Priváty v Praze

Naty na privatku

Ahojda nořiči,

Naty – 737749177

zašel jsem za Naty. Kdo se chce podívat na dokonalou holku – tady najde. Otázka osobních preferencí, ale za mě nejkrásnější holka, s kterou jsem kdy byl. Měl jsem seznam požadavků, jako obvykle, aby bylo jasno a hned byl problém. Chtěl jsem ji při kouření držet za hlavu – prej násilí, a sado maso nedělá. Ještě jsem tam měl napsáno, že jí budu chtít dát nohy na ramena, prostě pár uplně normálních věcí, který k sexu patřej. Snad to ani nedočetla a už mě chtěla vyhazovat, že prej ať si to teda rozmyslim, ale prachy pak vracet nebude. Stáli jsme v chodbě u dveří, takže jsem měl stíhu, že nás uslyšej sousedi, ale její dokonalý tělo prosvítalo zkrz saténovej župánek a já měl rychle jasno, že přistoupím na cokoliv. Šli jsme do pokoje, kterej mi evokoval, že je to dětský pokoj. Celýho mě to nějak zavedlo do stavu, že jsem měl pocit, že jsem se ocitl v dětským pokoji týhle kundičky a taková ta první láska, první šuk u rodičů atd…Naty má za mě perfektně udělaný prsa, krásný růžový bradavky…je to celkově taková opálená, růžová blondýnečka Šel jsem klasicky missio a měl jsem pocit, že jsem se na chvíli ocitl v ráji, když jsem ho do ní dal, ale po chvíli to přestalo bejt tak dobrý a sklouzlo to do klasickýho boje o orgasmus, protože mě to trvá dlouho a když je ta holka taková jako Naty, mám problém udržet erekci a přestává mě to bavit. Nevim, co to s těma holkama poslední dobou je, ale dobrýho šuku za peníze začíná být čím dýl míň. Za 4000 jsem zjistil, že má ráda sex jako takovej „relax“ a nenáročný klienty. Prostě je to líná mrdka, která by zasloužila naprostou destrukci – vypadá jako sexuální panna a jsem si jistej, že chlap s pořádnou fyzičkou by si s ní pohrál jak si zaslouží. Takže shrnu to – líná, krásná, jeden orgasmus do vagíny prej a další už jen na kozy za 4K… já nevim, no. Je nádherná, ale vášnívá rozhodně není a furt se mě ptala na nějaký blbosti – to nesnáším, přišel jsem šukat a ne se vykecávat. Ale před ní jsem byl s jinou píčou a to byla taková arogantní kráva, že o ní asi ještě jednu recku napíšu. Naty byla celkem v poho. Je fakt nádherná, ale po vysypání si chtěla povídat a prej další orgáč jen na kozy a když mi to nešlo, začalo bejt jasný, že chce abych vypadl. Byl jsem tam půl hodiny tvl. Jiný holky se snažej, dělaj mi deepthroat a tahle holka si asi myslí, že když je krásná, tak se za to musí zaplatit. Jo, asi jo, ale celkově ten zážitek ze sexu byl dobrej asi jen díky mý představivosti, protože ona je úplně orientovaná na splnění „cíle“, jenže sex je kurva o mrdání a ne o vysypání.

admin edit: https://tapky.info/?4056,naty-naty-na-privatku-737-749-177-737749177

naty_073.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
31 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
yan
13 srpna, 2022 12:44

haha, asi tak 🙂
„tohle nemusim, sem mi nasahej, netahat, nemackat, nelibat, mam to rada z boku, pomalu, pridej, pomalu, pridej, uz budu, mas pritelkyni?“
telo nadherny, oblicej umely, kour ok, zbytek nestoji za rec… za me i prsa nic moc, silikon tvrdy jak koleno, nehnou se ani kdyz prirazis jako delo raze 20mm. v pradle se na to divat ale da!
jednou zazit a zavzpominat kdykoliv bohate staci

itsatrap
13 srpna, 2022 14:09

Chlape a proč za ní lezeš? Má tu už recenze a ani jedna není dobrá. Vždy zklamání a ojeb a i přesto jdeš a vysolíš ji 4000 a jsi nespokojený. Pak ty blbky mají pocit, že je vše ok a že nám to stačí. Proto taky o jde do prdele. Topiči topí a ona je vysmátá, protože si ještě nastavuje pravidla, které nevyhovují norníkům, ale jen jí a ona kasíruje.

itsatrap
14 srpna, 2022 01:42
Reply to  Imthru

Gratuluji. Zaplatil sis nafukovací panu na hodinu za 4k, dostal si 30min. Recku si napsal negativní, ale krásně sis to obhájil. Kdybys ji ty peníze nedal ty, tak by jí je dal někdo jiný. Taktika nepodporovat by fungovala, kdyby za ní nelezli lidi i po přečtení zcela negativních recenzí. Najdeš holky za tuhle cenu, který poskytují opravdu skvělý servis a jejich telefony se nezastaví. Holky jako Naty ale mají cenu takhle, protože nechtějí šukat, což tu dokazují recenze. A kdyby měla třeba jen 3-4 trubky za den, tak každý kdo se ji rozhodne nepodporovat bude znát. Možná ale když přibude více negativních recenzí, tak se konečně chytnete za nos a přestanete k ní a jí podobným chodit.A jen pro info. Taky bych ji prcal, ale nepůjdu tam, protože bych byl sám na sebe nasranej!

14 srpna, 2022 01:50
Reply to  Imthru

Bohuzel to se moc okecat neda, i kdyz se o to zde vcelku slusne snazis. Hele nejsem socka, ale 4 za pul hodky za hovno pristup bych ji nedal. Je to obycejna zlatokopka a plne souhasim s Itsatrapem. Jasne nedas ji to ty da jinej, myslis ze tedy takhle vojebe celou Prahu? A chlapi budou tak blby…?Prece se to musi rozkriknout, ze se takhle chova, nemyslim ze ji to za cas pomuze. Bud bude muset snizit cenu a nebo se prestat chovat jako kravka.Za to abych se kouknul na barbinu je to velkej peniz.

Last edited 2 let před by Jumper
Protectore
14 srpna, 2022 12:35
Reply to  itsatrap

Naprosto chápu @Imthru. Argumentovat tím, že jiné holky tím za min peněz daj víc muziky je jako kdybys někomu kdo se chce projet ve Ferrari nabízel vytuněnou oktavku. Jasně že holky co nemají takovej look to musí dohánět jinde (gfe,aktivita atd). Tahle frajerka ví že má božsky tělo, inzeruje i na portálech kam rozhodně nechodí klientela která si před zasunem checkuje recenze na svetacich nebo nornikovi a navíc ji nasype mnohem víc peněz. Navic profi fotí, určitě má nějakého sugardaddyho a nemá tak za potřebí se v posteli chodit s cenou dolů nebo se v posteli předřít. Zkrátka nabídka reflektuje poptávku. Je to prostě sexy panenka, za kterou si spousta lidí rádo připlatí. I když by si samozřejmě mohli mnohem lépe a levnější zašukat jinde. Thats all

itsatrap
14 srpna, 2022 15:50
Reply to  Protectore

Já ale argumentuji holkama, který jsou vzhledově minimálně na stejný úrovni, ne-li hezčí. A k tomu mají servis a nejsou to nafrněný blbky. Takže svý ferrari si strč někam, protože ani jeden z Vás nechápete pointu a jen ji, nebo sebe bráníte.

A jak víš, že fotí profi? To ti řekla? Nebo to víš jak. Já viděl její instagram a mohu ti říct, že je to typický účet barbíny, která se tváří tak uměle, že se na to nedá ani dívat. A to je přesně její přístup – jsem hezká, nemusím dát žádnou přidanou hodnotu. Žádný profi fotky tam neměla, tak co. Jsi ty její fanoušek, nebo pasák, nebo snad ona, že toho víš tolik a dokážeš to bránit?

A ještě jednou. Ani jeden z Vás to nechápete a jen potvrzujete, jací jste simpové.
Ty tu tvrdíš, že lidi si připlatí za vzhled a že ona se nemusí předřít. A víš o čem to vypovídá? Že tobě to stačí! Tobě stačí drahá holka, která dobře vypadá, ale absolutně o to nemá zájem, ale ty a tobě podobní jí stejně budete obhajovat.

To normální chlap s mozkem v hlavě a který má soudnost nikdy nemůže napsat a obhájit.
Jak někdo tam může jít, napsat zcela negativní recenzi, ojeby ale stejně to obhájit!!

Ony žijou přesně z lidí, jako jste vy. Lidi bez špetky sebeúcty a zdravého rozumu.
Proto dneska každá holka ma onlyfans, protože spousty trosek tam leze a přitom má porna všude mraky zadarmo! A taky si to dokáží obhájit! Totální nesmysl.

Protectore
14 srpna, 2022 17:07
Reply to  itsatrap

Holka na minimálně stejný vzhledový úrovni a s pořádným servisem s cenou např. 2k/hod? Hod sem prosím link a po její návštěvě zaplatím její taxu i tobě.

itsatrap
14 srpna, 2022 17:12
Reply to  Protectore

Ne. 4k za hodinu. Tvl kde máš mozek? Já tu od začátku nikde nezmínil částku 2k. Ale tvrdím, že holky za 4k+ na hodinu jsou a jsou hezčí a mají lepší servis.

A Vy i přes tunu negativních recenzí na tuhle barbínu za ní lezete a melete sračky aby jste si to obhájili. A obhajuješ to tu doteď.

Protectore
14 srpna, 2022 17:44
Reply to  itsatrap

Chtěl jsem napsat 4k/h. Tak posílej to by mě taky zajímalo 😀 Miluju tyhle kecálky co řeknou cokoli aby podpořili ty svoje nesmysly. Tyhle frajerky s cenou dolů nepůjdou jen protože za ní přestanou chodit frajeri po přečtení recenzi na tapkach tak tady nemel hovna o nejak taktice co by fungovala. Takový cílej na nějaké boháče kde se i možná jinak snaží než kdyz přijde zoufalec s nasporenym prasatkem a seznam věcí co by chtěl..

itsatrap
14 srpna, 2022 19:29
Reply to  Protectore

Jj zatím ten kecálek seš ty a podporuješ jen svý nesmysly.
Chápeš vůbec můj point? Jsou na ní jen negativní recenze. Týpek co to tu čte stejně za ní půjde. Vše co se psalo v předchozích reckách tu on sám potvrdí, včetně časového ojebu. On sám napíše dost negativní recku, nazve ji línou mrdkou, ale pak si to v komentáři obhájí. Pak se ty budeš toho ještě zastávat

Ať nechodí s cenou dolu pro mě za mě. Kde je poptávka, je nabídka. Ale chlap je ten co určuje poptávku. A pokud se tu bude brát za přijatelný standard holka, co to dělá otřesně, chce 4k hodinu, dostaneš 30min a člověk odejde jen nasranej, ale bude ji nakonec bránit a obhajovat je opravdu už vrchol.

Já o žádné taktice nemluvil. Tak to nazval kolega Imtrhu prvně. Každopádně si dovolím nesouhlasit.

Holka cílí na boháče a má suggardaddyho. Dělá ještě nás obyčejný socky. Proč to dělá tedy? Buď nemá tu svoji movitou klientelu, nebo má moc náročný životní styl. Tak jako tak ty peníze potřebuje. Jinak by to nedělala.

A když do toho tedy vložíme i stavku dýdžejů, teda tu taktiku norníku(jinými slovy nebýt blbý a nelézt někam, kde se to hemží totalním průserem a víš o tom!!) a teď tedy hypoteticky by ji klesla návštěvnost, tak si myslíš že ji nebolí třeba 50-80 měsíčně? Při jejím životním stylu? Číslo jsem si vymyslel, ale jsou to cca 4 dny při 3 hodin práce. Takže to číslo může být i větší. A vážně si myslíš, že by jí to nechybělo?

Pokud to dělá, tak to dělá pře ty peníze potřebuje! Asi ji suggardaddy nezabezpečil. A kdyby to dělal kvůli sexu, tak by ji zas bavilo šukat!! Což očividně vidíš, že ji nebaví.

Chtěls mé doporučení?
Když se tu oháníš, že mi vyplatíš taxu. Ok, dám ti dva tipy. První ti dám a platíš předem. Pak při stejných podmínkách ti dám druhý. Ty si nadhodil tuhle chlapáckou hru, tak se předveď.

Protectore
14 srpna, 2022 20:59
Reply to  itsatrap

Hele asi nemá smysl se tady hádat do nekonečna když na to evidentně máme úplně opačný pohled. Ty bys ji v životě takový peníze nedal, já jo 😀 Každopádně nevím jak můžeš říkat že víš o lepších kouskách když si tuhle ještě nebodal. Tak víš tedy jak vypadá?
A proč prachy předem? když tedy chceš aby frajeři nedporovali Naty a jí podobné tak hod do placu co tedy stojí za to. A pokud se to ukáže jako pravda (Což asi nebudu moct posoudit předem dokud neuvidím na vlastní oči) tak se ti milerad odvdecim.

itsatrap
14 srpna, 2022 22:31
Reply to  Protectore

Jak mohu vědět, že jsem nemrdal lepší? Protože o týhle je popsaná akce až až a pokaždý to stojí za hovno. Jak to můžeš rovnou napsat? Máš to tu několikrát popsaný v každý recenzi a ani jedna nechválí její sexuální skill, její zápal a vlastně krom vzhledu tam není pozitivní point. Tobě stačí jen hezký tělo?

Víš jak vypadá? Jak Sylvie ze Žižkova, jen mladší. Až bude stará, uvidíš tam tu samou kachnu.

Já ji ty prachy nedám protože chce 4k, ale protože stojí vším krom vzhledu za hovno. A když někam jdu, chci si to užít. A proč bych šel vědomě, dobrovolně někam, kde x lidí ji už dávno popsalo a stojí to za hovno?

A mám něco, čemu se říká Sebeúcta! Já ji netrestám tím, že za ní nejdu. Já ze sebe ale neudělám to hovno a nedám jí ty peníze abych odešel nasranej, když vím, že odejdu nasranej. Já nejsem zvědavej na hloupý ojeby, zdržování, vykrucování. Hezký tělo tu nechuť a otrávený obličej nezachrání.

Já to mám jako koníčka, nepotřebuju to. Když někam jdu, CHCI SI TO UŽÍT. A když to bude stát za hovno, jako že teď to v Praze stojí za hovno, tak nebudu chodit nikam. Každý jsme jiní, Vám stačí si šáhnout na umělou panu

Mimochodem, tím jak ji tu vehementně bráníš si začínám myslet, že buď si její zarytý a ne moc chytrý fanda a nebo ještě lépe, přímo sama lady Naty.

Mentalita v tvých příspěvcích je přesně ta, co ty holky mají. Já jsem pěkná, tak to stačí ostatní holky si to musí vyšukat, ale já ne jsem krásná a mám svou úroveň. Mně stačí vzhled.  😘 

Protectore
14 srpna, 2022 22:40
Reply to  itsatrap

Prosímtě meleš tady furt ty stejný bláboly furt dokola, ještě do toho pleteš nějakou sebeúctu když chodíš platit frajerkám abys sis s nima vrznout, to je asi největší bizár 😂 Ty si chodíš užívat s průměrnejma frajerkama co mají super servis, jiní si zas chodí užívat se super frajerkama a průměrným servisem. Pokud teda máš nějakou super frajerku se super servisem tak se poděl nebo zalez.

itsatrap
14 srpna, 2022 23:17
Reply to  Protectore

Bizár je to, že neumíš číst a že to jak maká Naty je dle tebe průměrný přístup. Ty seš úplně mimo. Bizár je to, že tobě stačí hezká nafukovací pana a seš na to hrdej. Bizár je to, že ani na jedno si nedokázal argumentovat, proto jsem ti to opakoval, protože nechápeš základní věci a co ti člověk píše.

Mám přítelkyni, mám milenku a stejně třeba 5x do roka půjdu omrdat nějakou tzv společnici, když se něco objeví a bude to stát za to. Když ne, zustanu u těch svých dvou. Ale rozhodně nepolezu někam, kde už minimálně 5 lidí o ni napsalo zcela negativní recku. Nejsem debil, nebudu platit za to abych odešel otrávený.
Tak kde nemám sebeúctu? To je i taky zdravý rozum. Ale ty postrádáš oboje.

Ty máš radost, že si za peníze můžeš šáhnout na holku se silikonama. Tak si to užij, budiž ti přáno. Spokojíš se s málem. To je taky dobrá vlastnost.

A sorry nemám 2, jsou vlastně 4. Dvě z Prahy, dvě ze západních Čech. Všechny 4 jedou stejnou cenovou politiku jako Naty, dvě z nich dokonce mají nižší cenu.
Všechny 4 jsou vytuněný kočky se silikonama ale oproti Naty tě ošukaj parádně, nemaj kecy a navíc je prcání fakt baví. Protože ony vědí, že pokud chci mrdat bohatou smetánku a mít sugardaddyho, tak se musím vypracovat. Protože ten sugardday může přijít na obyčejnou testovací hodinku(což ona neví že) a ne ji rovnou pozvat na víkend. Chlap co totiž umí vydělat prachy a má všech 5 pohromadě si rozmyslí, koho pozve na dovolenou. Co by tam dělal s ženskou, která je úplně blbá a v sexu nepoužitelná a týden atd s ní bude zavřenej někde.

Tak pojď vyvrať mi to. Napsal jsem ti toho tolik i to jak vypadá, Zase bez reakce, jen protiútok.

Bizár kámo je to, že se tu směješ někomu za norničení a sám to děláš. Jen ale tobě stačí dát 4klacky za neschopnou a namyšlenou kundu, seš rád že si někdy sáhneš na silikony a ještě seš na to veřejně hrdej. Ale nejsi sám, nynější generace a komunita Simpů je vskutku rozlehlá.

itsatrap
14 srpna, 2022 23:35
Reply to  Protectore

Bizár je to, že tu bráníš špatné služby, servis a přístup a jsi schopný se kvůli ni hádat. Ty seš fakt Naty, nebo nemáš všech 5 pohromadě. Nejpravděpodobnější je kombinace obojího.

Protectore
15 srpna, 2022 07:28
Reply to  itsatrap

Ty voe ty jsi slušnej materiál, jak zaseklá deska 😂 Já neobhajuji Naty, je mi úplně u prdele. Obhajuji logiku že u těhlech holek s pornolookem zkrátka platíš za tuhle přidanou hodnotu. A díky tomu že se prodávají přes fotky si mohou nastrelit cenu vejš protože jen na základě fotek za nimi bude chodit dostatek frajeru. Ženský s top servisem to mají těžší protože ten přes inzerát těžko prodaj.
Celá tvoje protiargumentace stojí na názoru že jsou minimálně stejný (neli hezčí) za stejnej peníz a navíc s top servisem. Tak pokud chceš aby ta argumentace nevypadala jako snůška hoven, což nejspíš je, tak ji dokaž nějakou takovou frajerkou.

itsatrap
15 srpna, 2022 21:08
Reply to  Protectore

v každý zprávě jsem ti to vysvětlil a ty ne a ne to pochopit ty materiále. Díky lidem jako jsi ty si to ony nastřelují. Protože ty tam jdeš s tím, že to je normální.
Protože si ubožák, co neumí najít pich s holkou, kterou to baví a k tomu vypadá.

Internet Hero. Ani na jeden argument jsi mi nedokázal kontrovat srozumitelně. Jen to furt otáčíš, protože na to nemáš srozumitelnou odpověď.

A řekl jsi o toho sobě dost ty nulo. viz že si chodíš užívat se super frajerkama s průměrným servisem, nebo Ty bys ji v životě takový peníze nedal, já jo. Každopádně nevím jak můžeš říkat že víš o lepších kouskách když si tuhle ještě nebodal. Tak víš tedy jak vypadá?

Má fotky na netu!! A při množství negativních recenzí tu tvoji otázku může napsat jen totální dement a nebo ťapina, což by na tebe sedělo ty Protektore předražených líných kurev.

Jinými slovy na Takovou barbínu si v reálu sám nešáhneš, tak jdeš a platíš a jsi rád, že tě nechala si šáhnout i když ti přitom sere na hlavu. Ale tebe to udělá šťastným a budeš tu tenhle přístup obhajovat.

Tohle by si v životě nenapsal, kdybys už něco pořádně za život vymrdal a nedělal jen simpa a chodící peněženku holkám, který tě mají za zbytečnou existenci.

Moje favority jsem ti dal dost velký indicie, tak hledej a nebo plať předem.

Ale abych ti utřel pusu, tak ti dám ten tip, lehce dohledatelný a s mraky recenzí. 2000czk/hod, 4ky silikony, opálená, anál v ceně a není to namyšlená kráva jako tvoje oblíbenkyně Natynka. Ví proč to dělá a dělá to dobře.

Tak si ji najdi, Edie – Žhavá koťata. Anál dělá ráda, proto to nabízí v ceně a ještě se ti bude nakrucovat, aby ti udělala show.

Ale počítám, že příjdeš s nějakou sračkou, že Naty je hezčí a může si dovolit nabízet shit servis.

A ještě slovo závěrem.

Myslíš, že já jsem za svou karieru neudělal chybu? Udělal. Ale nikdy jsem neobhajoval nesmysl a rozhodně jsem nepolezl do doupěte namyšlené blbky, když si o ní mohu přečíst první poslední a stojí to za vyliž prdel.

A když jsem šel na blind a spálil se, tak jsem si hodil popel na hlavu a uznal jsem chybu

Plať si kolik chceš, ale dokud budeš mít tenhle přístup a budeš i ostatním tvrdit, že ona má na to právo a že je to normální, tak zůstaneš trapákem o kterýho si ony neopřou ani to kolo.

Dlužíš mi 2000czk za tu Edie. Páčko

Last edited 2 let před by itsatrap
Protectore
15 srpna, 2022 22:37
Reply to  itsatrap

To jsem přesně čekal že přijdeš s touhle moravskou naplaveninou, čímž si mi jen potvrdil že si celou dobu mlel hovna. Není rozhodně špatná ale je to trošku jinej level 😂 Naty jsem neprcal a vůbec si nepochopil pointu, ale zbytečný ti to vysvětlovat, stejně budeš opakovat svoje pohádky jak máš šest manželek, dvanáct milenek a do toho každej den klatíš světový modelky co ti za to ještě platěj a místo toho jsi rád že si našetříš na prcání 150kg cigorky s jednou kozou a třema očima. Předpokládám že další frajerka kterou bys mi doporučil a chtěl provizi by byla Jessica 😂 Adios nulo

itsatrap
15 srpna, 2022 23:43
Reply to  Protectore

Řekni mi, jakej je mezi nimi rozdíl, než jen barva vlasů? Podobně ušitý kozy, stejně velký, obě cvičej, tak postavu mají, tak v čem máš problém?  😂  Jakej jinej level? Jessicu ti nedoporučím, protože to je už matador a věk je podepsaný a tak i její piča. Ale zrovna Edit a Naty je rovnej match. A taky ti znovu opakuji, není to ta z mého listu. Ale doporučil jsem ti někoho, kdo vypadá stejně, mrdá daleko líp a ještě za půlku sazby.

Tvl, jestli tě zajímá pornolook, tak proč si tu nevytáhnul třeba Kimber?  😂  Protože na ni nemáš, co  😂 . A jestli si za ní byl ty trolle, tak sis zas nasral do pusy vším, co si už napsal  😅 a třetí možnost je, že jsi za ní byl, ale teď budeš plkat, jak je špatná a že Naty je lepší. Tak jako tak z těhle tří možnosti nemůžeš vyjít 😂 

Takže zase jedině. Dotknul jsem se tvého Ega, tvl ty fakt budeš ta Naty. Chápu, že Tě sere, že někdo má plno týdny dopředu a za pulku toho co ty a ty hovno  😂 

16 srpna, 2022 06:24
Reply to  Protectore

Naty, už to vzdej a bež lovit další vypatlance.

15 srpna, 2022 22:11
Reply to  itsatrap

Myslim, ze se snazis zbytecne. Jak by rekl Felix Holzmann: Placete sice hezky, ale na špatnym hrobe.

Protectore
14 srpna, 2022 01:31

To má jako taxu 8k na hodinu že si ji dal 4ku za půl? :DDD Nebo sis za něco připlácel?

Protectore
14 srpna, 2022 21:01
Reply to  Imthru

Tomu rozumím:D a co xicht? Je stejně dobrej jako tělo?

4 listopadu, 2022 08:58

Přestaňte tuhle předraženou štětku podporovat !
170 EUR za hodinu ? To si snad dělá prdel.
A ještě tam má napsáno, že oral bez je za příplatek, že není v ceně 170 EUR !

001.jpg
31
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx