Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Při svojí první návštěvě salonu Tantra Club jsem si vybral Anitu. Měla skvělé recenze a já se těšil na úžasnou masáž. Kdy má Anita volno jsem zjistil přes Whatsapp, protože na webu neměli aktuální rozvrh. Na čas jsem přišel na adresu salonu a zjistil jsem, že se nachází v bývalých prostorech salonu Luxury Grand. Vchod z ulice přímo do salonu přes takové malé dveře, na kterých je zvonek. Zazvonil jsem a otevřít přišla přímo Anita. Přivítala mě celkem pěknou češtinou s východním přízvukem a zavedla na pokoj úplně vzadu. Působila sympaticky a nabídla mi společnou sprchu, která byla přímo na pokoji. Pak mi ještě vysvětlila, co vše nabízí VIP masáž, kterou jsem si vybral a nabídla extras. Zůstal jsem u základu, protože masáž VIP nabízela vše, co si může masážník přát .

Odešla pro vodu a já si zatím odložil a začal nařizovat sprchu. Po chvíli přišla, vysvlékla si prádlo a připojila se ke mně a hned tělo na tělo. Sprcha v jejím podání byla hodně kontaktní. Pěkně mě mydlila a já ji. Okamžitě jsem byl v pozoru. Když si mě otočila zády k sobě a zezadu mi zajela rukou mezi nohy až na moji chloubu a začala mydlit všechno včetně příslušenství, tak jsem si přál, aby to nikdy neskončilo. Tento pocit jsem měl během její masáže několikrát. Pak se zase otočila ona zády a já jí mydlil ňadra a zadeček, kterým vrtěla o sto šest. Zkrátka úvodní sprcha, kterou by měla naučit všechny masérky světa.

Po přesunu na lůžko začala masáží zad, ptala se mě, jak to mám rád a já jí navigoval. Příjemně jsme si povídali a Anita to prokládala B2B masáží a občasným kousáním do ucha a jemnými vzdechy. Celkem rychle zavelela k otočce a začala jízda, kterou jsem ještě nezažil.

Nejprve na to šla lehce, ale věděla, jak mě dostat do extáze. Postupně masírovala celé tělo, ale nikdy nezapomněla na správné partie. Střídala polohy a chvíli tempo přidávala a pak ubírala. Často se přiblížila rty k mému obličeji a líbala mě po celém těle. Pak vytáhla svoje eso v podobě simulace soulože. Bez použití rukou dokázala můj úd chytit mezi svoje stehna a v pozici obráceného misionáře divoce přirážet. Několikrát jsem měl opravdu pocit, že jsem uvnitř. Pak zase zvolnila, sedla si vedle mě a jemně mě hladila, pak zase přidala a přešla do další polohy na koníka. Pak zase zvolnění a zase nějaká další z jejích rafinovaných poloh. Třela se o mě vším co měla. Byl jsem smysly úplně mimo sebe a hladil jí všude kam jsem dosáhl. Střídání poloh a tempa se opakovalo snad desetkrát a já si znovu přál, aby to nikdy neskončilo. Nedokážu odhadnout jak dlouho tato část trvala, protože jsem ztratil pojem o čase, ale určitě to bylo déle než 30 minut. V hlavě jsem prožil několik orgasmů než přešla do závěrečné polohy 69 a s tempem už nepolevila a ze mě vyšlo všechno nahromaděné vzrušení.

Anita ani potom nikam nespěchala, otřela sebe i mě a ještě si vedle lehla, hladila mě na tváři a po těle a jemně masírovala hladu. Při tom jsem si příjemně povídali. Závěrečná sprcha byla stejně kontaktní jako ta na začátku a já byl zase v pozoru. Na druhé kolo to nebylo, ale rozloučení parádní.

Celkově to za mě byl jeden z nejhezčích zážitků, které jsem na masáži zažil.

Byla to VIP masáž na 60 minut + 10 minut navíc s heslem „tapky“ za 2500Kč

Hodnocení (super)

https://tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

 

Anita-image0-min.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx