Erotické masáže Praha

Jennifer – Matahari

Na své další výpravě jsem se rozhodl prozkoumat jednu pražskou pamětihodnost – a sice dle několika starších recenzí nejdokonalejší prsa minimálně ve střední Evropě. Vyrazil jsem tedy do salonu Matahari  za Jennifer.
Ještě než budu pokračovat, rád bych zmínil jednu věc a sice subjektivitu recenzí a spousty faktorů, které se podílejí na výsledném vyznění zážitku. Například kdybych byl méně zkušeným návštěvníkem masáží odcházel bych ve výrazně větší euforii. Zároveň každý máme jiná očekávání a jiný ideální průběh masáže. Ale nyní ale pojďme k samotné akci.
Začátek byl velmi nesmělý a to doslova. Otevřela mi Jennifer a já se nemohl ubránit zklamání. Jasně, všichni víme, jak jsou fotografové šikovní, že kolikrát pomůže i photoshop, ale někdy je ta srážka s realitou bolestivá. V tomto případě šlo o to, že Jennifer na první dojem působí, teď hledám správné slovo. Moc nezapůsobí. Nevýrazný obličej, tichý hlásek a podání ruky ve stylu leklá ryba – tak nějak na mě Jennifer zapůsobila celkově. To žádná fotka nezachytí (aby nedošlo k mýlce, fotky jsou pravé). Ač jsem měl tendenci k otočce s předtuchou slabšího zážitku, ty recenze vyznívaly tak dobře, že jsem se to rozhodl risknout.
Takže jdeme na pokoj. Společná sprcha a musím potvrdit, že poprsí je to exkluzivní. Postupem času se i Jennifer začala „zhmotňovat“ a více projevovat. Ač je to Ukrajinka, česky si s ní pokecáte v pohodě. Takže obavy vystřídal opatrný optimismus. Masáž samotná body to body byla příjemná. „Příjemná“ je asi to nejvhodnější slovo. Jennifer se nebojí využít své přednosti a nebojí se ani tělesného kontaktu. Není to typ dračice, ale spíše něžný andělský pečovatelský typ s citem pro detail – třeba masáž chodidel byla nečekaně interesantní – ano, vím, že se část čtenářů teď plácne do čela, jaký jsem debil, že se za ty prachy rozplývám nad masáží chodidel. Takže raděj přihodím, že se už v poloze na břiše věnuje i těm nejzajímavějším místům. Nejsem z těch, kdo by hlídal na minutu přesně, kdy přijde otočka. Proběhlo to v normě. Následovala mazlivá část, kdy mi bylo umožněno se dosyta nabažit jejích prsou, takřka ideálního tvaru. Slečně se dotyky líbily (nebo je velmi dobrá héééérečka), jen musím potvrdit pro jistou cílovou skupinu důležitou informaci – dole je zákaz. Nejsem ten, kdo to ortodoxně vyžaduje, ale v tomto případě mi to chybělo k tomu, aby se zážitek z kategorie „příjemný“ přesunul do kategorie „skoro exkluzivní“. Zakončení v pořádku, společná sprcha na konci také.
Shrnutí: v podstatě jsem dostal, co jsem očekával – příjemnou masáž, s možností opečovat čarokrásný kozy. Ovšem za mě tomu chybělo něco víc. Jako správnou masáž hodnotím tu, po které se mi slečna dostane do hlavy a pár dní v ní zůstává a vaří moji krev. To v tomto případě nenastalo. Subjektivně tedy neutrální smajlík. Objektivně něžná nešizená masáž B2B se stopkou dole, která mě rozhodně neurazila. Pro horňáky se slabostí pro nesmělé studentky bych smajíka zaokrouhlil na pozitivního s širokým úsměvem. Já asi opakovat nebudu.

https://tapky.info/?3128,jennifer-matahari-salon-773-164-811-773164811

AP8dLfoMbu.jpeg

4 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 dubna, 2021 10:12

Teď jsem mrknul na švédy a holka tam taky začala jezdit, kdyby se chtěl někdo pokochat. 😎

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx