Erotické masáže Praha

Angelina – Infinity spa

Tak jako častý návštěvník tohoto salonu, rozhodl jsem se v něm, prozkoumat dosud nepopsanou masérku. Možná to už, po ročním recenzování přispěje k tomu, že něco vyhraju:)

Tak jsem vybral Angelinu. Přístup k salonu nebudu popisovat, všichni znají, tak nebudu ztrácet čas a hurá za Angelinou. Je to Moldavanka…takže čeština trochu pokulhává…. Jinak je vidět, že dívčina je zkušení a její prsíčka s dudlíčky, mi uhranuly už ve společné sprše:) Konečně jedna, co nechce masírovat s jedničkami.  A jelikož nejsem začátečník, tak jsem hned naznačil, že nechci být pasivní a odpovědí mi byl úsměv, trochu podobní zpěvačce Cher:)

Na futon jsem odcházel již v plné zbroji. Pokučil jsem si spíče jemnější masáž, nepotřebuju žádné drcení, a bylo mi vyhověno. Předem jsem trochu roztáhnul nohy, aby se jí tam dobře zajíždělo a nenechala kámoše usnout, což se jí, každou chvíli, dařilo:). Pozadí má taky fajn, trochu na hranici velikosti, mám rád spíše menší zadečky, ale nádherně všechno ukazovala.

V poločase otočka a začalo stupňování, klouzání a hraní si s trojkami s těmi pěknými dudlíky. To bylo senza. Do toho úsměvné GFE – prostě paráda. Snažil jsem se být něžnější a na pipku jsem si chvíli počkal. Ale četla mé myšlenky a sama mi ji nabídla…tak jsem chvíli, okolo ní kroužil…ale jen chvíli:) A vlhkost mi prozradila, že postupné přibližování, mělo také účinek. Pěkně , na mě nalehla a imitace sexu byla úžasná.

 

Prostě jsem zvolil dobře. S finále jemnýma rukama, to miluju. Takže konec úžasný, pak chvíli tiché přitulení – čeština moc nešla a anglicky neumím.

Tak lehký relax a konečná sprcha. Požádal jsem, že už jen sám. Opakovat určitě budu.

Typ masáže – infinity mix – to se vyplatí

Délka 60 min.

Cena 2100 + 100

Smajlík jasný

Angelina-Infinity Spa-603 373 881-603373881-eroticka-masaz – Tapky.info

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx