Erotické masáže Praha

Melissa – Candyshop

Zdravíčko pánové,

Melissa byla pro mě jasná záležitost. Když jsem byl tehdy za Lolou, tak Melisaa stála u baru, hnedka se se mnou seznámila a při jezení své večeře, hnedka na mě: No, povídej, já tě poslouchám 😁 pánové, úplná masážnická vrba 🤣

Tak jsem jí slíbil, že se za ní taky stavim. A tak se taky stalo. A hnedka jsem si vybral s ní 90 minut.

Zvonim v Maislovce a šlo se na „masážní“ rande. Jako vždy, čekala mě pod schodama velmi milá a ochotná barmanka, už tak nějak ví, co mám rád, nalila mi cuba libre a ještě jsem chvilku čekal. Mezitím jsem dělal společnost barmance a vše bylo naprosto v pohodě.:)

Za chvilku si mě teda vyzvedla Melissa a šlo se na pokoj. Tam jsme teda řešili, na jak dlouho a typ masáže.

A ano, za mě trochu zajímavé a netradiční. Ptala se mě, co a jak uděláme a že je zvyklá to udělat tak a onak. Ok, první číslo jsme zkusili už ve sprše ale holt asi přesně jak tu někdo řiká, je to nováček, navíc je to taková malinko stydlivka, tak to zkusila tak, že jsem byl čelem ke sklu sprchy a ona byla za mnou. Mmm, to by možná fungovalo, ale nějak mi to přišlo takový, jak bych řekl, pro mě né divný, to vůbec ne, ale že se asi kámošovi hnedka ve sprše nechtělo. Byl to pro něj šok. Asi…🤐

No nic, přesouváme se na futon a Melissa mi moc hezky roztírala olej, na mé přání hladila mi krk, vlasy…pak začala po mě jezdit svojí prdelkou, to ještě když jsem byl na břiše, pak ještě, jsem měl pocit, že sem tam dává rukou do pozoru kamaráda, ale jenom ho tak zdraví, pak už následovala otočka a vzhledem k tomu, že Melissa je taková citlivější a něžnější povaha, tak se ke mě tiskla jenom tak trochu. Pak už 69tka a bylo vymalováno. Zbytek nějakých 30 minut, jsem masíroval já jí, trochu víc jsme pokecali, a pak už jenom rychlá sprcha a šlo se zpátky na bar.

Ad 1) holka se zdá, že hodně naslouchá a že neni tak ukecaná jako třeba znám od Mary, takže jsem víc mluvil já. Tak či onak, těším se na příště!

Doporučení: Ano

Opakovat: S jistotou taky ano

P. S. Určitě se vrátim a zkusím s ní třeba lingam nebo tantru. Ta holka má potenciál! Sice nenabízí žádný extras, ale po tom já zas tolik nejdu. Takže mi holka stopro sedla. Nicméně zkusím někdy na počátku dalšího měsíce. Uvidíme, jak to půjde.

Děkuji moc Candy a tobě Melissko, zase se někdy brzo uvidíme. 🙂

Body to body

90 minut

2800,-

https://tapky.info/?5276,melisa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Celkové hodnocení: 🙂 (super, skvělá)

melisa-2-1-1.jpg melisa-0.jpg

1 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx