Erotické masáže Praha

Karolína – Candy schop masáže

Tak po delší době jsem se rozhodl pro návrat ke svému oblíbenému koníčku a vydal jsem se do „cukrátek“ prozkoumat slečnu Karolínu. Bylo tu o ní napsáno již mnohé a tak snad tato recenze nebude jen nošením dříví do lesa. Proběhla tu před časem vášnivá diskuze na téma, zda fotky na stránkách Candy schopu Karolíně nepřidávají a zda to není klamání klienta apod. Tady se musím jednoznačně postavit za Karolínu a za její luxusní prdelku, kterou přikládám i na fotkách a kterou jsem měl příležitost si do sytosti prohmatat i v reálu a rozhodně jsem se při tom necítil být nikterak podveden. 🙂

Byl jsem v pobočce v Maisselově ulici a tak tady asi není už moc o čem psát. Domluva a vstup bez problémů. Při popíjení drinku za barem se kolem mně protáhla jiná masérka. Tuším, že to byla Lisa a usmála se na mně tak dráždivě, že jsem si následně musel změřit i její zadeček a kroutila s ním tak smyslně, že už jí mám jako povinnost na svém playlistu.

Ale zpět ke Karolíně. Když se objevila, tak se u mně žádný wow efekt nedostavil a popravdě musím přiznat, že už pak vlastně ani později prostě nepřišel. Slečna fajn. Milá, komunikativní. Východní rysy v obličeji a řekl bych, že i postava nese jasné prvky původu někde v Kazachstánu. Odvedla si mně do toho jejich velkého pokoje a vše probíhalo v příjemné atmosféře. Řekl jsem si o pussycat a mé prosbě bylo s úsměvem vyhověno. Ve sprše se Karolína příjemně tulila, otočila se ke mně tím luxusním zadečkem a spustila moc příjemný taneček v mém klíně. Vše co se dělo na mně ale působilo tak nějak strojeně a naučeně a prostě mezi námi nepřeskočila žádná velká jiskra. Možná i proto jsem si jí hned na úvod nehodil na záda, jak mám obvykle ve zvyku a lehl jsem si poslušně na břicho a říkal jsem si, že počkám až se slečna trochu rozehřeje. Při masáži zad a nohou opět nebylo co vytknout ale prostě pořád jsem to pozoroval spíš jako dobře prováděné představení a nedařilo se mi s Karolínou navázat těsnější pocitový kontakt. Ten se bohužel nedostavil ani později při pussycatu. Tedy ne že bych si její krásně do hlaďoučka vyholenou pussynku do sytosti neužil. Nastavovala se moc pěkně, ale i při této veskrze intimní pasáži se mi jí prostě nepodařilo nějak víc rozparádit. Myslím, že to tak má nastavené v hlavě a nebo tedy alespoň se mnou měla. A nebo jsem prostě nepřišel na to, jak se jí dostat pod kůži a tak jsem to po nějaké době vzdal, neboť by mi asi dřív upadl jazyk, než bych se dočkal nějaké větší odezvy. Tuhle situaci moc neznám a tak jsem tím byl trochu zaskočený. Překulil jsem se na záda a řekl jsem si no nic, tak teď předveď Ty děvče, co umíš. A musím přiznat, že to netrvalo dlouho a její fígle na mně zafungovali mnohem lépe, než ty moje na ní. A to zejména když mi předvedla dosud absolutně nejvěrohodnější imitaci blowjobu, jakou jsem kdy zažil. Musím se přiznat, že jsem na chvíli fakt šokovaně uvěřil, že mi ho prostě kouří. Když jsem zjistil, že ho má někde mezi bradou a krkem, neubralo to kupodivu nic z mého prožitku a tuhle část jsem si užil absolutně nejvíc.

Závěr pak proběhl v poloze 69, kdy mi tím svým luxusním zadkem nacouvala doslova přímo do úst a přimáčkla se tak na těsno, až jsem sotva popadal dech. No a pak už to byla rychlovka a já nezadržitelně pod jejíma šikovnýma ručkama spokojeně kapituloval. Karolíně vlastně nemám co vytknout. Z její strany proběhlo vše tak jak má. A to, že mezi námi nepřeskočila jiskra, se prostě stává. Jsem asi moc rozmazlený. Mám rád, když se mi podaří děvče pořádně nažhavit a je tam pak víc toho vzrušeného živočišna. Na konci už nás trochu tlačil čas a tak šup do sprchy, která už byla čistě očistná a pak obléknout, zaplatit a zpět do ulic. .

Karolínu mohu rozhodně doporučit. Sám ale opakovat již nebudu. Zklamaný jsem ale rozhodně neodcházel a tak jí přiřazuji usměvavý smajlík. 🙂

Klasická erotická masáž + pussycat na 60 minut za 2 500 kč.

admin edit: https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

karolina-2-1-1-1.webp karolina-1-0.webp

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx