Erotické masáže Praha

Stacy – Avalon Club

Do Avalonu a ke slečně Stacy jsem se dostal tak trochu náhodou. Původně jsem měl v merku jinej podnik a jinou slečnu. Nicméně všude bylo obsazeno a tak zkouším Avalon. Zaujalo mě tam pár kočiček a tak jsem to chtěl vyzkoušet. Píšu tedy operátorce, jestli je v můj čas některá ze slečen volná a případně která ze slečen dělá pussycat. Je mi nabídnuta slečna Olivia. Podle fotek si říkám super, vypadá to nadějně. Druhý den, když potvrzuji rezervaci tak mi ale operátorka píše, že Olivia onemocněla a že mi nabízí buď slevu na příště s Olivií a nebo jinou slečnu. No, bylo těžké to přesouvat s plným pytlem a tak na základě fotek vybírám Stacy, která má na fotkých úžasnou prdel a kozičky 2,5. Akorát nedělá pussycat. Ale říkám si, že to zkusím.

Přicházím tedy do salonu, který je btw za rohem od Tantra Clubu 😀 a vítá mě recepční. Je to moje první návštěva tady a musím říct, že se mi to moc líbí. Salon mají udělaný fakt moc pěkně. Nabízí mi něco k pití, beru Colu a že jde checknout Stacy, jestli je ready. Po minutě přichází a že je ready. Odvede mě do pokoje, kde na mě čeká sympatická, mlaďoučká slečna s krásnou postavou a pěkným obličejem. Začíná to pěkně. Co mi ale teda vadilo byla extrémní tma v pokoji. Jakože fakt extrémní. Než jsem si zvyknul tak jsem si reálně neviděl na nohy. Bylo to fakt až nepříjemný, protože jsem musel vypadat strašně zmateně, když jsem nevěděl kam si dát boty, abych se náhodou o něco nepřerazil. Fakt nepříjemný. Tohle by měli zlepšit. Slečna je odněkud z východu a opravdu toho moc nenamluví. Nicméně domlouváme masáž a jestli chci společnou sprchu. No jasně, že jo. Stacy sundavá župánek a mě padá brada. Nikoliv z prdelky, ale z těch VÝSTAVNÍCH koziček. Dlouho jsem neviděl tak krásný kozy. Nebál bych se říct, že jsou to 3,5, byť na webu má 2,5. Jsou pevný, krásně se drží a fakt je to neskutečná nádhera.

Jdeme tedy spolu do sprchy a Stacy začíná omývat. Je to taková běžná sprcha, občas se otře prdelkou, občas malinko pohoní, ale nic extra velkýho. Po přesunu na futon přichází část na zádech a tady to začalo drhnout. Zaprvé, zrcadlo je umístěno tak, že ho máte přímo před hlavou, takže buď musíte ležet bradou v polštáři, což po chvilce je nepříjemný a nebo prostě nic nevidíte. Já to tak střídal, ale velkej zážitek jsem z toho neměl. A to ani ze samotné masáže. Stacy nejprve tak 10 minut „masíruje“ rukama, ale je to spíše takové silnější hlazení a když už zapojí svoje tělo, tak je to akorát tření se odspoda nahoru a zase zpět. Žádná kreativita, žádný pokus o nějakou zajímavou pozici. Kozy jsem na zádech skoro necítil, protože mi přišlo, že se Stacy jakoby bála přitulit a přimáčknout. Občas sice hrábne na kulky, ale to je prostě málo. Nicméně stále jsem doufal, že se to otočí a po otočce přijde rodeo. Bohužel opak byl pravdou. Stacy po otočce pokračuje v nastoleném tempu a vypadá to asi tak, že po mě dobrých 10-15 minut jezdí v jedné pozici hlavou od penisu nahoru a zase zpátky. Za celou dobu nevyšpulila prdelku, za celou dobu jsem neviděl její prcinu. Samozřejmě šahat jsem ani nezkoušel, jelikož nebyla za celou dobu šance. Ani jednou nezměnila polohu. Je to obrovská škoda, protože Stacy s tím jak vypadá, má potenciál obrovský. Po dokončení této „choreografie“ přechází na bok do jakéhosi objetí a dává mi na odiv svoje kozy. Alespoň tady jsem si je mohl pocumlat a pocucat pořádně do sytosti. Když si na ty její dudy vzpomenu ještě teď, tak mi nabíhá. Stacy trpělivě vyčkává a i když mám pocit, že ji to moc nebaví, nechává mě cumlat, jak dlouho chci. Když mě to přestalo bavit, tak začala s honitbou. Ta je opět taková meh. Bez nápadů, změny tempa, zkrátka aby to co nejdřív bylo venku. To se ji po chvilce daří a já cákám s kozama ve svých rukou. Stacy utírá a jakmile doutře, tak začíná druhý útok. Takhle rychle jsem to ještě nikde nezažil. Opět chvíli pocumlávám cecíky a po chvíli opět Stacy honí. Tentokrát je to takovej speedrun a já opět hned stříkám. Pak spolu jdeme do sprchy. Platba, rozloučení a hurá pryč.

Abych to shrnul. Dávám neutrálního smajlíka, protože si myslím, že je tu Stacy relativně nová a ještě nemá tu masáž vymakanou. Je to fakt škoda, protože ten potenciál tam rozhodně má. Nebyla to vyloženě špatná masáž, ale ani nikterak suprová. Jestli bych Stacy doporučil, to je těžký. Asi nechám na zvážení každýho. Já opakovat neplánuju.

4-3.webp 2-2.webp 3-1.webp 1-0.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 října, 2024 10:45

V avalonu jsem byl naposled asi skoro pred 2 lety a to svetlo a zrcadla me tam sraly taky. I maserka rikala, ze si hodne klientu na to postezovalo. Rikal jsem to i recepcni, ale koukam, ze s tim stale nic neudelali.. no asi je to zamer 😀 Jinak dik, Stacy me lakala, ale ted nevim, asi tomu dam cas jeste 🤔

14 října, 2024 11:37

Agreed. Turn up the lights, ladies. Nothing compliments a handjob like a broken ankle. Oy! 😂

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx