Erotické masáže Praha

Vilma – Rabbit Hall

Je to už několik týdnů co jsem byl u Vilmy a byl to fakt super zážitek. Na pobočce ve Vršovicích to bylo, za mě asi nejhezčí pobočka i dobře umístěná, diskrétní. U recepce jsem sdělil ke komu jdu a pak počkal chvilku. Slečna Vilma po chvíli přišla a já ji jen předal malou pozornost.

Je to moc pěkná slečna nebyla o tolik menší než já, mám raději když holka není zas moc malá, takže super. Tělo má krásný a sama o sobě je také krásná. Zpočátku mi přišla trochu tajemná a plná erotického náboje, což se postupně potvrdilo. Už ve sprše začala dost hustá erotická atmosféra, užíval jsem si především její prsa, má je fakt v topu.

Masáž na břiše pokračovala ve stejném duchu. Hodně vzdychání do ucha, masáž celého těla svým tělem, prsy to bylo moc příjemné. Občas dotyky na intimních místech, musím fakt říct, že mě Vilma rozpálila už na tom břiše pořádně. Proplétání prstů je další věc. Masáž na břiše zkrátka je nabitá erotikou a tak bych úplně nepočítal s tím, že budete mít klidnou hlavu.

Po otočce na záda začala další jízda. Promasírování celého těla, dotyky na penis a pohledy z očí do očí. Vilma střídala různě polohy, masírovala celým tělem, vzdychání top, pak chvilku na koníčka a rukou za zády masírovala penis. Pak se otočila zády ke mě a ve stejné pozici masírovala penis.

Vilma má fakt moc pěkné tělo, každý pohled jsem si užíval a občas ji po těle hladil. Ke konci začala penis masírovat trochu více, do té doby to bylo jemnější a bylo to dobře protože víc bych asi nevydržel a už bych explodoval. Takže pomalým tempem zrchlovala a až jsem nakonec explodoval. Po utření jsme ještě chvíli leželi a povídali si.

Na Vilmě mi přišlo, že si to sama moc užívá a o to víc si to pak užiji já. I přesto že se jedná o službu, tak je pro mě velmi důležité aby si to užila i ta žena, tak budu doufat, že se tak děje. Navíc Vilma je nadherna a chytra žena. Určitě doporučuji.

Název: Erotický mix

Délka: 60 minut

Cena: 1 800 kč

https://www.tapky.info/?4591,vilma-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: Výborné

IMG_4690.jpeg

1.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx