Ostatní

Markétka – Satanela

Kategorie příspěvku: BDSM + klasika

Dobrý den. Netradičně nejprve několik slov o sobě. Jsem IDIOT. Ano přátelé. Celou dobu tu pláči, jak  v Praze nemohu sehnat dominu co poskytuje i klasiku, nebo se minimálně nechává orálně uspokojovat. Seanci ve stylu videí FEMDOM-EMPIRE.  Ano existují ťapinky co rády BDSM, ovšem Ty pro změnu nemají specializované prostory.

O existenci Satanely vím již cca 10 let, přesto jsem byl v tomto svatostánku teprve dnes! Věřte mne, že sám si nedokáži zcela jasně odpovědět, proč až takto po této době…

Markétka je fantastická. Nejprve mne spoutala na rám, zakryla zrak a trápila mne a dráždila kdekoliv po těle, Mírně mne i zbičovala. Poté jsem byl odpoután, kdy si lehla do polohy „kočičí hřbet“ a dlouze jsem lízal tu nejkrásnější voňavou prdelku a anální dírku v Praze. Poté si mne spoutala a sedla na obličej kdy jsem lízal její květinku. Následně jsem byl osvobozen a začala mne citlivě laskat pomocí rukou v intimních partiích kdy respektoval můj stav (jsem již starší pán). Přirozeně došlo i na dráždění a prstění mého análku. Po té si nade mnou stoupla a zechcala mne jak při průtrži mračen. Dokonce dvakrát. Sedla si mne opět na obličej, opět jsem lízal její prdelku a přitom mne honila až jsem se udělal.

Markétka a její vzhled: mne naprosto odzbrojil jíž její uvítací úsměv, má TAK krásnou tvář. Tělo: Vysoká dlouhonohá blondýnka, Ta prdelka… Jen nevím jakou má barvu očí.

Jdu co nejdříve opět a tentokrát i do trojky!

Cena: 2000kč za 45 minut! V dnešní době kdy kdejaká přemalovaná ukrajinka si řekne trojku…

marketa-011.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx