Erotické masáže Praha

Eva – Rabbit Hall

Domluva OK den předem přes SMS. Přicházím o 5 minut dříve, přeji si vodu a jsem usazen za černý závěs. Eva přichází přesně. Odcházíme na pokoj, kde začínáme společnou sprchou. Celý začátek je takový bez jiskry, hledáme společnou chemii. Ve sprše probíhá hlazení po jejich krásných prsou, když jsem chtěl pohladit pipinku, naznačila, že ne. Přiznám se, že mě to trochu rozhodilo. Nicméně hlazení pokračuje dál a bimboš už hezky stojí. Vycházíme ze sprchy a přeji si masáž Lingam. Dodávám, prý jsi v tom hodně dobrá. Kdo říkal? Ale na ťapkách to píšou. Je překvapená, jako by ty recenze na sebe vůbec nečetla. Ledy roztávají.
Lehám na záda, při Lingam masáži se poloha na břiše nekoná. Celou dobu se věnuje jen Lingamu všemi možnými způsoby. Masíruje prsy, pak rukou, druhou hladí hráz a koule. Je to nádherný pocit. Kouknu na hodiny, mám 10 minut za sebou, říkám, že ať se krotí, že to asi nevydržím. Vtipně odpoví: Proto tu jsi, ne? Budou dvě kola, ale oddalovat bych to chvíli mohla. Oddalování trvalo asi 15 minut. Probíhalo hlazení po žaludu, hrázi, stopka a pak zase, různé úchopy, které navozovaly neskutečně krásné pocity. Pomalu mě přiváděla do stavu „šílenství“. Na konec kapituluji. Orgasmus jaký jsem ještě nezažil. Eva vtipně poznamenala: Ještě jsi mohl vydržet, půl hoďky…
Následuje úklid a příjemný pokec. Jak na konec poznamenala, svěřila se mi s informacemi, které ještě nikomu neřekla, tak to sem psát nebudu. Mám respekt k intimním sdělením.
Jdeme udělat další super orgasmus – říká po 5 minutách pauzy. Nevím jak to popsat, 20 minut mě udržovala ve stavu nekonečného orgasmického pocitu, který máme my chlapi těsně přes kapitulací. Nakonec bylo dokončeno i druhé kolo s výstřikem až někam na rameno. Opět vtipná poznámka na konec – teď teprve jsi úplně prázdný.
Rychlá sprcha, spíše očistná, políbení před odchodem a vypuštěn do ruchu velkoměsta s blaženým úsměvem. Čas dodržen na minutu přesně.

Lingam Masáž
60 minut
2000 Kč (akce)
https://tapky.info/?4003,eva-rabbit-hall-774-910-918-774910918
(super,dobrá)

eva_0116.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx