Erotické masáže Praha

Valentyna – Studio Le Velour

Jenny Jenny, kde ty na tie baby chodíš?

Podnik: Objednanie bez problémov deň dopredu cez reservio a následná komunikácia cez WA. Podnik je pekný, čistý, tématický, sprcha pred aj po solo a mimo masážnu miestnosť.

Vzhľad: Valentýna má sexy ženské krivky, tajomnú milú tvár s krásnym úsmevom, ploché bruško a vymakaný zadok. Nie je to typ vychudnutej modelky victoria secret kde cítite každe rebro, ale rozhodne tam nie je ani kilo navyše. Na dotyk je cítiť, že prsiam pomohol chirurg, ale vyzerajú luxusne. Jedno menšie tetovanie. Celkovo na mňa pôsobila do tváre aj postavou trochu exoticky niekam do Južnej Ameriky, aj keď údajne je to čistokrvná Češka.

Osobnosť: Rodená Češka ako všety baby v LV. Hneď ma dostal do kolien jej sexy hlboký hlas. Milý úsmev vie v okamihu vystriedať za zvodný pohľad. V správnych chvíľach navodila veľmi sexy atmosféru a naopak začiatok a koniec bol veĺmi uvoľnený. Na to, že masáže so mnou sú väčšinou tiché, sme si celkom pokecali.

Masáž na chrbte: Privýtala ma v ružovom setíku s priehľadným topom a tangami a už v sprche som bol tvrdý, aj keď som tam bol sám. Pred masážou sme sa ešte trochu pomazlili v stoji. Začala masírovať „oblečená“, ale behom prvých 5min dala všetko dole. Pár minútový rozbeh masážou hrude a rúk a potom začalo ródeo, pri ktorom mi nenechala ani na chvíľu vydýchnuť. Masíruje len pár dní, no za taký repertoár polôh a nápadov by sa nemuseli hanbiť ani skúsené masérky. Striedali sa pasáže od skoro až tantrického lingam, kedy Valentýnka buď kľačala medzi mojimi nohami alebo mi bola otocená chrbtom, cez vášníve imitácie sexu v rôznych polohách až po intímne maznanie v objatí nos na nos. S dotykmi a jemnými boskami po tele v rámci pravidiel (v LV je oblasť medzi nožičkami len na pozeranie) problém nemala a sprevádzala ich vzrušujúcim zvukovým prejavom.

Po masáži: Po masáži pritúlenie, hladkanie, prijemný pokec a Valentýna si ešte neodpustila jemné provokovanie. Čas dodržaný, o pár minút sme to pretiahli.

Záver: Valentýna je mladá masérka so sexy ženskými krivkami a milou tvárou. S masážmi len začína no má super prístup a predviedla mi nápaditú vzrušujúcu masáž. V LV som zatiaľ mal len dobré a ešte lepšie zážitky a Valentýna posunula laťku ešte vyžšie. Pre mňa to bol top zážitok, ktorý mal veľa jedinečných prvkov. Odporúčam a rozhodne budem opakovať.

Masáž: 60min Lingam ako výhra (normálne za 2200Kč)

Hodnotenie:  (super,dobrá)

https://tapky.info/?5244,valentyna-studio-le-velour-777-317-249-777317249

image_1236502918-35-3.webp image_1236502916-2-2.webp image_1236502912-10-0.webp image_1236502915-1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx