Erotické masáže Praha

Olivie – Luxury Grand

Dalsi navsteva v Luxury, tentokrat dostala sanci Olivie. Klientelu urcite ma, ale tady mi prijde ze je nejaka prehlizena. Jedna nic moc recenze o jejich kvalitach rozhodne nevypovida. Ale pekne poporadku. Domluva a prichod v pohode, tentokrat uz pisu drive ze jsem tam abych nemusel cekat, takze otviram dvere a v tu chvili otvira dvere z jejich sklipku i Olivie. Sympatanda s rostackym kukucem, vzajemne usmevy, tohle bude snad dobry. Na pokoji domluva na vode, na tom ze uvodni sprchu hodim sam atd. Uvodni sprchy jsem na konci trochu litoval ze jsme nedali spolecnou, protoze tu zaverecnou jsme pekne rozjeli 🙂 Ale zpet k prubehu, s mym zavrenim vody se otviraji dvere, a Olivie se vraci, takze nacasovani perfektni a zadne prostoje.

Jak uz kolega predemnou psal, tak ja se utiram, povidame si a olivie pritom shazuje zupanek, zaklekava na matraci zady k zrcadlu a zacina se pri nasem rozhovoru natirat olejem. Podle me ji mozna ani nedochazi jak je to sexy, protoze postavu ma paradni a paradni olej se sexy postavou dela divy. Pri rozhovoru ji tedy do oci opravdu nekoukam, ale hltam jeji telo a to co dela. Rucnikem jsem si malem prodrel diru, protoze jsem chtel to predstaveni shlednou cele a na bricho se mi vazne nechtelo 🙂 Ale tak vsechno ma jednou svuj konec a neco noveho zacina, takze leham na bricho. Chvili Olivie masiruje rukama siji, ramena a zada. Pak sjizdi nize a masiruje zadek a stehna. V teto fazi uz provetrava pytlik  aopatrne ho bere do ruky a masiruje. Dale jiz jde na telo na telo, kdy hezky klouze, pak hezky obkrocmo na me jezdi a ja uz si trosku lamu ruce a hladim ji po lytkach a stehnech. Kdyz si hodne zlomim ruku tak dosahnu i na prdelku 🙂 Olivie vzdy chvili jezdi, tre se o me, pridava tvar na tvar a obcas nejakou tu pusu. Cas od casu se zastavi, proplate prsty a jen tak na me lezi. Myslim ze je to celkem mazlik a doteky tel ma moc rada. Na zaver casti na brise si jeste pohraje s ptackem a septne at se otocim.

Uz pasaz na brise byla zajimava, ale po otocce jeste vse graduje. Zacina nejtezsim kalibrem a to klouzanim v poloze nos na nos. V teto poloze jmse stravili opravdu hodne casu a spolecne si uzivali blizkot toho druheho. Jak doteky samotnych tel tak samozrejme rukama a ostatnimi smysly 🙂 Nebudu to zde rozepisovat, nebolo to nic co by nepatrilo ke skvele eroticke masazi 😉 Ale pokud bych byl u Giny, tak bych tam nechal hodne penez 😀 Myslim ze nebudu prilis domyslivy kdyz reknu ze jsme si to uzivali oba, coz bylo take videt na finale, ktere prislo mozna soucasne v poloze kdy jsme lezeli vedle sebe s propletenyma koncetinama. Pote jsme oba odpadli a jen tak mi Olivie lezela na rameni a nic jsme nerikali a vzajemne se hladili. Pak prisel cas uklidu a kapesniku, jeste chvile pokecu a hura do te spolecne sprchy. Tam to bylo celkem velky a kdybych mohl tak zustanu jeste hodinu 😀

V prubehu masaze jsem zjistil ze Olivie je nejen sympaticka, ale taky moc hezka v obliceji. Puvodni okouzleni super telem a peknou prdelkou (viz prilozene fotky) tedy zastinilo i to ze je fakt moc pekna. Ale to je samozrejme vec kazdeho a jeho osobniho vkusu.

Za me tedy velka parada a moc se tesim na opacko, ktere urcite bude.

https://www.tapky.info/?4660,olivie-luxury-grand-605-958-304-605958304

eroticka masaz 1 hodina za 2100,-

super 🙂

olivie_013-0.jpg olivie_011-1.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx