Priváty v Praze

Eliška, Eliška privát, Bělehradská

Nu,

Tato zkušenost byla taková, že mě donutila si ten účet založit a recenzí skutečně napsat. Nebudu se moc vypisovat popravdě, píšu to na cestě domů, a beru spíš jako občanskou povinnost alespoň varovat.

Neberte ji, skutečně ne. Vše musí být podle ní, ale vše podle ní je i neskutečně nudný. Slečna předpokládá, že přijdete na privát a vše se bude odehrávat podle specifickeho scénáře. Na to, že je silně dom, absolutně nevyznává BDSM a naopak se ji lidí, kteří do toho jsou, jak mimo konverzaci řekla, hnusí (yay, jak naladit náladu). Ještě že jsem nic takového nechtěl. (Skončil jsem u toho, když jsem ji poprosil, aby dala na chvilinku ruce za záda, zatímco klečela, a to jen protože se mi líbila a chtěl jsem si ji malou chvíli prohlížet – z toho byla dlouhé povídání, jak prostě takhle neee)

Fajn. Třeba dobře kouří a líbá. Nebo alespoň jedno z toho.

Ne.

Kouření bylo lehký olizování špičky (žádný chytání za hlavu, ani jsem to nezkoušel, člověk se sotva může přiblížit ke krku. Jo, a nulový sahání na vlasy) a prostě to neumí.

Líbání? Meh, možná jsme se sami sobě nedokázali přizpůsobit. I když jsem se silně snažil. Čekejte prostě jen hodně otevřenou prázdnou pusu korzujici po vašich rtech. Sem tam bylo i něco příjemného připomínající polibek, ale to bylo silně omylem.

Sex? Měl jsem se před návštěvou udělat sám. Tedy… To jsem vlastně plně udělal v průběhu návštěvy. Honit to… Trochu i umí, ale raději sam, takže tolik ke kvalitě.

Tělo? Fotky přidávají, ale kozy pěkný, obličej fajn. Je jí tak… 36, 37? Tak nějak.

Tl;dr

Je hezká a k ničemu. Nenechte se uchlácholit příjemným hlasem v telefonu! To už dělaly Sirény Odysseovi. Udělejte se sami. Nebo si najdete kurvicku vlastní. Za tyhle ceny dvě návštěvy ve vašem oblíbeném podniku a bude vás to stát míň než prostitutka, a alespoň budete mít jistotu, že holka je alespoň fajn.

Číslo na ni je 605 090 915, pracuje v Bělehradské u Radosti

Celkový hodnocení, jestli musim, 2 z 10. Bod za vcelku pěkný kozy. Celkově byla objednaná hodka za 2k a oral bez s líbáním za 500 a 500. Veliký zklamání po dlouhých letech, co jsem se štětky nechal.

https://tapky.info/?4029,eliska-privat-eliska-praha-605-090-915-605090915

eliska_0213.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx