Erotické masáže Praha

Eva – Tantra Club

Pokračování mého štěstí v místní loterii pokračuje a s překvapením si nikdo přede mnou nevybral návštěvu do Tantra Clubu.

Objednání klasicky přes WhatsApp s rychlou odezvou na zprávy.

V Tantra Clubu mám 2 favoritky (Anitu a Nikol) na masážním bucket listu, ale bohužel daný den ani jedna z nich nepracovala

Projíždím recenze a nakonec vybírám Evu s tím, že jsem zvědavej jakej pokrok udělala od poslední recenze. Skoro nezákonný věk a 3 prsa vyhrála.

S úsměvem na rtech přes Sady Svatopluka Čecha zavzpomínám na všechny ty hříšné podniky v téhle lokalitě a mířím si to na Lužickou.

Vstup zcela diskrétní se samotnými dveřmi na ulici. Po zazvonění mi po chviličce otevírá Eva a pouští mě dál.

Dojem bohužel kazí Evičky slabá znalost češtiny. Proto jsem jí nabídnul jestli nechce mluvit anglicky X česky a prý tedy preferuje češtinu.

Vyfasuji pantofle a štrádujeme si to do nejvzdálenějšího pokoje. Už při vstupu hrají eroticky zabarvenější moderní písničky, který mám rád. Futon vyvýšený, zrcadlo podél a sprcha tak akorát na společné hrátky.

Trable při ,,placení“.. Eva po mě chce 2500, tak ji zastavuji a ukazuji ve WhatsAppu, že mám mít masáž zdarma.

Ještě jsem se ptal na Extras a prý žádné nedělá a to jsem od ní jen o pár let starší a i celkem fit. Škoda, líbání s její lehce upravenou pusinkou by mě zajímalo.

Eva mi nabízí před odhodem ještě vodu, ale tu jsem nepotřeboval. Shazuji oblečení a jdu si dát rychlosprchu. Eva přichází až po pár minutách. Asi si ověřovala výherní kod.

U křesla koukám jak shazuje ze sebe vínový župan. Pod ním hezké prádelko, který hned poté sundavá. Nejdříve podprdu, kde zírám na její úžasný přírodní kozenky. Eva se usměje a nato hned svléká kalhotky a jdeme si dát ještě společnou sprchu.

V obličeji je Eva fakt mladá a kdybych ji někde viděl, tak bych ji snad tipnul i 17 let                                 Nejvíc mě zaujaly její velký kukadla a jakým způsobem se na mě celou masážní session koukala.

Ve sprše se nebojí kontaktu a hned mě umývá i dole. Eva má sametovou pokožku a krásný tvar těla. Kozenky jsou radost laskat a zadeček pořádně pomačkat. Požádá mě o otočku. Umývá mi záda a rukou zajíždí po vnitřní straně stehem až na nádobíčko. Ve sprše se na sebe furt smějeme. Ptá se jestli vše OK. Z Evy sálá taková nevinnost a její pohyby mají v sobe více autentičnosti než od X letých profesionálek.

Lehám břichem na futon. Eva si kleká k nohám, bere jednu nohu do ruky a dává si jí na své stehno. Vyleje mi nohu olej a začíná s masáží od lýtka až po zadek, kde se nebojí dlaní zajet mezi půlky a trošku podráždit hráz. Poté se zaměřuje na plošku nohy a prstíky. Eva opakuje to samé na druhé noze.

Kundičkou posazená na mé noze vylívá olej na zadek a pořádně ho masíruje zejména dlaní. Ručkou pokračuje výše a výše až mi projíždí dlaněmi ruce. Kdykoliv ji pohled uhne na zrcadlo, tak se na sebe vzájemně usmíváme a u toho se Eva začne lehce hihnat. Jak kdyby jste byli na masáží u introvertní nevinný kočky, která se ale nebojí dotyků V zrcadle bedlivě sleduji jak na svoje výstavní kozenky začne nalévat olej. Pořádně promazaná se na mě projíždí celým svým tělem. Hlavou nalepená na mojí mi párkrát zavzdychá do ucha. Škoda, že fakt nedělá líbání, jelikož při B2B má tendenci obličejem zajet až skoro k mému a láká jak kdyby mě chtěla políbit, ale vždy ucukla. Eva se přesouvá na bok a kozenkama s obličejem otočená k zrcadlu provádí B2B. Změna pozice a tentokrát otočená kundičkou k zrcadlu se na mne projíždí. Naposledy se přesouvá zadečkem k mé hlavě, ruku mi sama dává mezi její nohy, ale to bych si musel vykloubit ruku, aby jí šlo v téhle pozici šáhnout na poklad, tak ji jen šimrám po nožičce. Kozenkama mi projíždí záda a rukou šmátralkou zahajuje útok na partie. Když se více nazvednu, tak Eva neváhá a začne mě honit.

Eva nemusela ni nic říkat, ale tak nějak jsem vycítil, že je čas na otočku. Pocitově cca do 20min.

Eva neváhá a začne rozlévat olej po celé délce nohy. Roztírá po vnitřní straně stehna a lehce brnkne do ptáčka. To samé na druhé noze. V pokleku s pohledy a hihnanim se vrhá na penis a lehce mě honí.          Eva si přesedá na bok, bere olej do ruky a polévá si kozenky. Neváhám a pomáhám ji s roztíráním po celé siluetě postavy. Ručku mi sama dává mezi její nohy. Prsty projíždím její poklad, ale Eva mě upozornuje, že prstíky dovnitř nee. Následuje B2B, kde kozenkama zajíždí až k mé puse. V zápalu erotiky přilehnutá na mne mi zavzdychá do ucha. Dlaněmi hnětu zadeček a projíždím ji prstíky poklad. Poté se přesouvá na bok otočená kundičkou k zrcadlu a s rukou stále v jejím klíně provádí B2B.  Po chvilce mi nožkou přelejzá hlavu a šteluje se do 69. Kundička na pohled krásná. Je cítit, že je Eva zvlhlá, ale zvukově to nedává najevo. I v téhle pozici Eva stále pokukuje do zrcadla, kde se na sebe usmíváme. Při 69 začne lehce honit a spíše se zaměřuje na své prožitky. Po delší době už zrychluje tempo a chvilku na to přichází má exploze.

Eva se o mě postará, ale nás čas se blíží ke konci, tak velí ke společné sprše.

Závěrečná společná sprcha opět kontaktní, kdy Eva pořádné umývá i partie a pěkně je prohrábne. Sprchový gel si nalévá na kozičky, tak neváhám a asistuju ji s rozmazáním po přednostech u a zádech. Společně se umýváme až mě požádá o otočku a smyje mi olej ze zad.

Oba dva se sušíme v místnosti a já koukám jak se Eva obléká do prádelka a vínového županu. Následuje uvolněná konverzace, kde se Eva snaží mluvit česky a u toho sleduje jak se oblékám do civilu.

Závěr:  (dobrá) Neměl jsem od toho velké očekávání, ale mile mě překvapila nesmělá povaha Evy. Bavila mě ta nevinnost a autentičtější pohyby. Jen škoda, že je tam jazyková bariéra na hlubší konverzaci

 

Typ masáže: VIP program

Délka: 60 min

Cena :  0 (jinak 2500 kč)

https://tapky.info/?4960,eva-tantra-club-722-123-111-722123111

eva_0224-3.jpg Eva-image0-min-0.jpg Eva-image3-min-1.jpg Eva-image2-min-2.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx