Erotické masáže Praha

Kristynka z Infinity masáží

Chtěl jsem delší dobu vyzkoušet masáž lingamu, která slibuje oddalování orgasmu a “erupci na konci.“ Zvolil sem po chvilce rozhodování salon Infinity, který mám po cestě z práce. Zde jsem si udělal rezervaci ke slečně jménem Kristýnka. 

Kristýnka je od prvního pohledu milé, něžné a křehké stvoření se štíhlou postavou. 

Po přivítání mě zavedla do svého pokoje, kde sme vyřešili formality a nabídla mě společnou sprchu. Tu sem s radostí přijal a šli sme se společně mydlit. Slečna má štíhlou postavu a hezký zadeček. Prsa malá, takže nic pro horňáky ale to je věc vkusu. Během sprchy bylo znatelné, že do své činnosti dáva snahu a fantazii. Je komunikativní a pozorná, ráda se ptá co je vám příjemné a i další konverzace přirozeně plynula.

Masáž lingamu, kterou jsem zde vyzkoušel poprvé byla v provedení Kristýnky super. Nejprve po mě celá klouzala svým lehounkým a zároveň hebounkým tělem. Po chvíli pak začala věnovat svou pozornost mému penisu, se kterým si spokojeně a krásně hrála. V momentě, kdy sem se blížil k pocitu, že to vyletí ven, tak zbrzdila tempo a zjemnila úchop. Cítil sem v něm zajímavé mravenčení. Bylo to dráždivé a příjemné zároveň. Přesto v momentě kdy měnila pozice a vystavila na mě svůj zadaček, tak to ze mě vyletělo ani nevím jak. 

Po menší přestávce přišlo druhé kolo při kterém už sem byl fajně vyklidněný a vychutnal si jej o to víc. Kristýnka nikam nespěchala a s postupným oddalováním druhý výstřik přišel až chvíli před koncem naší domluvené hodinky. A to když se o mě otírala svou buchtičkou a vzdychala u toho. Druhý výstřik sem měl extra silný a projel mi až do konečků prstů. 

Za hodinu masáže lingamu bylo placeno 2100 Kč a určitě se tedy z práce zase někdy přijdu odreagovat, nejspíše opět za Kristýnkou Z práce sem totiž dojel odpočatý jako bych se vrátil odněkud z dovolené. Takže doporučuji. Prostory mají taky dostatečně zařízené a hlavně v dobré lokalitě. 

https://tapky.info/?3503,kristynka-infinity-spa-603-373-881-603373881

kristynka_011.jpg

3.5 11 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx