Erotické masáže Praha

Lea – Infinity spa

Zdravíčko pánové masážníci,

když jsem zazvonil v Hálkově, řikal jsem si, že se dveře zasekly nebo že nefunguje otevírací systém. Naštěstí mi přišla otevřít sama slečna. Při příchodu do salónku, jsem byl minutku ve stresu, ale při prvním odejmutí a při úvodní sprše, kdy jsem úplně nevěděl či si zkrátka nebyl jistej, jak na slečnu působim a co mám/nemám dělat.

Naštěstí jsme v úvodní seznamovací spršce nebyli nikterak dlouho a mohlo se přeběhnout do pokoje.

Lea to vzala celkem příjemně. Začala jen tak hlazením krku, vlasů, a pak hnedka záda. Na nich už zůstala. Sem tam ještě masírovala v krátkosti nohy.

Ad 1: Leu jsem si vybral díky tomu, že slečna za kterou jsem měl jít, byla nemocná a tak jsem se rozhodl, že si vyberu jinou. Po krátkém výběru jsme se dohodli s paní operátorkou na Lee, která je prý krásná a super (ano, měla pravdu)

Lea se po mě velmi příjemně a sexy klouzala, hladila mi ruce. Ještě při poloze na břiše, jsem měl možnost poznat takovou zajímavou fintu Lei, kdy jakoby ležela na mě a já měl po svý levý ruce její krásnou prdelku.

Pak se zas vrátila do polohy, kdy mi masírovala záda zadečkem a pokladem. Nechal jsem se opečovávat a moc moc jsem si to užil.

Při otočce to bylo ještě o něco zajímavější, když se ke mě Lea měla tuze ráda. Při masáži jsem zmínil, že jsem hodně objímací typ a líbí se mi mazlení. I toho mi dopřála docela dost. Měl jsem z Lei pocit, že už při prvním kontaktu se mnou se holka fakt snaží mi vyjít vstříc a taky si to užít. Jelikož jsme měli hoďku a půl, tak jsme měli na sebe fakt docela dost času. Přemejšlel jsem, jestli taky nemám slečně ukázat, jak mě baví masírování. Ale po pár minutách jsem si uvědomil, že fakt není kam spěchat a že to radši nechám na Lee, ať mě holka v klidu a pohodě pozná.

Lea čím víc jsme byli spolu, tím víc jsem měl myšlenky a pocit, že se taky nechá trochu opečovávat. Chvilku jsem hladil Lee oblast uší a tvář. A Lea neměla nic proti. Ba naopak, šla vzájemným dotekům naproti. Bylo to fakt krásně procítěná masáž.

Při poloze na zádech mi pak Lea hodila 69tku. Nevydržel jsem to a hnedka jsem si jí přitáhl víc k sobě abych její poklad měl blíž. Taky bez problému. O to víc tomu Lea šla naproti a nijak necukala. Měl jsem připlaceno pussycat, takže o to silnější a intenzivnější setkání to bylo. Myšleno jakožto poprvé.

Nebyl jsem si jistej, jestli Lea taky už vlhne nebo se mi to jenom zdá. Ale intuice mi potvrdila, že to nebylo dle mého, hrané a měl jsem štěstí holku taky udělat. Neřikám, že to takhle chci a dělám pokaždé, to vůbec ne. Jenom jsem si fakt z počátku nebyl jistej. Chtěl jsem to mít na pohodu a nic nehrotit. Ale jak řikám, nějak jsme si hezky sedli a po týhle intense 69tce, si sedla jakoby na mě a hrála si se mnou za zády zatímco já jsem jí nadále mohl zlobit s její pipinkou.

Tímto chci velmi poděkovat, že Lea mi možnost pussycat nabídla snad nejvic ze všech prvních setkání co si tak ještě pamatuju.

Nó a na závěr kromě trochu pokecu, kdy jsme se i spolu docela nasmáli, tak při závěrečný umývání, si mě Lea do detailu umyla a vzala to fakt od podlahy a vyleštila mě do třpytivosti. Upřímně, jsem si to hrozně užíval, Lea působila že se tahle nová kráska, docela rozjela a má skvělý smysl pro detail i smysl pro humor. Tak jsem při konci sprchy a při loučení jsem se usmíval a vydrželo mi to ještě pár minut potom co jsem za sebou zavřel dveře. Což hádám, že nebudu jedinej, s tím takovým tím pubertálním úsměvem a úšklebkem při odchodu z ero masáží, hehe 😊😀

Doporučit určitě mohu a opakování stopro pro mě ano!

Infinity mix

90 minut

3200,- (+ extras pussycat)

https://www.tapky.info/?5270,lea-infinity-spa-603-373-881-603373881

Celkové hodnocení: 🙂 (super)

IMG_5415-799x1024-1.jpeg IMG_5416-822x1024-0.jpeg

1 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx