Erotické masáže Praha

Leila – Masáže Royal

Rozhodl jsem se opět zariskovat a vyzkoušet jeden z méně prověřených podniků. Zvolil jsem Leilu, protože se mi líbili její fotky a měla tady jednu neutrální a nicneříkající, ale v zásadě kladnou recenzi. Bráno 90 min, nuru.

Rozhodně nelituji, výsledný dojem byl výborný. Leila v reálu už na první pohled vypadá stejně dobře jako na fotkách a po vysvlečení je to snad ještě lepší – její tělo je prostě božské. Je to ukrajinka, česky jakž takž umí, sice je potřeba občas něco zopakovat, ale v pohodě, a nakonec jsme si i fajn pokecali.

Saloń byl vybaven velmi pěkně, se sprchou na chodbě, ale nevadí. Leila mi sama od sebe nabídla společnou sprchu, ale s díky jsme odmítnul, protože před masáží se vždy radši sám pořádně umyju. Masáž samotná pak začala pěkně zostra, Leila už od začátku zajíždí na ta správná místa a pěkně je dráždí. Prostě část na břiše byla výborným BtB, vytknul bych jen zbytečně dlouhé ježdění zadkem po zádech, dělaj to snad všechny masérky a fakt nechápu, co na tom kdo vidí. Po otočce pak následovala vášnivá masáž BtB a postupně gradování, až k vyvrcholení. V podstatě moc nemám, co bych napsal bližšího, prostě standardní BtB nuru masáž, ale na opravdu vysoké úrovni. Doteky dole sama od sebe neumožnila, ale já to jako součást masáže nevyžaduji a neptal jsem se. Celkově ale rozhodně nebyla nijak odtažitá a masáž byla pěkně vášnivá, což bohužel v těchto ukrajinských/ruských salónech nebývá standardem.

Rozhodně zatím můj nejlepší zážitek při skoku do neznáma (většinou navštěvuji jen masérky, které tady již mají několik dobrých hodnocení) a opáčko asi někdy dám.

https://www.tapky.info/?3178,leila-masaze-royal-608-108-842-608108842

7efdd000-ed82-4ec2-a2d1-7aa00a5a5047.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
xxx
24 června, 2021 03:00

Ahoj, díky za recenzi. Podle fotek mi přijde, že je to bývalá slečna/paní z Princess, a pak v Paradise jsem ji viděl. Už je to delší doba, úplně si nevybavuji jméno, ale snad začínalo od A (v Princeznách).

Má teď udělané prsa. Nějak rok a něco zpátky ještě neměla. A snad jako jediná začíná masáž v punčochách a na fotkách v nich je … takže jsem si skoro na 100% jistý, že je to ona 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx