Erotické masáže Praha

Gina – Masáže Princess

Gina…Chtěl jsem jí navštívit během období kdy byla v Red massage, ale vzhledem k tomu, že tam maj  cenovou politiku, trochu vyšší než je třeba v Rabbit hallu či jinym podniku, nicméně pravě proto, jsem tak nějak si řikal, že se tam brzy zastavim. Nestalo se a tak nadešel čas na setkání v mých milovaných Princeznách.
Řikal jsem si, jak to bude skvělá masáž plná erotiky a provokace, ale ta holka je špatná….hodně špatná.
Četl jsem tady už její komentáře, že klienti jí dávaj 4k za hodinu….achjo achjo. Jako tohle mi k Princeznám absolutně nesedí. Nejen, že tam maj svoje příplatky, ale absolutně nechápu pány, co jim nevadí dát 4 tisíce za hodinu, to už mi přijde celkem přehnaný.
Co se Princezen týká, tak spíš bych řekl, že to je takový styl ala eroticko-relaxační masáž s tím, že někdy se tam objeví pár celkem slušných holek co se toho nebojí a umí předvést svůj um. No a právě proto jsem si vybral Ginu. Celou dobu neú jsem tam šel, jsem si řikal jsem si, jak to bude skvělý a jaká to bude zábava. Leč bohužel. Nicméně abych vám popsal alespoň z části její přístup a celkový zážitek s ní…
Objednávka a komunikace s mými skvělými operátorkami úplně na pohodu, domluveno 90 minut a fialovej pokoj + chtěl jsem po delší vyzkoušet společnou sprchu v úvodu. No nic. Takže to bylo ve skutečnosti takhle:
Zazvonil jsem v Mánesovce a říkám si, jaká to bude super zábava. Letmé podání ruky a přišli jsme do salónku, a….
Gina mě zavedla do modrýho pokoje (první fail), musel jsem jí ukázat ten můj nejlepší pokoj a to jest červenej. Domluva byla masáž kokosovym olejem (holka odešla a asi po 5ti minutách mi sdělila, že s kokosovym olejem to je dražší, což byl samozřejmě kec protože vím že klasická erotická masáž na 90 minut, obecně stojí stejně jako klasická erotická masáž ať to je na 60 minut a více) druhej fail.
Po těhlech pár minutách přišla a že teda vezme tu klasickou erotickou s tím normálním olejem.
Musel jsem se sprchovat sám a ani se mě na to nezeptala jestli chci společnou sprchu = třetí ojeb. Když jsme řešili co si dám k pití, tak jsem řekl že kafe s mlíkem a cukrem. Gina se po x minutách vrátila, že nemaj mlíko. Ok. Tohle jako chybu neberu. To se stává i v jinym podniku. Tak mi donesla colu.
Lehl jsem si na futon a čekal co bude. Po asi tak 10ti minutách řekla že ještě si pro něco skočí a za chvilku je u mě. Takovýhle natahování neni ani v Secret place nebo Infinity.
Uběhlo asi tak 20 minut a konečně se na mě vrhla. Nó ani se nevrhla. Spíš jenom tak bezzubě masírovala. Bylo úterý, 9 hodin večer. A tohle se mi nikdy nestalo, že by mě to takhle těžce nebavilo. Gina působila dojmem, že jí štve že tam musí bejt až do 11ti. A řikal jsem si, jak to bude gradovat, ale ono ani to ne. Za tu dobu, co chodim na ero masáže i ta špatná masáž oproti tomuhle byla vlastně super. Gina nepředvedla jedinou originalitu, jedinou polohu, masážní skills…jenom tak lehce po mě klouzala. A jelikož jsem high sensitive, tak jsem fakt z ní cejtil že jí to ani nebaví.
Bohužel to celý skončilo tím, že jsem se otočil, holka nasadila automatickou hoňku a bylo vymalováno. Žádný oddalování, žádná provokace, nic.
Při druhý sprše jsem se taky musel osprchovat sám. Pak jsem se teda oblíkl, dal jí kartičku, ona mi ještě řekla že další razítko dostanu až příště (bože Gino, to jsi tak hloupá a apatická nebo sis celou dobu o mě myslela, že jsem na ero masáži poprvé, natož v Princeznách, kde se mi to sakra líbí a je to jeden z mých TOP salónů). Loučení proběhlo jenom tak, že ona tam stála a absolutně nic nedělala…ani pusa, ani objetí…absolutně nic…stála tam jak nafukovací panna a čuměla na mě.:(
Já jsem zabouchl dveře a byl jsem sakra rád, že už tohle trápení a těžká bída skončila…:(

Erotická masáž celého těla
90 minut
2400,-

https://www.tapky.info/?4583,gina-masaze-princess-773-480-202-773480202

Celkové hodnocení: 😧 (špatná)

Gina2-0.jpg Gina7-1.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx