Erotické masáže Praha

Katy – Tantra club

O víkendu jsem měl hodně práce a zároveň jsem byl sám doma. Měl jsem v plánu zajít večer na masáž, ale rezervaci jsem si dopředu nedělal. Už to vypadalo, že nebude volná žádná moje favoritka. Měl jsem pozitivní zkušenost v Tantra clubu a tam mi nabízeli několik slečen. Já si vybral Katy. Blondýna s dlouhýma vlasama, 160cm, 50kg, prsa číslo 2,5 přírodní a 19 let
Oproti fotkám má na hrudi tetování.
Zatím tu nemá profil, šel jsem do neznáma.
Je z Ukrajiny a česky umí málo. Prozradím, že to jediné bych ji vytknul.
Než jsem dorazil ke vchodu, tak mi přišla sms kde mám zvonit, ale to já věděl i tak. Po chvilce mi Katy otevírá, navzájem se políbíme a představíme. Dostanu bačkory a jdeme za závěs. Uprostřed chodby vpravo. Pokoj super. Bylo v něm teplo, čisto a hezky tam vonělo. Hudba příjemná a vše bylo připravené. Od začátku jsem si snažil Katy prohlédnout, protože jsem se rozhodoval, zda vzít líbání nebo ne. Při výběru masáže jsem si řekl o extra. Líbání společné s vip masáži. Platím 3000kc za 60min +10min tapky.
Katy se me ptá, jestli si dám prosecco a po chvilce přemlouvání, že jsem autem me přemluvila,  že aspoň trošku a začala mě sama vášnivě líbat.
Odešla s tím, že za chvíli přijde a ať se zatím připravím. Šel jsem do trenek a poprvé s pocitem na začátku, že už jsem měl krev v rozkroku. Prohlížel jsem si pokoj a zjistil na hodinách, že jsou tam 5min předem. Dopředu říkám, že čas byl dodržen.
Za chvíli Katy přišla, měla černý župan svázaný tak, že mezi prsama nic neměla. Byly zakryté jen prsa a výstřih byl až k červeným kalhotkám.
Dostal jsem prosecco, polibky a Katy se svlékla. Přišla ke me, opět líbala. Šli jsme do objetí a muchlovačka jako blázen.
To stejné se opakovalo ve sprše. Sprcha byla dlouhá a sexy. V rámci vip masáže je možné sahat i do rozkroku. Řekl jsem si o první organismus ve sprše a bylo to rychlé a skvělé.
Po sprše na futon, kde začala příjemná masáž od chodidel až k hlavě. Vzdychani do ucha, polibky a příjemný relax
Katy je tu rok a dříve v jiném salonu nepracovala.
Vyzvala me k otočce. Hned oční pohledy a líbačka jako s milenkou. Katy se nebala masírovat i nohou, dávala mi prsa přímo do obličeje a úplně si žádala, abych ji líbal bradavky. Několikrát masírovala můj penis svými prsy a já ji u toho masíroval rozkrok rukou což mi dávala najevo, jak příjemné to je. Úplně jsem ji věřil, že by se udělala, ale neuspěl jsem.
Nakonec me udělala v pozici 69. Oba jsme se snažili uspokojit toho druhého. Já stříkal jak hadice a ona sténala blahem. Po ném orgasmu vše uklidila, lehla si ke mě a po chvíli jsme šli do sprchy. Tam stejná muchlovacka jako na začátku. Po dvou kolech už jsem se spíše viděl někde na dobrem jídle a o nějaké vzrůšo už tolik nestal, ale ze slušnosti a z důvodu zaplaceni jsem se Katy stále věnoval 😀 říkala mi ze jsem hezkej, ze hezky libam a celého me umyla.
Po sprše jsme se oblekli, ona me sama ještě objala, líbala a šli jsme k východu, tam znovu polibek a strašně moc jsem od ni cítil ze by byla rada, když bych zůstal. Když jsem zavíral dveře tak jsem se ještě podíval dovnitř a koukala na me a usmívala se. Usmál se taky a šel na to dobré jídlo 🙂
Návštěvu hodnotím velmi dobře. Od začátku super atmosféra, skvělý pokoj, příjemná hudba a cítil jsem se jak u kamarádky s výhodami co se do me zamilovala.
Čas 1hodina + 10min zdarma
Masáž VIP
cena 2500kč + 500kč líbání
Doporučuju všem, opakovat budu
(super)
profil na Tantra ani tu ještě Katy nemá, přidávám foto. Nemá profil ani v salónu. Aktuálně je podpultová.

IMG_1053-2.jpeg IMG_1054-1.jpeg IMG_1055-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 října, 2024 10:13

Podle fotek je to Emma z Erotic Spa. Nechápu, proč jí tady dávají jiné jméno, když TantraClub/EroticSpa/BlackDiamond jsou jeden brand a v těch druhých dvou je jako Emma.

9 října, 2024 21:11
Reply to  alex_murphy

Podle fotek mě to moc nepřijde. I když popis ostatního by jinak seděl. Akorát nejsou zmíněny přifouklé rty. Pokud to je ona, tak fotky jí zde dělají méně hezkou, ve skutečnosti má pěknou drobnou postavu s výstavními prsy a lze jí jen doporučit, já tam už nejdu, tolik gfe je na mé srdce moc.

9 října, 2024 23:54
Reply to  alex_murphy

Prosím prosím, nějak nechápu či myslíš tím jeden brand. Vím že brand je anglicky značka…ale ještě jsem se nesetkal že by Tantra club, Erotic spa i ten Diamond, by měl jeden big manažer či co

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx