Erotické masáže Praha

Lola – Candy Shop

Štíhlá a pružná Lola byl můj první vpád do Candy Shop. Sjednání schůzky bylo dostatečně přímé – jednoduchá výměna WhatsApp mě zavedla na místo Maiselova. Krátké čekání, jak jsem zjistil, je v CS zvykem, mě nechalo čekat za závěsem, zatímco ženy za stolem zamíchaly do místnosti nějakého jiného chlapa. Bylo mi nabídnuto něco k pití, což mi vždycky přijde sladké, ale zbytečné, protože s sebou nosím láhev s vodou. Přesto je to gesto příjemné. Netrvalo dlouho a Lola vystoupila zpoza závěsu šatny a sebevědomě ke mně klouzala. Je štíhlá a na vyšší straně. Trochu trapná na vysokých podpatcích, ale koketním, roztomilým způsobem. Políbili jsme se a ona mě vedla do našeho pokoje.

Místnost byla dole po skrytém schodišti (jednoho dne mě to dostane) a doprava. Jakmile jsem byl uvnitř, tato divoká zrzka se ke mně otočila a zeptala se, co mám na mysli. Jedna hodina B2B by měla stačit, řekl jsem. Zeptala se, jestli bych chtěl přidat líbání. Nevěděl jsem, že je to v nabídce, ale ano. Velmi, děkuji. Líbání začalo okamžitě a ona je přirozená. Moje ruce našly její pevný zadek a chvíli jsme tam stáli, než jsme se svlékli a šli do sprchy. Tato místnost je docela nepohodlná v tom, že klient a masérka si musí obléknout župany a odejít zpět do haly, aby se dostali do sprchy. Bohužel, jakmile jsme byli ve sprše a moje ruce byly zpátky na tom nádherném těle, zapomněl jsem na chodbu. Sprcha byla standardní, se spoustou hlubokých polibků a mytím celého těla pro nás oba. Poté mi pomohla se svléknout a vydali jsme se zpět do místnosti na hlavní akt.

Na posteli mě nechala ležet na břiše, abych začala. To mi samozřejmě vždycky přijde jako plýtvání, protože jsem takový vizuální člověk – nechci nic jiného, ​​než mít během sezení oči na masérce. …Nemluvě o mých rukou. Ale Lola se pořádně rozjela. Namazala to dlouhé torzo a používala mě jako hračku, dokud jsem nebyl tužší než dubová větev. Jeden detail, který však nesvědčil, byl její chladný zadek. Jakmile se převrátila a nasadila mi ten nádherný spodek, málem jsem ztuhl. Asi špatná cirkulace v kabině? Konečně mi bylo dovoleno se převrátit a spatřit tuto krásku se světlou pletí. Není to klasická kráska, ale preferuji dívky s trochou charakteru. Pokaždé, když se její hladové rty přitiskly k mým pro hluboký polibek plujících jazyků, zatočila se mi hlava. Ona je opravdu fantastická líbačka. Hladový a vzrušený. Vášnivý. Zanedlouho jsem našel ty dlouhé prsty omotané kolem mého údu. Namazaný a připravený k rockování. Loliny kroutivé pohyby upoutaly mou pozornost, když jsem se podíval patou do jejích kulatých očí. Bohužel, nemohu dokončit ruční práci? Jsem jediná?? Podle reakcí, které dostávám od masérek, to tak vypadá. Dávám přednost exhibiční cestě – trhnutí při pohledu na krásného nahého cizince ležícího u mých nohou. Dělá to pokaždé – i když hravě protestují, že „dělám jejich práci“. …Některé dívky si opravdu berou osobní, že samy mě nejsou schopny skončit. Asi jsem nějaká anomálie? …Nebo jen opravdu vím, co můj chlap potřebuje. 😅 Po nějakém úklidu a skvělém povídání na posteli jsme se vydali zpátky tou chladnou chodbou k naší druhé sprše. Ještě pár polibků a to bylo vše, co napsala. Všichni a všichni skvělý čas. Moje první z mnoha, mnoha plodných návštěv Candy Shopu.

Jedna hodina B2B s francouzským líbáním. Moje prsty si také našly cestu k jejímu vlhkému kotěti.

zaplaceno 2300.

Hodnocení recenze: Skvělé! 🙂

admin edit: https://tapky.info/?4743,lola-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 října, 2024 19:56

Ty strojový překlady jsou někdy fakt vtipný :)))

„. když jsem se podíval patou do jejích kulatých očí.“ – tak ještě, že ne doslova :))))

12 října, 2024 22:38
Reply to  a7a7

I regret the original version is no longer here in the wonderfully colourful English: WhiteGlasses, you are a true romantic-erotic writer…!

Last edited 3 dní před by ExPlayer
13 října, 2024 17:09
Reply to  a7a7

Namazaný a připravený k rockování…well, to zní jako viking na ero masáži kdesi na anglickém chladném ostrově 😂😂😂

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx