se vybil reprak tak se omlouva a odbiha pro nabijecku… tohle by si mohli poresit a nepouzivat bez dratove repraky jelikoz to zabralo par minut dokud nasla kabel, zapojila a sprovoznila znovu… Eroticno opadlo, nastesti se ji povedlo to relativne rychle vratit. Tesne pred otockou na mne lezi a prijemne se vlni tim malym telickem na mych zadech. Otocka asi v pulce masaze myslim, telo na telo, doteky a libani vsude dodrzeno, ruzne pozice vratane 69. Ovinula se kolem mne a finisujeme, zustavame lezet, ona hezky ovinuta kolem mne. Sice v tichu jak byla jazykova bariera. Pak dalsi spolecna sprcha v stejnem duchu jak ta na zacatku. Oblict, zaplatit a odchod. U louceni zacal zvonit zvonek takze po ceste ven potkavam dalsiho zakaznika – holt nekdy to nevyjde.

Cas mirne pretazen takze ve vysledku spokojenost, Ella je sikovna i kdyz pusobi trochu zmatene tak vi co dela, nebo aspon u me vedela, GFE ano. Hodnotim

Opacku bych se nebranil, uvidime

https://tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Ella.jpg

4 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx