Erotické masáže Praha

Melisa Candy shop

Návštěva z minulého týdne, objednání přes Whatsapp den předem na Maiselovu, nemyslím si že je ke Candy potřeba něco psát vše v pořádku, akorát jsem měl  poprvé jeden z menších pokojů vzadu kde je ve zdi u postele mezera na okno takže zrcadlo není přes celou plochu což mi zkazilo pár výhledů.
Melisa mě zaujala fotkami a tím že je Češka a taky že Candy je podnik kde učí masérky asi nejodvážnější styl masáží a nesetkal jsem se tam se zákazy, nebo nutností jsi připlácet za vzájemné uspokojování  jako v jiných salonech.
U vchodu bylo klasicky dost lidí ale nevadí. zvoním a nic zazvoním podruhé a za chvíli otevírají, jdu dolů na bar kde už čeká Melisa ve firemním župánku, přišel jsem asi o 5 minut dřív tak jsi dám colu a posedím na baru, bohužel jsem neviděl ostatní slečny které se vesele bavily za závěsem, po chvíli mě  Melisa chytne za ruku a odvede jsi mě na pokoj, kde se vyptává jakou masáž chci a jestli chci pomoct se svlékáním, to se nedalo odmítnout. dám jí malý dárek a sundám si mikinu a boty, Melisa se zatím rychle odstrojí což mě docela mrzí, rád bych jí taky pomohl a viděl ve spodním. Pak se ale vrhne na mě a začne mi rozepínat pásek, a zip a u toho mi kouká do očí, Byl jsem docela vetší než ona tak mi to přišlo dost roztomilý. Hned mě za něj chytne a nepustí, odvede jsi mě do sprchy kde mi dá druhou ruku na koule a ptá se jestli chci první kolo, což jsem v tu chvíli nedokázal odmítnout. Ve sprše se mazlíme, objímáme, tře se luxusním zadečkem a nabízí mi různé příplatky ale nevyužil jsem. Líbám jí krk a prsa, žádné zákazy jsem nezaznamenal takže se mi ani ze sprchy nechtělo,snažil jsem se vydržet co nejvíc ale nakonec mě tak po 10 minutách ukončí kdy stojí za mými zády a oběma rukama mě dodělá.  Usušíme se a jdeme na postel.
Vzhled: Melisa je přirozeně krásná česká holka , měla sytě červenou rtěnku která k ní vyloženě seděla, krátké černé vlasy do obou stran, Piercing „kuličku“ na nose, celkově vypadala moc sexy, Její největší highlight je ale vypracovaný zadeček který je fakt něco, ůzký pas a bříško které na fotkách nevynikne, Prý chodí už přes dva roky a do posilovny a je to znát. Prsa hezké menší dvojky. pár drobných nerušivých tetování. Po dlouhé době masérka bez přifouklých rtů.
Položí jsi mě na postel na břicho a poleje mi olejem záda a zadek (to úplně nemusela nepřisel jsem na masáž prostaty 😀 ) a začne roztírat od odzhora dolů kdy se vždycky věnuje  hrázi a kamarádovi když k němu po cestě dorazí, trochu se jí přizvednu za což mi poděkuje. pak přejde dost rychle do body body  klouže nahoru a dolů občas zavzdychá do ucha a proplete prsty. Postupně předvede celou Candy sestavu kterou umí parádně, nejlepší je pozice kdy vám masíruje zadkem krouživě záda, a u toho rozvírá obkročmo nohy nad vaší hlavou, nádhernej výhled, tohle jsem taky zažil jenom v Candy. Celkově se moc hezky vystavovala, škoda toho zrcadla. Prý má ráda když jí klienti masírují chodidla tak se snažím, vždycky když byla v pozici 69.
Přesně půlhodinu před koncem zavelí k otočce, sedne si mi k pasu prohne se v zádech, krásně jí u toho vynikne vypracované bříško a začne se polévat olejem a u toho mě probodává pohledem , myslím že neví jak sexy u toho vypadala. Začne s b2b a imitací sexu kdy jezdí nahoru a dolů a tváře máme u sebe a líbám jí krk a ona jsi pomáhá si rukou. Ale nezůstane  jen u toho jak občas bývá zvykem a vystřídáme hodně variací. Různě po mě jezdí ze stran, v jednu chvíli mi namáčkne prsa na obličej nechá jsi mě vyhrát  takže mám celou pusu od oleje 😀  nejlepší byla poloha kdy mi po něm jezdila, nejdřív na misio a pak v poloze 69 a hlídala jsi ho rukou, pak přešla do klasické 69 a pak vedle mé hlavy kdy jí krásně vyšpulila a u toho mi honila, má dobrou techniku a často používá obě ruce. na závěr jsme byli v poloze kdy ležela na boku vedle hlavou směrem k mým nohám, ty svoje krásně roztáhla a oba jseme si hráli ale nevydržel jsem to moc dlouho, takže jsem byl jenom já. Šli jsme do sprchy kde jsme pokračovali v mazlení a vzájemně se omyly od oleje, stejně jako většině holek Melise nevadí vařící sprcha 😀
Na konci nám ještě zbyla chvíle tak jsme pokecali, předal jsem jí peníze a šla mě vyprovodit, na baru se mě zeptali jestli vše v pořádku, a jdu na rušnou ulici.
Shrnutí: Mellisa je krásná normální holka se super postavou a ještě lepším zadkem se kterou se dá skvěle mluvit, I když je v oboru nová tak byste to při masáži nepoznali. Spíš na začátku a na konci kdy je trochu nejistá a často se ptá jestli je všechno v pořádku a jestli se vám masáž líbila. To jsem na ní strašně ocenil že tuhle práci chce dělat a chce jí dělat dobře a je vidět že jí na tom záleží  a snaží se vám vyhovět, tak snad jí to vydrží a zákazníci jí to nadšení nezkazí (už prý měla pár špatných za tu chvíli) ale
věřím že si je dokáže zpacifikovat koneckonců je spíš dominantní typ.
Opakování: Určitě ale spíš po delší době abych viděl jak se vypracovala.
Doporučení: S čistým svědomím.
Masáž: Původně jsem chtěl lingam ale přemluvila mě na Body to body na hodinu.
Cena: 1800 (má 10% slevu protože je nová) ale nechal jsem 2000.
Odkaz: Na tapkách ještě nemá tak dávám z candy
candyshop-massage.cz/masseuse/melisa/
Hodnocení: super dobrá

ScreenShot-Tool-20241006230755.png

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx