Erotické masáže Praha

Barbara – MasazePprincess

Prvni masaz tenhle rok, asi pred 3 mesicema. Podnik neni nutno predstavovat, vybral jsem Barbaru, objednani na 90 minut v poradku, dorazim na misto, volam, klasika cekacka asi 2 minuty. Prichazi Barbara v obtahlych satech a ja si rikam ze to se mi snad zda, krasna zenska, usmevava, prijemna – za mne fotky a miry +/- odpovidaji, vek klasicky nesedi ale to mi nevadi. Odvadi me na pokoj, spolecna sprcha nabidnuta, vyuzita na konci.

Rychla sprcha a Barbara uz mezitim prichazi, sundava rucnik a ja jsem skoro upadnul, to telo je opravdu vystavni – pokud jsem spravne pochopil v minulosti hodne cvicila a verim tomu pac ma pevnou postavu. Masaz na brichu prijemna, neboji se pritlacit, hodne u toho kecame, uzivam si vyhled na to telo. Otocka asi po 50 minutach…  zacina opravdova show, telo na telo, vzdychani, doteky prijma vsude v ramci pravidel, ty prsa me mile prekvapili na to ze jsou udelane pusobili skoro prirozene co ja osobne preferuju. Strida polohy, ke konci si me osedlala na konicka, obecne super poloha, clovek ma skoro pocit jak kdyby byl opravdovy sex. Ja si naplno uzivam ty prsa a telo a finisujeme. Kratky odpocinek a jdeme do sprchy, jak je ten sprchac maly (a ja velky) tak je to velmi prijemne. U princezen jsem par krat uz byl ale poprve jsem mel spolecnou sprchu. Obleknout, zaplatit a pryc. Cas dodrzen.

Suma sumarum to bylo velmi prijemne, super jizda. U princezen urcite muj nejlepsi zazitek, mozna nekdy zopakuju ale mezi masazi a touto recenzi jsem objevil svou favoritku – recenze prijde. Hodnotim pozitivne

P.S. omlouvam se za gramatiku ale cestina neni moje rodna rec.

https://tapky.info/?2955,barbara-masaze-princess-773-480-202-773480202

Barbara.png

4.4 9 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 června, 2021 13:52

Barbara je skvělá, víte někdo kde teď masíruje?

1 června, 2021 15:45
Reply to  xpetrik

v králikárně

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx