Erotické masáže Praha

Klara – Rabbit Hall

Opět se to sešlo a už dopoledne jsem věděl, že vyrazim, byl jsem pozitivně naladěn. Padlo to na Klaru z RH, poněvadž je blízko mému postavovému sweet spotu. Jak už to tak bývá, představy a realita se zpravidla vice ci mene rozcházejí, nejinak tomu bylo i v případě Klary.

Klara je Češka, věk 22 sedí, má velmi dlouhé vlásky a pred RH pracovala 3 mesice ve stejnem podniku jako Tereza, která ji pak pretahla. Konverzace nenucená, žádný vazny temata, tak nejak to plyne, občas se neco rekne, chvili mlci, tempo na muj vkus tak akorat. Po prichodu jsem si chvili rikal, ze by to mohla byt jedna z tech „korektnich“ masazi, ktere se v mem meritku rovnaji masazim v podstate nepovedenym – neni co vytknout, ale „šťávu“ to nema – vetsinou je to tim, ze to holka dela fakt jenom pro prachy, k masazim nema vztah a mysli si neco o tom, at zaplatis a vypadnes, proste nic navic ze strany maserky. Jen naucene tahy, jedna masaz stejna jako druha, na konci HE v poloze metr od tela, vsak to znate. Nastesti jsem se spletl a Klara vyhovela ve vsem oč jsem pozadal a k tomu pridala i trochu uprimnosti – myslim, ze si masirovani vcelku uziva a to je aspon pro me DealMaker.

Ted co je potreba zminit, aby me za to pak nekdo neproklel. Mně osobně jde pri masazi o to, jake ma maserka telo-postavu (hubena holka kolem 160 cm ideal), jak se chova, zda se nebrani dotekum a v neposledni rade o bonus v podobe preskoceni jiskry, ktera po odchodu z masaze vytvari onen pocit, kdy se smejete a nevite uplne presne cemu. U Klary jsem se po odchodu usmival a to i pres jiste telesne nedostatky, ktere zde nehodlam rozebirat. Napisi to tedy tak, ze kdo hleda dokonale telo bez chyb, tak at za Klarou nechodi, pokud vsak nejsi puntickar, verim, ze budes velmi spokojenej. Jeste jsem z ni tak trochu cejtil, ze kdyby za ni dorazil nekdo s chovanim kokota, tak nepochybuju, ze by to uspesne ukocirovala, takze bacha, blbka to rozhodne neni. Za mě typicky covid prirustek, kterej casem zmizi.

A opet – door to door + 15min k casu masaze, za me jednoznacne palec nahoru. Zopakuji, ze v princeznach jsem se nechal pripravit v ramci 90 min masaze u Agaty o vice nez 20 min. To je prece rozdil jestli +15 nebo -25.

Koutky nahoru a 9 z 10. Opakovani ano.

https://tapky.info/?3496,klara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

PS: pro manazera/ku RH – nechcete zacit pouzivat i emulzi? daval bych ji na vyber. Olej je proste voser, nejde to poradne umejt a mnohym bude branit na masaz jit, je to pak citit. Emulze se lepe vstreba a voda se sprchacem si s ni poradi mnohem lepe, nez s olejem. Olej je mozne pouzit jen na ptaka, tam je nenahraditelnej 😛 Dal – kdyby bylo jednorazovy mini mydlo, tak taky super, mýdlo myje lepe, nez sprchac. Posledni bod – zacal bych nabizet 75 min masaze. Vysvetlim proc. 60min je pro me malo a 90min byva obcas dlouhych – i pro maserku, uz nevedej, co by delaly. trocha zpetne vazby pro salon neuskodi, takze to neberte jako kritiku, ale spis navrh k posunuti dal, ponevadz mi prijde, ze se k tomu masirovani stavite v urcitejch ohledech vcelku osvicene a vychazi vam to. jinak za me salon palec nahoru, co chci, to tam presne dostavam, jen uz dosly mensi maserky, ktery mam rad, takze se uchyluju k opackum.

klara_0113-1.jpg klara_0311-2.jpg klara_0213-0.jpg

3.7 10 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 dubna, 2021 21:53

Aha, takže je to na 100 % Elli, indície v této recenzi mi to potvrdily. 😉

11 dubna, 2021 22:44
Reply to  alex_murphy

A Sára je zase bývalá Bella… 😀

11 dubna, 2021 07:45

A jaký druh masáže? Vlastně i průběh masáže o tom v recenzí nepadlo slovo ne?

11 dubna, 2021 09:00

Super námět s těma 75 minutama! Někdy cítím, že devadesátka je občas hooodně dlouhá. Že holka už neví, co dělat a já jsem už taky nabaženej. Co se týká emulze x olej, já tedy preferuju olej, i když je cítit, což taky dost řeším. Emulze na mojí kůži zas až tak dobře nefunguje.

11 dubna, 2021 11:30
Reply to  Darkmoon

Já nevím jako proč ne pro výběr, ale pokud to má být řešení zkracování 90 min masáží tak stejně tak ty holky zkráti 75 minut..(fakt nebude ten hlavní důvod že tak dlouho nevědí co dělat) , jediný řešení je ke zkracovackam nechodit.
Když už jdu na 90 min tak k ověřeným kde je to vyuzito na max a o nějaké nude nemůže být řeč. když jdu objevovat tak na 90 min nechodím .

11 dubna, 2021 22:58
Reply to  Peters32

Já Ti rozumím, u některejch bych si dokázal představit dvě hodiny:-). Někdy se mi ale stane, že ten vrchol přijde dřív – někde zhruba na tý 75. minutě a není to úplně o tom, že by třeba slečna nevěděla, co dál nebo to nějak ojebávala, ale že pro mě už to bylo dostatečně naplňující. Nevím, jak to popsat, ale těch 75 minut bych v jistých případech fakt využil. Asi byla bbost psát, že 90 minut je moc, to musím poupravit, ale 75min formát bych nezatracoval;-)

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx