Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

Byl jsem kousek a chtěl jsem zkusit něco nového v okolí Vinohrad. Ella tu nemá žádné recenze, takže jsem šel úplně do neznáma. Co jsem četl recenze na tento salon, tak mají asi pravé fotky. Ella na fotkách vypadá nesmyslně dobře.

Objednání přes telefon ok, dorazil jsem s předstihem 15 minut, stejně už jsem neměl co dělat a venku byla zima. Otevřela mi drobná slečna brunetka, Ella ještě nebyla volná, ale říkám si ok, moje chyba. Posadil jsem se do nějaké čekací místnosti, čaj a vodu přenesly bez optání. Líbila se mi i tato slečna, nechtěl jsem čekat ale i ona nemohla, měla nějakou rezervaci.

Po chvíli přichází nádherná Ella, až mi spadla čelist na zem, měla lehké šatičky odkud ji koukaly její (.)(.). Čeština není její doména, ale snaží se, což je hezké, ale musel jsem být aktivní já.

Beru masáž erotický mix na hodinu. Na pokoji, na mne čeká velký ručník a župan, který je asi pro dětí 5-7let. Další minus je sprcha, která bohužel není v místnosti. Oceňuji čistotu a design, je to moderní, sice hodně tmavý, ale vkusně dělaný.

Samotná masáž je hodně profesionální, ovšem dlouhá na břiše a krátká na zádech. Ella ví kam má sáhnout a je vidět, že ji to baví.

Návštěvu hodnotím pozitivně, přestože to mělo nějaké své mouchy, které jsem popsal výše.

https://tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Ella.jpg

3.4 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx