Erotické masáže Praha

Patricie – Infinity

Erotická masáž s Patricií.

No, to je spíš erotika než masáž.

No, rozhodně spíš porno než erotika.

Někdo to tu přirovnával k pomilování v rámci pravidel. Osobně bych volil trochu štiplavější slova než „pomilování“;-). Ale ta slova jsou někým považována za vulgární a každý je vnímáme trochu jinak, tak do explicitního pojmenování nepůjdu. Pomůžu si sloganem jednoho nejmenovaného masážního salonu: „Spousta sexu, bez sexu.“ To si myslím, že tuto problematiku dost konkrétně vystihuje:-D.

Kde začít. Když se nad tím zpětně zamýšlím, tak si vlastně nepamatuju začátek. Ten gejzír velmi explicitního erotična se vás zmocní v podstatě hned jak ulehnete. Hodně lidí si stěžuje na otočky, že přicházejí pozdě a že holky šetří čas šudláním zad. Máte spoustu takových negativních zkušeností? Řešení je nasnadě – zkuste Patricii. Mám pocit, že mě otáčela ještě, než jsem se stačil na břiše uvelebit. Jak už tu bylo naznačeno – opravdu má tah na branku a živočišnost z ní sálá v takových proudech, že by se to dalo stáčet do sudů a prodávat jako lék na frigiditu.

O vlastním průběhu se moc rozepisovat nebudu, jednak si z toho uragánu moc nepamatuju a jednak si každý musí zažít sám. Rozhodně doporučuju.

Ještě pár informací – fotky víceméně sedí, jen naživo mi slečna přišla spíše bledá, taková žena Vamp. Doteky možné všude, přijímány s nadšením, bouřlivým a rozhodně nehraným (a nebo to byl výkon na všechny české lvy, palmy, oskary a bůhví jaké se dávají ještě herecké ceny).

Pokud se dopustím závěrečného shrnutí: Patricie je snad jediná masérka, u které si dokážu představit půlhodinovou masáž. Určitě to stojí za vyzkoušení. Osobně opakování neplánuju, ale jen z toho důvodu, že si relativně užívám i masážní část celé věci a její postupnou gradaci. Ale jsem si jistý, že ti, kteří šudlání zad berou za ztrátu času a za nutné i nudné zlo, si tady přijdou na své měrou vrchovatou.

🙂

https://tapky.info/?3036,patricie-infinity-spa-603-373-881-603373881

Screenshot_20210404_231227.jpg

3.6 8 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx