Priváty v Praze

Barbora – Lovely Girls

Tradičně bezproblémové objednání přes Whatsapp. Slečna sídlí na pobočce LG v Ječné, vchod je docela rušný, ale potkáte tam vesměs turisty, kterým je úplně jedno, co tam děláte. Jinak se jedná o pěknej byt v přízemí zrekonstruovanýho domu.

Inzerovaných 22 je kec, spíš bych slečnu tipoval někde kolem 30, fotky a míry tak nějak sedí, postavu má teda měkčí než by mohla mít, kdyby na sobě trochu makala a na břiše trocha tuku, ale pořád s přehledem spadá do kategorie štíhlých. Podle rysů obličeje a přízvuku je odněkud z východu, ale český mluví bez problémů. V obličeji taková obyč holka od vedle s trochu přifouklejma rtama. Otevřela mi v sexy prádle, žádnej wow efekt se nekonal, ale působila mile a autenticky, tak jsem zůstal.

Po návratu ze sprchy krátká osahávačka ve stoje, při které si jí pomalu vybaluju z prádla, při tom se ke mě tiskne a hazí vyzývavý pohledy. Pak následuje kouření v několika různých polohách, to mě bavilo hodně, bylo to divoký, hluboký a uslintaný, k dokonalosti chybělo jen trochu očního kontaktu, OB by tu asi nebyly špatně utracený prachy. Pak jsme vyzkoušeli pár poloh, nechala si pěkně naložit, měl jsem pocit, že ji to i baví, reagovala docela autenticky a konečně se dostavil i nějakej oční kontakt. Nejvíc mě na ní bral zadek, takže zakončeno zezadu na něj. Holka je jinak celkem milá, kromě sahání na obličej nepamatuju žádný zákazy.

Do týhle chvíle bylo vše super a vlastně bych i zvažoval, že se zase někdy zastavím, ale pak mě po necelé trictvrtě hodině začala pomalu a jistě pakovat. V tu chvíli jsem neměl nějak extra náladu se dohadovat, tak jsem se sbalil a šel, dveře-dveře včetně dvou sprch teda max 50 minut.

Nebýt toho hořkýho konce, hodnotil bych tuhle návštěvu pozitivně, na dnešní poměry je Barbora nadprůměrně vypadající holka se skvělým nasazením v posteli, nicméně za ten časovej ojeb na konci to ode mě na doporučení určitě není.

Hodnocení:  (průměr, nic moc)

Praha 2, Ječná

734 332 131

2200/hod

https://www.tapky.info/?5269,barbora-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

1000009812-1.jpg 1000009811-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
StaryOsklivy
5 října, 2024 18:34

Měl jsem skoro stejnou zkušenost a je možné, že i u mě to z 30 minut bylo tak o 7 min kratší, ale je pravda, že mě to tolik nevadí. Na tu dnešní bídu bych to tedy pochválil trochu víc a asi bych hodnotil dost nad průměr 🙂 , ale ne zase úplně skvělý. Jinak přesun ze Soukenické vnímám pozitivně.

5 října, 2024 23:56
Reply to  StaryOsklivy

Above average looks are already places her top of the rankings, considering how bad situation is everywhere else in privats. If she had been taller than 170cm then I would have went as well. Sexno1 occasionally gets a pretty girl but Fukin operator is too scammy. That leaves out lovelygirls as last decent option. I am going to venture to albertov and balbinova soon.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx