Erotické masáže Praha

Lily Rabbit

Vzhledem k neustálému vychvalování králikárny jsem se rozhodl tento salon navštívit. Mám rád zrzečky, tak jsem zvolil Lily. Objednání ok, trošičku komplikovaný příchod do podzemí, ale našel jsem. 😊 Uvítání drobné dívčiny, zrzečka. Ale jásal jsem předčasně. Rychle jsem pochopil, že v tomto případě bude má upovídanost na škodu. ☹ Nějaké konverzace by se ale hodila, ne? Hned na začátku jsem se nějak zasekl ve frontě na sprchu!!!! A masáž? No, jak to popsat. Intenzivní masáž B2B, velký důraz na nohy a záda, milovníci intimních partií mají velkou smůlu. Vlastně ani nevím, jaké má oči a to nebylo tmou. 😊 Za celou masáž se na mě podívala při vstupu a odchodu. Trošku přeháním, ale v průběhu masáže ani očičkem nepohlédla. Celá masáž bez jiskry, bez náboje, velká nuda. Největší asi pro slečnu. Chvíli jsem uvažoval, jestli by ji nepotěšilo, kdybych ji navrhl, že si to udělám sám. Velké zklamání. Nevím, jestli jsou zde uváděné recenze na králikárnu lži nebo jestli jsem měl opravu takovou smůlu. ☹ Uvidíme. Za mě drahá zkušenost, opáčko ani omylem.

https://tapky.info/?3364,lily-rabbit-hall-774-910-918-774910918

lily_014.jpg

2.9 8 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
21 dubna, 2021 21:12

A co konkretne myslis ? Nic jim psat nebudu, na pivo spolu nechodime, ale treba to tu ctou.

22 dubna, 2021 09:23

tohle tak bylo vzdy, nektera ano a nektera ne. pro me je to pridana hodnota, jedna z veci, na ktery mi pri masazi zalezi. pokud tedy dopredu vim, ze ne, mam ulehceno rozhodovani, svlečnu skrtam. nejhorsi je, kdyz narazis na namyslenej studenej cumak, namatla te olejem, pak mechanicky vyhoni v poloze metr od tela s nohama u sebe kam se nevejde ani mince a jdes domu o par kacek lehci. no a prave proto ty recenze pisem, ponevadz je potreba se hlavne vyhnout tem horsim, ktery casem vyresi trh jako takovej.

user1902
22 dubna, 2021 10:07

sorry, to je tak, ked premyslam nad mnoho vecami naraz – ta sprcha sa stava velkym problemom, kazdy sa tu stazuje na cakanie

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx