Erotické masáže Praha

Bára – Alfa masáže

Tuhle zrzečku jsem měl v hledáčku už dlouho, jedná se o legendární Báru, co dělala dříve v Rabbitu, proto jsem se neváhal objednat.

Domluva bez problému, zvoním a jsem vpuštěn téměř okamžitě dovnitř.

Za dveřmi mě čeká mladá kráska v mini sukni a průhledném body, vede mě na pokoj, kde mi nabízí vodu, podává ručník a prosí ať si odložim. O pomoc si řekne i ona, to mne potěšilo. Společná sprcha nabídnuta a využita. Bára je přítulná, jak už bylo zmíněno, piercingy v bradavkách, což moc nevyhledávám, ale decentní tak mi to nijak nevadilo, překvapilo mě že je to docela pěkné, aspoň Bářinům prsům sluší, má je pevné, moc pěkné řekl bych tak něco mezi 2-3, fotky ji ubírají. Tělo vypadá o dost lépe tvarovaně než na fotkách, také má upravené zrzavé chloupky nahoře, to se mi zas moc líbí.

Ze sprchy se přesouváme na pokoj kde začíná masáž od nohou, Bárá dobře ví kam zajíždět, následuje masáž přes zadek, záda a tady už rozjíždí b2b téměř z jakékoliv strany jen to jde, užívám si nádhernej výhled, hezky vzdychá do ouška. Pak pošeptá otočku, kde se po mě opět klouže ze strany, zepředu a v 69, kde mám nádhernej výhled na její kundičku. Střídá polohy jak jen to jde, mazlí se a přitom se kouká do očí. Pohraje si taky nožkama a pak následuje iminitace sexu na koníčka kde si pěkně hraje s mým pérem dokud se nevystříkám. Bára je vážně třída a rád se co nejdříve vrátím. Doporuční ano, Bára je nejen krásná, ale přírodní inteligentní dívka, takže i na pokec u následného přitulení to bylo příjemné 🙂 děkuji za kvalitní zážitek

https://www.tapky.info/?4304,bara-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

 

 

 

7C6EF7E7-F69A-4E9F-BC83-1036C020F3BD.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx