Erotické masáže Praha

Alina – Candyshop

Alina – Candy shop.

Na této masáži jsem byl před pár měsíci. Alinu jsem měl v bucket listu kvůli jejím blond vlasům ( chodím furt za brunetama ).

Po otevření mi v hlavě naskákaly všechny recenze, co jsem v rámci zmírnění určité nervozity den předem četl. Drobná holka, nafouklé rty, malá prsa, pěkný zadek i pipinka. váha tak max 45 kg, takové malé kapesní…. :))

Holka je z ukrajiny, moc jsme si spolu nepokecali. Ale kvůli tomu jsem nepřišel.

Ve sprše byla aktivní, jak mají v CC snad už v inzerátu na práci, bylo první kolo na řadě již ve sprše.

Nechal jsem to ale až na matraci. Jak psali jiní, erotická atmosféra po prvním kole spadne a vy máte chuť jít spíš jezdit na kole než být se ženou 😀

Na futonu rozjela prima sestavu, prohodili jsme běhen ní pár slov, ale nic co bych si pamatoval. Spíš jsem si říkal, proč si masérky nechávají zvětšovat rty, když to všichni chlapi hejtí. Zeptal jsem se tady a ona,… prý že kvůli líbání.  Tak ok, zkusíme ten zázrak. Nevím co vy, ale za mě supr. Bylo to pěkný.

Radši si připlatím za toto, než za pussycat.

Holka mě za chvíli dodělala, což si docela mákla, tak nějak jsem byl myšlenkově jinde a zapomněl jsem se soustředit na co, proč jsem tam přišel. Celkový dojem je dobrý. Sprcha i po, tam se trošku víc rozkecala a šlo se platit.

Na závěr malá rada, nechoďte vedle recepce na WC. Byl jsem tam uvězněn řetězcem zákazníků, chodících v určitých intervalech aby se nepotkali a já to tam rozbíjel, tak jsem tam skvótil asi čtvrt hodiny, než jsem to proběhl ven.

hodnocení , 60 min, 2000+ 500 líbačka, body to body.

https://www.tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

alina_045.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx