Erotické masáže Praha

barbara-barbaramasaze

Barbara, barbara masaze

Zdravím všechny, asi jsem nikdy nějak nechtěl psát o tom kolik jsem toho prošlápnul. Ale rozhodl jsem se podělit o informace a ušetřit nováčkům kapsu.
Chodím asi 4 roky odfrknout a ulevit, mám za sebou cca 70 masérek, né jen v Praze si myslím, nečárkuju si je , na tomto fóru jsem po druhé v životě, vždy jsem chtěl si sám přijít na to co kde a jak a co mi bude vyhovovat. Nejsem moc člověk co poslouchá ostatní.

Tak to na představení.

 

Před týdnem píši Barbaře ptám se na volný termín masáž( název erotické) , cca do 40 min dostanu odpověď. Pak už komunikace je rychlejší a do 10min jsme domluveni a já si říkám fajn před obědem si udělám hezkou svačinu.

Přijedu na domluvený čas na knop rychlejším krokem jdu od zaparkovaného auta (parkování nic moc ale né nejhorší) jsem před adresou zvoním. Jsem ihned puštěn do dveří. Nesnáším postávání před domem není mi to příjemné.
Pootevírají se mi dveře a já vidím krásnou slečnu s úsměvem od ucha k uchu.
V hlavě noooo tak lepší se mi dopoledne je to můj šálek čaje je krásná, ale sto růží sto chudí jasně že někdo může říct joo hezká jen. Já to mám tak že strop. Nádherná snědá usměvavá slečna co mi přeje hezké dopoledne. Koukám jí do očí jsem dost konsternován ani moc nekoukám na postavu sundám boty a ona si mě vede salonem k sobě  po cestě jí koukám na prd.l a ani moc nevím na co se mi ptá, myslím že říkala něco o počasí a  atd. Je komunikativní a taková příjemně uvolněná mám pocit jako kdybych jí už znal nějakou dobu cítím se moc dobře.
Dorazili jsme do pokoje. Ptá se jestli si dám něco k pití, dal bych si vodu říkám.

Do minuty je voda v ruce, napiji se a u toho si sundavá košilku, černou krajku tu já rád. Hladíme se, lehoučké polibky na krku a trochu přes rty,  tep mi jede a péro tvrdne a já si říkám tak jak je možné že jsem tu už nebyl dříve. Má krásné černé prádlo prsa top ale opravdu top taková prsa jsem viděl max 2x v životě . Nějak ani nevím jak a mán jen trenky a ponožky 😄. A ona, je nahá, nějak samo to bylo najednou dole 😆 nee sundal jsem to,  když jsem jí dával dolu tu krajku a ona vyšpulila prd.l. Tak to je teda pohled.

No nic, jsem tázán, jdeme do sprchy. Jasný sundám si trencle, ponožky. Jsme tam, sprchuje ona, mydlí ona, hlazení, polibky pohonění, kroucení, hezky namydlené pé.o a takové jako mr.áníčko klouže to a je to jako 95% sex ve sprše jako opravdu dobré . Pak takové jako kouření atd no fakt dobrý.
Chtěl bych asi napsat body co jsou odlišné od normální průměrných masérek. Tak že opravdu se věnuje na 150% , máte pocit že vás opravdu chce a že se znáte déle než 15minut.

Po sprše postel tak  6min masáž zad 😆👌péro mi hučí jako o život jsem vyzván na otočku říkám už ? ´´A smějem se ´´Joo jestli chceš, říká. Tak jasně že chci. A začíná totální masakr top přístup neskutečná jízda myslím si že to co dělá rukama není možné, že kdyby tak jak umí s rukama a nevím čím honit tak kdyby hrála tak dobře třeba basket tak lebron nemá co žrát 😅. Nee fakt prostě masakr. Udělal jsem se když mi to dělala půlkama a rukama a nevím čím eště.
Já doporučuji a budu opakovat.

Tak zdar a nedávejte mi moc hejt že jsem se zamiloval 😂 je to jen můj názor. Tak hezkej relax u holek chlapi 👍.

Název masáže:  Erotická

Délka masáže:  60 minut

Cena: 2500 Kč

IMG_3120.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 října, 2024 10:11

Barbara je boží. Jezdila ti ale pipinou po péru?

Zkoušel jsi Paulu a Timeu? 🙂 Že bys mohl porovnat…

11 října, 2024 12:39
Reply to  Ond

Tak ty 2 musíš zkusit, protože za mě jsou lepší než Barbara. Obě. 🙂 Pak by mě zajímalo porovnání.

14 října, 2024 23:56
Reply to  mkorf

Též jsem Paulu ani Timeu nezkoušel, ale řekl bych dle recenzí že se už nebavíme o lepší/horší, ale o vyjímečných od všech ostatních a současně lehce odlišných od sebe a to už člověk volí dle chuti.

15 října, 2024 02:00

Hele zamilovat se do Barbary by bylo fakt snadný  😀  Sám jsem svého času, když ještě byla v RH, měl co dělat, abych se tomu ubránil. Je fakt jedna z milionu, tou kombinací schopností, sexappealu a hlavy, ve které něco je. Navíc má neskutečnou schopnost vzrušovat, i za naprosto nepřejících okolností, prostě to umí. Krásných žen je zde v ČR nespočet, ale v ní je něco navíc … aspoň tak si jí pamatuju, když jsem ještě za ní chodíval.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx