Erotické masáže Praha

Valentýna – Studio Le Velour

Valentýna – Studio Le Velour

Další návštěva v mém oblíbeném Le Velour. Tentokrát relativně nová Valentýna. Objednání bez problémů, jako vždy, přes jejich stránky, za mě jeden z nejlepších systémů, žádné zbytečné dotazy, hned člověk vidí všechny volné termíny a může si vybrat. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Zazvoníte a pak po schodech dolů.

Valentýna mě zaujala už od prvního momentu, co jsem ji zaregistroval na stránkách studia, ale trvalo mi trochu déle, než jsem se k ní dostal. Dobře stavěná mladá blondýnka (není to už sice žádná týnka, ale za mě nejlepší věk) s pevnýma trojkama je za mě jasná volba. Milé přivítání v částečně průsvitném župánku, pod kterým se rýsovalo spodní prádlo, které při pohledu na horní partie od prvního okamžiku probouzelo mou fantazii. Rychlý přesun na pokoj, zahájen milý zdvořilostní rozhovor, při kterém jsme si ujasnili druh a podmínky masáže. Slečna si nemohla nevšimnout, jak ji při rozhovoru nenápadně hltám pohledem a přišlo mi, že si to užívá a schválně se snaží decentně provokovat. Nakonec nabídla pití a provokativně mě vyzvala, ať se zatím svleču. Vypadalo to, že chce odejít pro to pití, ale zůstala a se zájmem mě sledovala při svlékání a u toho lehce roztáhla nožky, trošku si pootevřela župánek a několikrát se smyslně pohladila. Následně mě doprovodila do sprchy, která je zde jen jedna a je na chodbě.

Po mém návratu na pokoj již opět seděla v křesílku a nabídla připravené pití. Nožku přes nožku, nedbale jen částečně zahalena v župánku…hrající si s uzlem na pásku. Počkala až dopiji a pak se vyzývavě zeptala, zda ji nechci pomoci rozvázat župánek? No, má odpověď byla více než jasná. Župánek šel dolů a já si začal užívat doteky na její tělo. Mezitím mě zbavila ručníku a pohledem okamžitě zkontrolovala stav mého kamaráda a když viděla, že se pomalu zvedá, tak se šibalsky usmála a lehkými doteky svých prstíků na tom správném místě mu ještě trošku pomohla a k její spokojenosti jsem tam za chvíli stál v plné parádě. Já jsem také nelenil, gentlemansky ji pomohl z podprsenky a její doteky opětoval, což na mě samozřejmě mělo také patřičný vliv. Následovala silné přitisknutí, ona mě škrabkala na zádech a já si užíval hnětení jejího zadečku. Následně mě zatlačila k posteli a povalila mě na ni. Rozkročila se nade mnou a smyslně si svlékla kalhotky. Následně jsme se začali věnovat masáži. Schválně jsem ten úvod trošku více rozepsal, protože toto je něco, co mi u mnoho dívek chybí. Je to prostě sto a jedna proti tomu, když dotyčná dívka přijde v ručníku a naprosto bez emocí jej během vteřiny svlékne a tady mě máš nahou…

Masáž už pojmu stručněji. Na zádech to byla klasika Le Velour. Smyslná kombinace masáže, mazlení a erotického dráždění. Valentýna vystřídala několik pozic. Vždy věděla jak a kam sáhnout a k tomu se snažila nabídnout i pěkné pohledy do zrcadla. U dívek v tomto studiu je vidět, že mají jednotnou a kvalitní instruktáž.

Po otočce jsem si prostě nemohl pomoci a musel si nejprve pohrát s jejími přednostmi, Valentýna mi ty své hračky ochotně půjčila a u toho mě příjemně škrabkala a hladila. Je poznat, že nejsou dílem přírody, ale i tak se s nimi mazlí příjemně. Po chvilce mi je jejich majitelka sebrala, ale jen proto, aby si jejich doteků neužívaly jen mé dlaně, ale celé mé tělo. Zahájila intenzivní B2B, kdy mi s nimi jezdila od penisu až k ústům a očím. Doteky povoleny všude, mimo kočky, což vždy plně respektuji. Dotknout se jí tam sice nemůžete, ale jinak nemá problém vám ji pěkně detailně ukázat, např při 69, nebo při různých imitacích sexu, kdy je nahoře čelem k vám. Kamaráda dole udržovala umě po celou dobu masáže v bojové pozici a vždy přesně věděla, kdy ještě dráždit a kdy si dát pauzu, aby to neskončilo zbytečně brzy. Ke konci už mě celkem dost trápila a napínala, ale zase to pak bylo o to intenzivnější. Nakonec se ještě přitulila a prohodila jsme pár milých vět.

Celkově hodnotím velice pozitivně! Milá a sexy dívka s krásným tělem v nejlepším věku. Myslím, že jsme se neviděli naposledy.

Hodnocení recenze  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5244,valentyna-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Masáž B2B, hodinka, 2100kč

valentyna_04.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx