Erotické masáže zbytek ČR

Budějovice: Linda – Euphoria Time

Jako mimo pražský se rád podělím s referencemi na salony z jihu čech.

Více násobně jsem navštívil salon Euphoria Time.
Ohledně salonu: Má momentálně dvě provozovny. Jedna provozovna kousek od náměstí. Jedná se o byt, tuším, že jde je více pokojů ale já byl vždy odveden na jeden a ten samí. Na pokoji je matrace, sprcha a WC. Pokoj uklizen, interiér uspokující. S diskrétností jsem zde nikdy problém neměl, a nepotkal se s nikým ve dveřích.
Druhá provozovna je též v staré části Budějovic. Opět se jedná o byt. Byt je celkem prostorný což sebou nese drobné problémy. Zdálo se mi chladno, koupelna šílená, je zde sprcha se závěsem, stará vodovodní baterie, kde seřízení vody trvá věčnost. Závěr: při objednání chci na provozovnu č.1

Masérky: Jsem přesvědčen, že větší část masérek pracuji i jinde v ČR, migrují po salonech.
Délka masáže: Ve většině masáží ,kdy jsem šel na 90 minut to dobylo (Dveře, 90 minut, dveře)

Masérka Linda
Masáž body2body, cena 2700, 90 minut. Zde jsem byl lehce společensky unaven z předešlého dne a nechal jsem celý průběh na masérce. První část masáže je hlavně o zádech a zadku, po otočce jsem si to užil, Linda má fakt krásnou postavu většinu času se po mně klouzala, doteky po těle jí nebyli cizí (nikdy nic nikam nestrkám). Klouzání po těle mělo takový náboj, kór u jedné polohy to vypadalo že by mohlo dojít k zasunutí :D.
Závěr masáže: přitulená, vzdychala mi občas do ouška, jemné pusinky na tvář, a ruční práce kdy začala pomalu a zrychlovala až jsem to nevydržel.

Vzhled vs Foto: Vše sedí, není co vytknout.

Závěr masáže: Tahle návštěva byla v té druhé staré provozovně. Takže po uspokojivé masáži následoval boj ve sprše, kde jsem ze sebe potřeboval sundat všech olej (a že ho bylo). A seřídit vodu aby nebylo studená/horká aby tekla normálně byl něco. Do této provozovny již nechci a budu se příště doptávat operátorky kam jdu.

admin edit: https://www.tapky.info/?4977,linda-euphoria-time-ceske-budejovice-776-384-281-776384281

WhatsApp_Image_2023-10-10_at_16_21_08__1_.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx