Erotické masáže Praha

Anasteischa – Avalon club

Tééééda pánové, tohle byl mega super free vstup do Avalonu….velmi cool. Móóc krásný ero úlet!
čekal jsem, že to bude nic moc, nuda a že to bude spíš trápení, neboť jsem tam (v Avalon club) byl zhruba před rokem, kde jsem zažil sice intense masáž, ale nějak tam bylo na mě víc zmatků (možná jsem přišel jenom v nevhodnou dobu). To byl rok 2023. léto. Ale tohle? Tohle bylo hóóódně v topu. Ale radši od začátku.

To si tak člověk řiká, hm, co to bude za slečnu, jaký to vlastně bude? Je to masáž víc rukama než tělem, ale tak na seznamování to asi stačí. Přišel jsem celkem v dobrý náladě. Vlastně né dobrý náladě, Doslova, jsem se nemohl zastavit, ve své tvorbě další knížky. A tak si tak řikám, masáž bude určitě vhod. Alespoň si moje oči odpočinou.
Tak jsem hnedka zazvonil (imho, to jsem netušil, že už tam maj i zvonek), tak zvonim a jdu dolů do Avalonu. Tam už mě vítá milá a pohledná operátorka. Hnedka se ptám, jestli to je ona, se kterou jsem řešil změnu termínu. Měl jsem jít v sobotu ale přišel jsem o den dřív. O všem věděla. Trochu jsme pokecali, já jí řekl o tom nepříjemným zážitku ale taky jsem se chtěl zeptat na tu vodnici, co tam prý maj. Alespoň bych mohl říct, jestli ok tabák nebo co, yay.

Už už jsem chtěl jít za slečnou ale operátorka mě ještě nechala nějakou tu chvilku sedět na baru zatímco se slečnou mi připravili pokoj.:)
Po zhruba nějakých 3 – 4 minutách, jsem teda byl vyzvanej, abych šel za slečnou. Operatorka mi holku ukázala a bylo to moc milý setkání.
Jmenuje se Anasteicha, ale mě se představila jako Ajša. Drobná masérka, s takovým tím teenkovským zadečkem a prsa, 1,5 (i když na stránkách píšou 2ky). To mi nijak nevadilo. Ajša se cute. Milá, hodná. Někdy se člověk podiví, kolik mladejch holek dělá ero masérku. Čímž neřikám, že bych jí litoval, to úplně ne, ale i tak mě to potěší a malinko překvapí. Začali jsme úvodní sprchou, která byla myslim, že opravdu jen na umytí. Na druhou stranu, to vzala Ajša důkladně. Nejsem si jistej, do jaký míry má tahle kráska, ráda objetí a mazlení. Přišlo mi, že úplně tomu nejde naproti. Nevadí. Alespoň se mám do příštího setkání na co těšit.

Na břiše to bylo takový styl ala ero relax. Masáž tam byla, ale víc rukama než tělem. Možná že tohle bude mít každá masérka trochu jinak. Protože Ajšinka prdelka, mi masírovala záda i chvilku tím svým roztomilým teenkovským pozadím. Po chvilce opět rukama a trochu objetí. Bez sténání, bez divokých kousání uší. Opět, to možná bude při body to body.

A….

Zlatej hřeb večera, byl, když mi slečna hodila 69tku a v ní Ajša vydržela až do konce. Ale proč o tom píšu a zmiňuju to. Přišlo mi velmi hezký krok od Anasteichy, že se nechala hladit i na svém pokladu. Nejdřív jsem to zkusil jednou, dvakrát a kupodivu žádné ucuknutí a položení mé ruky někam jinam. Celá ta hodinka byla nádherným intenzivním zážitkem. Pokud Ajša dělá pussycat, to nevim. Ale hádám, že s tím nebude problém. Uvidíme, jaké andělice ještě v Avalonu potkám, ale za mě, rozhodně opakovat budu a co se týká doporučení, asi taky proč ne.

Klasická erotická masáž
60 minut
1800,- (uplatněn výherní kód)

https://www.tapky.info/?5116,anasteisha-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz

Celkové hodnocení: 🙂 (super, skvělá)

IMG_7583-копия-2-scaled-1.jpg IMG_7117-копия-2-scaled-0.jpg

1 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx