Erotické masáže Praha

Julie – Masáže Princess

Byla to jedna z prvních masáží Julie, ne-li úplně první – aspoň to tak působilo. Při vpouštění mne do salonu vypadala dost nesvá, o nějakém přívětivém, vlastně ani o přivítání se nedalo hovořit. Pro jistotu jsem se jí zeptal, zda je Julie. Jejím vzhledem jsem ale zklamán nebyl: obličej až na ten vyděšený výraz sympatický, okolo 30 let. Úvodní dojem na Mezibranské kazí to, že v činžáku mohou masérky těžko chodit otevírat k domovním dveřím v příliš erotickém oblečení.

Dostávám úsečné pokyny, za což ale může i to, že Julie je tu z Ukrajiny teprve asi rok a češtinu ovládá omezeně. Na pokoji je nejprve jejím hlavním cílem mne zkasírovat. To jsem ještě v duchu úplně nevylučoval možnost otočky (kterou jsem ještě nikdy neudělal). Pro zlehčení atmosféry laškuji, že jí zaplatím až po masáži, jako je to většinou jinde, ale řekla, že by na to mohla zapomenout, a pak s těmi penězi odběhla jako s kořistí. Nezapomněla mi však přinést vodu.

Během celé návštěvy se Julie vytratila několikrát, ke cti ji však slouží, že se zase vždy brzy vracela – tu s olejem, nebo třeba když slyšela, že jsem se vrátil z koupelny. Tam jsme odešli spolu, když jsem ji poprosil, zda by za mnou přišla po chvilce, což mi asi špatně rozuměla, působilo to ale, že se přemáhá. Postupně se mne jala i omývat. Snažil jsem se prolamovat ledy konverzací, ale v kombinaci šumění sprchy, hučení pračky a částečné jazykové bariéry jsme si příliš nerozuměli. A když se Julie dostala rukami k pinďourovi (za takových okolností samozřejmě visícího), sotva se ho dotkla, z koupelny nevímproč zdrhla… 🤩

Tak jsem se domyl sám a na pokoji jsem se Julie za chvilinku dočkal. Snažil jsem se odlehčovat atmosféru slovně, dostal jsem ale skoro příkaz lehnout si na břicho, nicméně jsem se, když už si Julie sedla poblíž na futon, na ni ještě chvilku nedokázal nedívat, protože má fakt hezké tělo, i když ne tak štíhlé jako na fotkách, ale správně tvarované: údaje 172/55 a obstojná prsa vel. (téměř) 3 by mohly souhlasit. Dvojitý piercing na pupíku (na fotkách chybí), žádné tetování. Bezvadná pleť a hebká kůže po celém těle. A její půvab jsem mohl sledovat docela slušně i v bočním podélném zrcadle, protože světlo nechala Julie svítit dostatečně. 👍

Masáž začala Julie od nohou, a když na mém prvním chodidle strávila asi 2 minuty, bylo mi jasné, že takhle to nejspíš k pořádné erotické masáži nepovede. Tak ji prosím, ať zbytek nohou přeskočí a jde rovnou na má záda. A že jí místo toho pak namasíruji já – v tom jsem se totiž v poslední době nějak nečekaně vypracoval (díky inspiraci z recenzí některých z vás a jednoho videa 😅), zatím si při tom každá masérka přinejmenším libovala a některé to přímo rozvášnilo… Julie se mně k tomu něco připtala, ale kupodivu neprotestovala. Ta záda mi mezitím promasírovala trochu jako když drhne prádlo na valše, ale v dalších dnech jsem to vážně ocenil. Velice příjemně mi promasírovala zezadu hlavu, jak jsem ještě nikde nezažil a ani jsem z toho přitom neměl umaštěné vlasy. V jednu chvíli mi nařídila, ať ruce, jimiž jsem jí už lehce šmátral po těle, dám k hlavě a tu zabořím do futonu, až jsem se musel ozvat, že přece nechce, abych se jí při masáži udusil. To se asi poprvé usmála, ovšem snadno se stane: i ona, když jsme si pak vyměnili role, se jednou musela ozvat, že jsem ji příliš zalehnul.

Jinak ale při mé masáži Julie vypadala brzy blaženě, a když jsem po její otočce po ručním hlazení přešel k tělu-na-tělo, tedy přesněji řečeno na ni nalehnul, začala brzy vzdychat, přitáhla si mne k sobě – a konečně se usmívala a najednou byla nejen hezká, ale přímo nádherná, milá a jakoby omládlá, jako by tolik erotické něhy už dlouho nebo nikdy nezažila. A to i mne velmi vzrušilo. Objímáme se, hladím, dávám ji pusy na tvář a krk, pérem se už třu kousek od jejího rozkroku. Připadá mi, že by mne teď už snad pustila i dovnitř – jsme fakt jako milenci – ale natolik se ovládám, že k tomu nemůže dojít. Místo toho chci její kočičce konečně lehoučce dopřát svou rukou, ale to mne Julie kupodivu zastaví. Takže ji dohladím jinde – ale už je z ní jiná, spokojená a uklidněná žena.

Vzhledem k Juliině masážní nezkušenosti jsem se trochu obával její ruční práce na mém nástroji, ale zde mne opět překvapila. Po troše ježdění prsy po mém těle z boku probíhala naprostá většina této fáze v krásné 69, kdy si nechala zadeček mnou štelovat a nic neskrývala. Jen oba asi dva mé pokusy přejít přirozeně od hnětení jejího zadečku či hlazení okolí škvírky v pro mnohé masérky neodolatelné citlivé dráždění horní části jejich pokladu to odmítla: poprvé i mé slovní lákání (možná mu pořádně nerozuměla), podruhé mi ruku přesměrovala na svá prsa, k čemuž pozvedla trup. Jen se mi smutně vybavil web Masáže Princess „Časté dotazy: Mohu se masérky dotýkat? Ano, můžete se dotýkat a uspokojit rukou…“ 👍😛

Bez spoluprožitku masérky jsem vyvrcholení dokázal odolávat dlouho. Julie honila docela jemně, tak jsem ji ke konci poradil trochu pevnější úchop a spolu s tím výhledem při 69 bylo vymalováno. Výstřik jsem pro jistotu předem hlásil, Julie s ním však neměla problém. Poté mi ho ještě chvilku nějak hladila – a pak s omluvou „voda…“ a ať si chvilku poležím, odběhla asi opláchnout se.

Opět se celkem brzy vrátila a přilehla si, takže krátký milý pokec v rámci jazykových možností proběhl. Do závěrečné sprchy už šla Julie se mnou jako samozřejmost a vzájemně jsme si tam umyli záda. Na pokoji se pak objevila těsně před mým rychlým obléknutím.

Odcházím asi minutu po hodině. V předsíni mi Julie nabízí lžíci k obouvání, krátce se loučí, ale žádná pusa na tvář, ani podání ruky nebo snad dokonce vykouknutí za mnou ze dveří – jako kdyby oboustranně hezké pasáže na futonu byly zapomenuty. Trochu to zkazilo můj celkový dojem, a nakonec i mé výsledné hodnocení.

Ale ještě ten večer koukám na web Princess, že si Julie nechala vypsat směny na zbytek týdne, jakož pak i na ten další – takže snad se rozněžnění a zapracování masérské novicky trochu podařilo. Pokud se už Julie na erotiku a chlapy opravdu naladila a budete se k ní chovat hezky, případně možná i trochu aktivně, věřím, že čas strávený s ní, natož její vzhled a tělo, nikoho neurazí. Pokud Julie vydrží, tak bych i časem možná zopakoval – i pro vyzkoušení, zda to jedno její tabu, které je poněkud v rozporu se sliby salonu, náhodou nepadlo…

Masáž: Erotická masáž

Délka: 60 minut

Cena masáže: 2000 Kč

Hodnocení: (ale byla to jedna z jejích úplně prvních masáží)

Odkaz: https://tapky.info/?5235,julie-eroticke-masaze-princess-773-480-202-773480202

Julie-1-1.png Julie-2-0.png

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx