Erotické masáže Praha

Sandra – Infinity Spa

V době, kdy můj výběr padl na Sandru z Infinity, tu ještě žádnou recenzi neměla, šel jsem se tedy nechat překvapit. Přes WA jsem požádal o klasickou erotickou masáž se Sandrou na 1 hodinu. Po upřesnění času mi přišlo, že „klasická masáž je bez možnosti dotýkat se intimních partií masérky“ a že mám návštěvu potvrdit dvě hodiny předem. Snadná a jasná domluva, myslel jsem si (ale viz konec).

Po potvrzení upřesněna adresa Koubkova 8. Po stisknutí zvonku „masáže“ jsou mi odjištěny vchodové dveře a ze dveří kousek za nimi vpravo už vykukuje Sandra. Při seznámení na chodbě salónu je asi stejně světla jako bývá v pokojích, takže po vstupu ze slunečného dne jsem se sotva orientoval, natož abych pořádně viděl Sandru. Po uvedení do pokoje se ujistila, že jsem přišel na hodinu a nabídla vodu a společnou sprchu. Oboje jsem přijal a Sandra na chvíli odešla, ale sotva jsem se svlékl byla zpátky už jen v ručníku. Sprcha není na pokoji, ale salón je malý a tak je to vždy skoro vedle, horší by asi bylo kdyby bylo narváno. Ve veliké sprše bylo plné světlo a tak bylo možné při vzájemném omývání Sandru řádně prozkoumat hmatem i pohledem. Žádná divočina to nebyla, ale bylo to dostatečně kontaktní abych si to užil a konečně společnou sprchu docenil. Fotky celkem odpovídají realitě. Sandra má hezkou štíhlou postavu, docela velká prsa, pěkný zadeček i pohledný obličej. Věk a údaje věřím, že sedí. Tetování, piercingy ani jiná výrazná „vylepšení“ nemá a nepotřebuje. Že je Ukrajinka nelze přeslechnout, ale určitě mluví česky déle než je v Infinity a běžná konverzace je zcela bez problémů,  celkově je ale spíše tišší. Na břiše začala podle mě docela dobrou masáží zad, ale velmi rychle přešla v intenzívní klouzání celým tělem. Po otočce mě nechala řádně rozetřít olej po jejím těle a pokračovala v té své klouzací gymnastice. Vůbec to nebylo špatné, tělesného kontaktu bylo vrchovatě, penisu se dostalo dostatečné pozornosti prsou i dalších partií, občas zavzdychání. Myslím ale, že kdyby trochu zpomalila, nechala na sebe více sáhnout (ne že by se tomu bránila, ale při tom fofru to moc nešlo) a přidala více něhy a třeba i jen usměvavý pohled do očí, mohlo to být ještě lepší a sama by se tak nenadřela. Bohužel z tohohle super kontaktu přešla rovnou na druhý extrém, dohonění vkleče u kolen. Tohle by snad měli těm holkám zakázat. Ani nevím, jestli by nebylo lepší, kdyby místo takovéhleho vyvrcholení raději dál zůstaly v nějakém smyslném kontaktu. Vyhonit se nakonec umím i sám. Potom teda zase, teď už k jemnější masáži tělo na tělo došlo a závěrečná sprcha zase byla moc fajn.

Při placení jsem se dozvěděl, že jsem měl Infinity Mix (jediný rozdíl v popisu je 69, tak proč to honění od kolen?), bez protestů jsem doplatil čtyři stovky (čert je vem, i za ně to stálo). Sandra k tomu řekla, že jsem se měl dohodnout s operátorkou na druhu masáže, ale to jsem udělal jak v objednávce, tak v potvrzení. Nijak jsem to neřešil i proto abych nezdržoval, to jsem ještě nevěděl, že mě vypakovala ze dveří o 6 minut dřív. V pokoji nebyly žádné hodiny, Sandra měla mobil a já smůlu, protože i když jsem své hodinky strategicky postavil na stolek, tak ta holka mi v pohledu na ně furt překážela. Přes uvedené chyby jsem si většinu masáže užil a návštěvy nelituju, hodně zásluhou té osvětlené sprchy. Ne, tma opravdu smyslnost nezvyšuje a snad i Sandra přežila pohled na toho fotříka vedle sebe bez újmy. Po celou dobu byla milá a snaživá, bez známek únavy nebo otrávenosti, ze kterých jsem měl při množství služeb v jejím rozvrhu strach. Když nad něčím s trochou velkorysosti přivřu oči, tak hodnotím jako

(dobrá)

Infinity mix, 60 minut, 2300 Kč

https://tapky.info/?5186,sandra-infinity-spa-603-373-881-603373881

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx