Erotické masáže Praha

Scarlet – Matahari

Strategie Matahari je mi obchodně sympatická, v koronavirovém roce rozjeli byznys ve Švédsku na Norsku.Teď se v podstatě až na pár masérek přestěhovala většina osazenstva na sever kde jsou pravidla přeci jen volnější a vydelají tam asi o mnoho více.

Tady to pro ně bude teď asi ‚bída s nouzí‘.  Začátkem října jsem navštívil Scarlet, u jiné Scarlet jsem už v Matahari kdysi byl.., ale ted to je jiná slečna. Vizuálně tak jako je tomu u Matahari zvykem dost dobré. Vzhled bude určitě jedno z vyšších kritérií když srovnám průměr nejprovařenějších salónů tak Matahari má pro mě obecně nejhezčí holky.

K masáži, byť mě nějaká ta stovka navíc nepálí, tak tady tentokrát spíš takový  dobrý průměr být to za 1600 tak jsem happy, ale osobně v Matahari za 2,2  čekám top masáž což se občas i poštěstí. Tedy nemůžu říci že bych byl nespokojen, B2B bylo dost ale to něco extra mi tu chybělo , odcházel jsem sice spokojen ale na skákání to nebylo zas.

takže hodnocení slovem jen lehké doporučení, zas nemohu říci nic špatného, (smajlíka neutrálního, když srovnám slečny kterým dávám pozitivní tak to není stejné.

Doporučení pokud je dle fotek  váš typ či pokud chcete objevovat nové , zas  se nespálíte …standart tam je .( a třeba si sednete)

jinak jsou za menší peníze k dostání v Praze i lepší masáže.

https://www.tapky.info/?2403,scarlet-matahari-salon-773-164-811-773164811

PiCpdlJ8ld-1.jpg 27tjdLymRM-0.jpg

2.2 22 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx