Erotické masáže Praha

Charlotte – Matahari Salon

Po delší době jsem zašel do Matatari Salonu a vybral jsem si slečnu Charlotte.  Salon je dobře z ulice poznat, můžete vejít rovnou dovnitř. U recepce akorát sdělíte ke komu jdete a slečna masérka si pro vás pak přijde. Můžete samozřejmě na někoho narazit, ale asi to je stejně jedno, i kdyby tak co no.

Charlotte je moc pěkná slečna, krásné tělo a je drobnější. Je milá a dobře se s ní povídá. Masáž jsem zvolil Body to body a něco malého k pití. Šel jsem do sprchy, Charlotte se ke mě pak přidala a omyla mě.

Při masáži zad jsem hodně odpočíval. Charlotte masíruje dobře, uvolníte se vy i vaše svaly. Přejíždí po vás svým tělem občas se přitulí. Má velmi příjemný dotek. Občas pohled do zrcadla je super, má fakt krásný zadek. Ale bohužel z toho kroucení hlavy pak bolí za krkem samozřejmě. Masáž na břiše byla spíše odpočinková a příjemná. Ke konci masáže na břiše Charlotte zintenzivňuje erotické napětí.

Po otočce naolejovala sebe i mě a masírovala mi hruď a chvilku i nohy. Pak přešla opět do body to body, masírovala celým tělem občas se přitulila, což bylo velmi příjemné. Její tělo se mi fakt moc líbilo, hladit ji a dívat se, je to fakt pěkná mladá kočka. Průběžně střídá polohy, chvilkama masíruje penis ale hezky to oddaluje na tu správnou chvíli.

Hodně mám rád vzdychání u holek, které Charlotte také dělá, sice ne tolik. Charlotte chvíli masírovala i z boku, že v zrcadle hezky ukázala svůj pěknej zadeček. Když jsme se blížili ke konci, přešla Charlotte na masáž penisu. Začala hodně jemně, postupně gradovala, pak zase ubrala. Tímhle stylem až do konce, ale i ten konce takovým klidnějším způsobem, což mám přesně rád a fakt jsem si to užil. Pak orgasmus a utření. Po utření mě ještě chvíli masírovala a já odpočíval. Pak společná sprcha, pokec a odchod.

Zařadil bych tuto masáž určitě k těm klidnějším, kde není tolik erotiky jako jsem zažil jinde, ale má to svoje kouzlo. Masáž je fakt příjemná, promasíruje vám i svaly a odpočinete si trochu. Charlotte je fakt super kus, takže je to i o tom, že si člověk užije společnost s krásnou mladou slečnou.

Masáž: Body to body

Délka: 60 minut

Cena: 2 300 kč

https://www.tapky.info/?4291,charlotte-matahari-salon-773-164-811-773164811

Hodnocení: Dobré

IMG_4688.jpeg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx