Erotické masáže Praha

Linda – Luxury Grand

URL odkaz: 

https://tapky.info/?3577,linda-luxury-grand-605-958-304-605958304

Tel: 605 958 304 

Návštěva u Lindy v první čtvrtině tohoto roku. Objednání na 90 min. přes SMS v pohodě. Masáž je nutné 2 hod. předem znovu potvrdit. Pokud má masérka před vaší rezervací volno, tak může dojít (po vzájemném souhlasu mezi vámi a operátorkou) k lehkému posunutí termínu na dřívější dobu. Při potvrzování rezervace byly tentokráte menší potíže, které jsme ale úspěšně vyřešili. 

Následuje příchod do Lužické. Jako vždy čekání přede dveřmi, než si pro mě přijde masérka. To je pokaždé trochu otravné. Ulice, kde salon sídlí, je sice poměrně klidná, ale přesto tam lidé občas prochází. Stát tedy před domem a přemýšlet, zda bude přivítání v soukromí nebo zda se dveře otevřou zrovna, když vedle vás bude někdo na chodníku není úplně příjemné… Já nevím, ale tohle je prostě v Matahari (přestože tam nejde o anonymní dveře) vyřešeno lépe. V tomto bych majitelům radil, aby více hleděli na pohodlí zákazníka. Šlo by se přeci snadno domluvit, aby klient ještě jednou napsal/zavolal minutku před příchodem. Masérka by pak mohla chvilku čekat za dveřmi a po zaklepání/zazvonění pustit člověka hnedka dovnitř. Je to taková maličkost, ale v mých očích by tím hodně stoupli a vracel bych se k nim ještě raději. 

Samotný salon mi přijde poměrně pěkný. Úvodní místnost s pohovkou, která je často vidět na fotkách masérek vypadá velice dobře. V Luxury jsem byl vždy na pokoji se sprchou, takže nemohu hodnotit, jak je (ne)příjemné chodit se mýt přes chodbu. Nejvíce znám pokoj po pravé straně. Ten je poměrně útulný, má sprchu pro dva akorát tak velkou, světla tam je také dost. Párkrát jsem byl také na pokoji na konci chodby přímo proti hlavním dveřím. Ten je o něco větší, stejně jako sprcha, do které by se pohodlně vešli 3 lidé. V tomhle pokoji bych majitelům doporučil poštelovat topení – po úvodní sprše vám tady ručník neuschne, což je celkem nepříjemné. Stejně tak bych sem (aspoň v zimních měsících) přidal něco na odložení oblečení mimo jedné židle. 

Po vpuštění do salonu, dochází k přátelskému uvítání sympatickou blondýnkou. S Lindou jsme se domluvili na 90minutové kombinaci tělo na tělo (nuru) masáže a masáže lingamu, za kterou jsem ve finále platil 2500 Kč. Pak Linda odchází – pro pití a tak. Do sprchy jsem měl jít sám, a navíc jsem pak musel poměrně dlouho čekat. Tenhle začátek tedy nebyl úplně podle představ. Není prostě fajn, když jste na pokoji sám tak dlouho, že si můžete jít z nudy pročítat na mobilu maily. 

Konečně se však Linda znovu objevila, samotná masáž tak mohla začít. Nejprve na břiše s konverzováním, ale téměř okamžitě přichází zavelení k otočce. Nastává intenzivní tělo na tělo, nechybí pohledy do očí, polibky na bradavky a krk. Zároveň jsem Lindou k tomu samému pobízen i já. Btb a mazlení přechází v plynulých intervalech k masáži lingamu a pak zase zpátky k mazlení. Zhruba po třičtvrtě hodině si jdeme vydechnout do sprchy. Ta je s Lindou také super kontaktní. Po mém omytí, přichází zase pobídka, abych na oplátku namydlil také já ji. Pak se znovu přesouváme na matraci a pokračujeme v načatém. Ve finále spolu ležíme v objetí a odpočíváme. 

Po masáži jdeme znovu do sprchy, ta už je více očistná, přesto však kontaktnější než jsem obyčejně zvyklý. Pak ještě další pokec při oblékání, placení a zpátky do práce. 

Závěrem bych Lindu tedy určitě doporučil. Masáž i sprcha jsou s ní nadmíru zábavné, případná konverzace je také na dobré úrovni. Je pravda, že vyloženě pozitivní zážitek narušuje to krácení času, ale třeba to nebyla úmyslná záležitost. Sám za Lindou plánuji znovu přijít a budu doufat, že tentokrát to bude již ve skrze pozitivní zážitek. 

ufdEtmWspDGSeqyUKhRrwCxN8lbIBaVMJ3O25P0czvTYLHnj-1.jpeg rH3lTxuRCYzkEt1Kyp4BN76cmaA0eQ9PO8vJWIGFZsLqVoXw-0.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx