Erotické masáže Praha

KARA – MATAHARI

Psáno na základě 4 návštěv první zhruba před rokem, poslední teď v lednu.
Masáž B2B.
Kara byla moje první, proto přiznávám, že nebudu úplně objektivní. Už ani nevím, jak jsem Karu vybral, ale rozhodně jsem nelitoval.
Nevím, jak máte vy, ale já zjišťuju, že fotky s odhaleným obličejem mohou být zavádějící (zvláště když je fotograf šikovný jako v tomto případě). Člověk má pocit, že na 100% ví, jak slečna vypadá a realita je odlišná. Ne nějak dramaticky, ale odlišná. Na začátku lehounké zklamání, i když fotky jsou její a i tělesné proporce odpovídají. Věk lehce nesedí, přidejte si pár let. Nicméně jsem Karu následoval po schodech dolů, v očekávání nových zážitků. Úvodní komunikace sice probíhala na úrovni, ale cítil jsem se, že se v hloubi hovoru míjíme, úvodní společná sprcha nenabídnuta. Měl jsem strach, že to bude provar – zvýrazněný vskutku nelidovými cenami v tomto salónu;-).
Nicméně možné pochyby se rozplynuly v okamžiku, kdy jsem se v leže na břiše uvelebil na matraci a Kara začala.
Dobrou masérku poznáte už podle prvního dotyku. Tohle byl přesně ten případ, už v okamžiku, kdy ucítíte její ruku na svém těle (a je úplně jedno, že to jsou zrovna kotníky), víte, že to bude hodně dobré. Cítil jsem, že ač komunikačně a vzhledově k souladu úplně nedošlo, dochází k maximální ve sféře ve sféře dotyků a kontaktů našich dvou těl. Naprosté jistoty a i relativní tvrdosti jsem nabyl v okamžiku, jenž nastal relativně záhy. Lehla si na mě, propletla své prsty s mými a já cítil jejích dech na svém krku a uchu. A zároveň kontakt jejího opravdu žensky tvarovaného těla mě (doslova) utvrzoval v tom, že to bude stát za to.
Po úvodním procítěném otlapkávání (i s pomůckou pavího pera, které je překvapivě docela příjemné, ač jen název téhle pomůcky zní.docela úchylně) přichází více než poctivé B2B. Za mě jedno z nejlepších. Opravdu mě důkladně ojezdila. Super moment je, když vám dá prsa do dlaně. Její bradavky krásně tvrdnou, když je jemně hladíte. Jsou tam příjemné detaily posilující vjem vzájemné blízkosti, procítěné sevření dlaní s propletenými prsty, občas kousnutí do ucha. A v neposlední řadě čas od času procítěné zavzdychání (holky, jestli ty naše cancy čtete, to vzdychání je naprosto zásadní!) a fouknutí do ucha. Už na břiše neopomíjí ani ta zásadní místa – takže za mě velmi dobré. Otočka v přijatelném čase cca v půlce. Po otočce atmosféra s prvky GFE (ač je cítit jistý profesionální odstup a občas se ztrácí oční kontakt) houstne. Jako spíše mazlivější typ a jsem si přišel na své. Hlavně s kůzlátky jsem si dost vyhrál. Jsem z rodu Chmatáků, a tak mi vadilo, že dolů mě nepustí. Škoda, ale i tak vynikající. Zakončení dvojité, pokaždé v poloze 69 s výhledem na klenotnici tak blízkou a zároveň vzdálenou… Utrpení mladého Werthera bledne v porovnání s tím, když tolik toužíte si sáhnout, ale zbytky dobrých mravů a respektu k přání slečny vám v tom brání. Po euforii na matraci přichází návrat do běžného světa.
Divím se, jak tahle maličká osůbka, v civilu spíše nenápadná, mě dokázala tak nacítit. Krev v těle pomalu sestupuje z bodu varu a já po velmi platonické společné sprše v částečném oblouznění vyrážím zpět na denní světlo.
SHRNUTÍ: Karu lze s klidným svědomím doporučit. Pokud nejste ultimátní Chmatáci, náruživí fanoušci společného sprchování a filosofové hledající verbální uspokojení v odpovědích na zásadní otázky lidské existence.
Nevýhodou je vedle zákazu dole také vyšší cena. Oboje dvoje v mých očích bohatě vykoupeno (opakovaně) nadstandardním zážitkem a příjemným čistým prostředím salonu.
Speciální doporučení pro masážnické panice, co nemají úplně hluboko do kapsy.
Smajlík: 🙂

nbDWQrM8A6_thumb.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 března, 2021 21:22

No jo, jak to čtu, úplně cítím ty její doteky na těle… Kara byla taky moje první. 🥰

16 března, 2021 22:00

Za takovy prachy si nesahnes na picku. To je vrchol. Ani omylem nebudu topit tuhle cudnou damu. Za pulku tyhle ceny mam masaz jako fik!!!

16 března, 2021 23:32
Reply to  Andrej

Koho bys Andreji doporucil pro masaznicke panice i ostrilene ty?

18 března, 2021 22:52
Reply to  deve

Standardně to sem nepíšu, protože sosáci Tonyiové na ně naskáčou hned druhej den. Mám svý oblíbenkyně… Hele, ale dám ti tip, zkus v Princess Markétu- to je záruka pěkně vyprázdněnýho pytle….Určitě bych neplatil tyhle frajerky, který tě vyhoněj za 2200 a ještě ti neukážou pičku. Tohle topit je naprostá šílenost, ale některý z nás mají peněz dost, tak to neřešej a kazej ceny. .

Last edited 3 let před by Andrej
19 března, 2021 17:29
Reply to  Andrej

Vidím, že na mě nemůžeš zapomenout. Neboj, dle tvých recenzi bych se neřídil.A mám své oblíbené masérky. Jen bych chtěl zkusit i někoho jiného.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx