Erotické masáže Praha

Verca – Goddess Vera

Za mě průměr, sice masáž dobrá, holka celkem hezká a pěkný tělo, ale masírovala za cenu 2300 v legínách a triku a odmítla si to sundat. Prý jen při dražší masáži a to v inzerátu má, že všechny masáže jsou vyvrcholení na její přírodní trojky. Za mě tedy ojeb který nesnáším, škoda. Jinak celkem holobyt, ale čisto. S masáží u Pauly za 2500 , která mí prostatu v ceně se to absolutně nedá srovnat, já tedy opakovat nebudu a z 10 dávám 4 body.

admin edit: https://tapky.info/?5092,verca-goddess-vera-777-068-326-777068326

2.5 8 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 června, 2024 15:49

Ahoj, Verinika nikde nepise o vyvrcholeni na prsa v inzeratu, za dalsi nezmensuje si prsa, vsude uvadi v popise( ne v inzeratu, ale v popise) ze ma cisla 4, a za dalsi v masazi se vzdy svleka, vypadato, zes u ni nebyl. Skoda.

29 června, 2024 13:55
Reply to  John

Na me masazi se taky uplne nesvlekla a zustala jen ve spodnim pradle a podprsence. Samozrejme me mrzelo, ze jsem nevidel ty jeji klenoty, ale dominantni maserce jsem nechtel poroucet. 😀 Ale aspon zbyva co prozkoumat na priste, nastesti jsem byl nadseny i tak. ;-D Ale musim tady dat za pravdu autorovi recenze (Caryfuk) a potvrdit, ze komentar (John) je v tomto pripade na omylu.

23 července, 2024 19:15
Reply to  happy

už chápu, to jste byli na dominantní masáži, BDSM, tedy, pokud nehledáte dominanci ale typickou erotickou masáž, nedoporučuji BDSM masáž ani lekci, zvláště ne u Veroniky, která si rozhodně na dominanci nehraje, ale dominantní skutečně je a dělá to skvěle.

24 července, 2024 07:15
Reply to  happy

Ale neda mi to a dopisu jeste nasledujici upresneni: u bdsm masaze/lekce je prece na zacatku konzultace, tam mate rict, ze si prejete primarne videt prsa, protoze videt vaginu vam nestaci a NEpovazujete nahou vaginu za nahotu. Pri bdsm masazi i pri prostaticke dochazi k odkladani spodniho dilu (kalhotek) VZDY. Lekce ma dynamiku jinou a dle konzultace predem je mozne, ze dojde jen na svleceni do pradla a nebo vubec, zalezi na vasi komunikaci predem. Jestli naha vagina neni nahota pro vas, musite konzultovat predem a vybrat si jinou masaz ( vzajemnou) a nebo pozadat v bdsm o obnazeni prsou, protoze vam nejde o dominanci ale o ocumovani, za me tim padem ani bdsm nedoporucuji.

26 července, 2024 15:35
Reply to  John

Prosim neved tolik domnenek ohledne toho, co jsme videli nebo nevideli. Stejne jako tvoje puvodni hodnoceni, ze „recenzent u ni vubec nebyl“, tak i to, ze „k odkladani spodniho dilu dochazi vzdy“, totiz neni nutne pravda. Stejne tak mi prijde zvlastni, ze hodnotis, ze „ocumovani“ do BDSM nepatri.. Prece nahe telo k BDSM taky muze patrit a kazdy ma rad neco jineho, tak neni potreba soudit… Jsem rad, ze komentujes a budouci navstevnici tim muzou byt pouceni a chytrejsi, ale jen prosim trosku mene domnenek a souzeni. 😉
Jinak souhlas ohledne te domluvy na zacatku, tam se da domluvit krasne prubeh a Veroniku za to ocenuji! Ale musim se tu zastat recenzenta, protoze me treba dopredu taky nenapadlo, ze ve vysledku neuvidim nahy vrsek ani spodek (i kdyz mi to nakonec nevadilo a byl jsem spokojen). Pro priste uz je clovek moudrejsi a muze si to naplanovat dle libosti. Za me celkove super, i ve sve recenzi (to neni tato) jsem dal naprosto skvele a pozitivni hodnoceni.

Beefeater
27 června, 2024 14:57

Skvělá análně prostatická masáž.. Krásná masérka, příjemné prostředí. Stojí to za to!

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx