Erotické masáže Praha

Minirecenze – „kusovky“


Minirecenze slečen, které mi z různých důvodů nesedly. Neříkám, že je to chyba slečen. Naopak budu rád, když do komentářů napíšete, pokud vaše zkušenosti byly jiné. Moc rád si své mínění poupravím a možná dám i druhou šanci.

ZARA – SWEETSIN: od první chvíle nesympatická, nekomunikativní. Masáž dobrá, akorát že sportovní, měl jsem pocit jako by měl masírovala odněkud z oběžné dráhy Země. Celkově odtažité a neosobní.
SANDRA – LUXURY: moje první návštěva salónu. Náhodou (?) se mi nastrčila místo Rebeky, kte které jsem šel (první návštěva, tak jsem nevěděl, jak vypadá – došlo mi to, až když bylo pozdě). Masáž ani Sandra mě neoslovila. Vše navíc zakrýval vztek, že jsem si to neohlídal a i trochu na salon, že je tohle možné. Navíc prostředí salonu mi úplně nevyhovovalo.
AMÉLIE – MATAHARI: nevím, jestli ještě funguje. Naoko komunikativní a vstřícná, ovšem když jsem reklamoval, že to škrábání po zádech mi nevyhovuje a je mi nepříjemné, sice to odkývala, ale vesele v tom pokračovala dál. V tomhle duchu se nesla celá masáž. Navíc přišla pozdě (bez zohlednění, skončila jako bychom začali včas) a neměla oholené nohy. Za mě docela provar, ale třeba to byl jen ojedinělý úlet.
KRIS – RABBIT HALL: Fotky sedí. Masáž B2B taky proběhla. Jen tomu chyběla nějaká jiskra. Faktor X. Něco, pro co tu holku aspoň dva nepustíte z hlavy. Takhle se za mnou zavřely dveře a za slečnou se zavřely hluboké vody zapomnění.
ANGEL – RABBIT HALL: Vím, že tady měla hodně pozitivní recenze. Tak jenom na vyvážení: fotky pro mě lehounce matoucí, v reálu mi přišla hubenější a obličej mě neoslovil (ale to je věc vkusu). Prsa dvojky určitě nemá, ale to je vidět i z fotek. Se mnou nekompaktibilní.
2.2 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 března, 2021 22:03

Mozna bylo lepsi napsat 5 recenzi nez skoro nic o vsech…

17 března, 2021 07:56

Amélie je ve švédském Matahari objeví se jednou na chvilku za delší čas co jsem si všiml z rozvrhu ..je to holka z plakátu takze chtě nechte sem tím byl ovlivnem u mě bylo vše v pořádku a zařadil bych ji do nadprůměru, na opacko za ceny Matahari zase ale ne, tam to musí být pecka.

Sandra z Luxury -kdyz jsem u ní byl byla relativně nová v salonu tak tam asi bylo nadšení byla docela aktivní při b2b ale nějak zvlášť mi nesedla v Luxury jsou lepší holky.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx