Erotické masáže Praha

Melisa – Rabbit hall

Melisa – Rabbit hall

Domluva den předem přes whatsapp naprosto bez problémů. V Praze mají 3 pobočky, já tentokrát navštívil tu na Staropramenné. Vstup naprosto diskrétní. Zvoneček a pak až dozadu a po schodech dolů. Při mém příchodu se už otvíraly dveře a za nimi stála mnou vybraná slečna Melisa. Oděna do firemního župánku, ujistila se, že jdu opravdu za ní a ihned jsme se přemístili na pokoji.

Na pokoji došlo k vyjasnění typu masáže, nabídnuto pití a společná sprcha. Slečna odběhla pro pití a já jsem byl vyzván ať se zatím svleču. Když se vrátila, tak jsem si zrovna omotával ručník kolem pasu. Decentně se usmála, dala mi pití a odstoupila k v posteli, kde ze sebe shodila župánek a rovněž se zahalila do ručníku. Obecně mám rád, když to první rozbalení dívky proběhne více erotickým způsobem. Melissa je velice pěkná drobná dívka se pěkným kulatým zadečkem a pevným špičatým, menším poprsím. Víceméně vše odpovídá fotkám. Po celou dobu byla velice milá a ochotná.

Do sprchy jsme museli jít přes chodbu, což není nikdy úplně ideální. Samotná sprcha byla velice kontaktní, slečna jsi mě důkladně umyla úplně všude. Na oplátku jsem si i já důkladně ohmatal její tělíčko.

Masáž zahájeno klasicky v poloze na břiše. Masáž samotná zahájená ruční masáží zad, nohou a hýždí. Velice brzy však slečna začala masírovat za pomocí celého svého těla. Je drobná, takže bez problémů masíruje váhou celého svého těla. Do masáže zapojuje velice často i své nohy. Musím říci, že tohle je pro mne v takovémto rozsahu celkem novinka a ještě jsem to nezažil. Dále si užijete doteků jejich špičatých kůzlátek a samozřejmě zadečku. Slečna si dává velice záležet na tom, aby v každé masážní poloze vypadala dobře v zrcadle a bylo toho z jejího tělíčka vidět co možná nejvíce. Nebojí se ani do široka roztáhnout nohy a nabídnout pohled na svůj roztažený poklad. Občas její ručka zabrousila i pod mou pánev kde si příjemně pohrála s mým kamarádem.

Po otočce už se jednalo převážně jen o krásné hlazení, škrabkání a mazlení. Masáž zahájila tak, že si klekla za mou hlavou a naklonila se nade mne. Její kozičky jsem měl před očima v této trošku netypické pozici (bylo to moc fajn a dost kontaktní) a přitom mne hladila na prsou, břiše a zajížděla až mezi nohy. Pak se přesunula a pěkně se po mě klouzala. Polohy střídala velice aktivně a když viděla, že se vám nějaká líbí více, tak v ní setrvala déle, nebo se k ní později vrátila. Velice ochotně se nabízela i k dotekům a na celém svém těle, včetně těch nejintimnějších míst. Začal jsem jen pohlazením, ale nakonec jsme se dostali celkem daleko a závěr jsme si užili oba dva.

Celkově hodnotím pozitivně. Krásná dívka, super přístup a atmosféra. Navíc jsme si myslím sedli a byli jsme na stejné vlně, což vždy zážitek ještě umocní.  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Erotický mix, 60minut, 1800kč

melisa_011.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx