Erotické masáže Praha

Mary – Candy Shop Massage

Podnik: Objednávka bez problémov cez WA pár dní dopredu. Na bare ma už čakala aj Mary, ktorá ma zaviedla do veľkej izby hneď vedľa baru. Sprcha na izbe.

Vzhľad: Mary je mladá štíhla sexy baba s vytvarovaným zadko, menšími pekými prsiami a milou tvárou. Vyzerá prirodzene, na vzhľade jej nie je čo vytknúť.

Osobnosť: Čeština na dobrej úrovni, s komunikáciou nebol problém. Zo začiatku bola milá a priateľská, konverzácia neviazla pred ani po masáži. Počas masáže hádzala sexy pohľady a úspevy, o erotickú atmosféru nebola núdza.

Sprcha: Ako to v Candy býva zvykom, už v sprche nebola núdza o erotickú atmosféru. Prebehlo základné umytie a po ňom nasledovalo túlenie, provokácie a pokus o prvé kolo, ale to som si nechal až na koniec masáže. Veľmi príjemná sprcha aj na pomery cukrárne.

Masáž na bruchu: Časť na bruchu bola skôr o relaxe. Roztretie oleja, chvíľu masírovania rukami a potom B2B kĺzanie v rôznych polohách, postupne pridávala pár GFE prvkov ako vzdychanie do ucha a prepletanie prstov. Nemám tu čo vytknúť, ale nezaznamenal som ani žiadnu jej špecialitu, na ktorú by som spomínal. Trochu škoda, že na tejto izbe nie sú bočné zrkadlá.

Masáž na chrbte: Na chrbte už masáž nabrala lepšie obrátky. Veľké množstvo GFE prvkov, B2B kĺzanie v rôznych polohách, imitovanie sexu. Veľká časť masáže bola v polohe 69, čo bol krásny pohľad. S dotykmi po celom tele nemala problém, skôr ma nabádala a pekne reagovala. Nechala ma do sýtosti užiť si aj jej pekné prsia. Ručnej práca taktiež solídna.

Po masáži: Po masáži ešte chvíľu ostal čas na poležanie a pokec. Potom sme išli do sprchy, stále vo veľmi príjemnej atmosfére. Utretie, rozlúčenie a späť do mesta.

Záver: Mary je sexy štíhla baba s vypracovaným telom a sympatickou tvárou. Niektoré masérky majú špecifické prvky, ktoré sa niekomu môžu aj nemusia páčiť. U Mary mi prišlo, že všetko od vzhľadu, komunikácie, sprchy až po masáž prebiehalo v zlatom štandarde, ktorý predviedla na vysokej úrovni. Nemám jej čo vytknúť a odporúčam. Určite by som ju išiel znova navštíviť v prípde, že by som mal chuť na solídnu masáž.

Masáž: 60min B2B za 2000Kč

Hodnotenie:  (super,dobrá)

https://tapky.info/?4356,mary-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mary-16-3.webp mary-11-1.webp mary-12-2.webp mary-10-0.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx