Erotické masáže Praha

Eli – Infinity Spa

Tentokrát jsem byl v Infinity na druhé pobočce blíže k Nuselskému mostu. Bylo to v létě, takže dost teplo. Salon je v ulici, kde nikdo moc není, takže příchod v pohodě. Eli mě vpustila dovnitř vchod do podniku je hned za domovními vchodovými dveřmi.

Eli mě zaujala především barvou vlasů, která je tmavě červená nebo jak ji popsat. A také má snědší pleť, takže působí jako jižní typ. Je s ní fajn pokec. Předal jsem malou dobrotu zvolil nápoj a šel do sprchy. Tentokrát jsem dal sprchu sám. Po sprše jsem lehl na břicho a začala masáž.

Eli začala tak, že si sedla před mou hlavu, takže byla mi opravdu blízko a masírovala záda odtud. GGE umí také, vzdychání, masáž rukou, dotyky prstů. Intimním partiím se trochu věnuje už při masáži na břiše, když právě pak masíruje i nohy a spodní část těla. Pak přejde na mě a masíruje mě svým tělem. Samozřejmě pozoruji v zrcadle její pěkné tělo. Masáž si moc užívám.

Po otočce se naolejuje, klouže se po mě tělem a občas masíruje mé tělo rukami. Penisu se začíná lehce věnovat. Když si na mě sedne a masíruje před sebou můj penis, díváme se z očí do očí a tak erotické napětí je na správném bodě. Pak se otočí zády ke mě, takže ji hladím zadek a užívám si výhled.

Pár poloh ještě vystřídá, než jdeme do finishe, masíruje tělem, prsy a nastavuje se do zrcadla. Poslední polohu volí tu, že si na mě opět sedne a masíruje penis různými technikami, až mě dovede k orgasmu. U toho se na mě dívala a já se moc dobře udělal. Po utření chvilku poležíme, popovídáme, pak dám sprchu a odchod.

Eli erotickou masáž umí dobře, je to něco mezi klidnější masáží a takovou tou divočinou. Má pěkné tělo a je hezká, tetování ji sluší. Dá se s ní i dobře popovídat, je chytrá.

Název: Infinity Mix

Délka: 60 minut

Cena: 2 200 kč

https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení: velmi dobré

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx