Erotické masáže Praha

Dafne – Candy Shop Massage

Dafne, další novinka, kterou jsem se rozhodl navštívit. Candy je už dobře rozjetý podnik, do kterého je už někdy problém se ve vybranou hodinu dostat. Při mém příchodu už byl jeden pán za závěsem, takže mě výjimečně masérka čekala už pod schody a na bar jsem se ani nedostal. To mi ale nevadí, neboť sympatická Dafne mě vítá s pěkným úsměvem a hned mě za ruku vede do místnosti a já jsem spokojen.

Jdeme do pokoje bez sprchy. Dafne se pokusí o to, co mi naposledy předvedla Nika a tedy, že se ke mně rychle přitiskne a já se nestačím ani úplně svléknout. Toto se mi moc líbí. Ptá se mě jakou masáž bych si přál a na případné extras. S takovým povedeným úvodem beru „all inclusive“ a hned se začínáme líbat. Dafne to má asi ráda, neboť je to opravdové francouzské líbání a bude ho ještě dost.

Bohužel to ale musíme přerušit a připravit se na „cestu“ do sprchy na chodbě. Dafne je velmi veselá a srdečná holka. Stále se usmívá a je to s ní příjemné. Sprcha je již tradičně v Candy stylu a tudíž žádný odstup nehrozí. Hezky se při tom líbáme a já přecházím i na jiné části jejího těla.

Tady ale musím podotknout, že její tělo je, no jak bych to řekl, „sportem nepolíbené“? Nebude to pro každého, ne pro ty, co vyžadují štíhlé modelky, ale ti na základě jejích parametrů nebudou o ní asi ani uvažovat. Na fotkách trochu stahuje bříško, ale za to má pěkný velký kulatý zadek a pěknou milou tvář.

Zdá se mi, že ve sprše jí trochu ukazuji, co všechno se tam dá stihnout a není asi na to ještě zvyklá, protože mě po chvíli vyzve, abychom už šli na matraci, že nebudeme mít čas. Nevadí, ale nemusí se až tak držet předepsaného programu. Měl jsem takový pocit, že byla se mnou trochu skrytě nervózní, co se času týká. No Dafne je velmi ochotná a všelijak jsem ji tam vykrucoval. 🙂 Já to tam mám prostě rád a raději navrhuji zkrátit pasáž na břiše, než abychom tu sprchu zkracovali.

Vracíme se do místnosti a začínáme klasicky na břiše. Dafne mě trochu pomasíruje ručně, ale je to asi jen taková její zkrácená verze, co mi vůbec nevadí. Následuje GFE B2B. Užívám si to, ale nepamatuji si na nic, co bych vypíchl jako něco speciálního. Je to taková dobrá klasika. V Candy to prostě mají dobře nacvičené. Dafne nezapomíná ani zkontrolovat stav dolů.

Otočka docela rychlá. Poté, co jí pomůžu s naolejováním jejího těla, si na mě lehne a začne po mně trochu klouzat. Vždy když se ke mně přiblíží tváří, tak se líbáme. Je to velmi příjemné, GFE tomu nechybí. Jaké přesné polohy proběhly si už nevzpomenu, ale vím, že jich mnoho nebylo a Dafne se už „řítí“ do 69ky. Tady mi to přišlo podobně jako s Reginou trochu unáhlené. Ale kdo by si při této poloze stěžoval, že? Já určitě ne.

Tentokrát to moc dlouho nevydržím. Masérky to se mnou nějak nechtějí oddalovat. 😀 Nebo možná to ani samotná Dafne nečekala tak brzy a po mém vyvrcholení ještě chvíli zůstává v této poloze, abychom na tom byli stejně, co oceňuji. 😛 Následně ale zjišťuji, že do konce máme ještě docela dost času. Toto nemám moc rád, protože bezprostředně po mém HE to už pro mě není tak vzrušující.

Dafne navrhuje masáž zad, kterou jsme tak trochu zanedbali. Je to fajn, Dafne mi pomasíruje i nohy a zadek. Po pár minutách si ke mně lehne a trochu se pomazlíme. Mně to přijde ale i tak nějak málo, tak jí navrhuji ať si lehne pro změnu ona. Myslím, že můj záměr je jasný 😉 Dafne trochu překvapená souhlasí, ona je prostě za každou legraci.

Za tuto mou iniciativu mě pochválila. Působila osvěženě a ještě veseleji. Oba jsme spokojeni a musíme už utíkat do sprchy. Tam mě ještě trochu chválí, že jsem byl „normální“, ne jako někteří jiní. To mě na jedné straně těší, ale na druhé mi je to líto. Nějak si to už představuji tak, že na masáže chodí hlavně gentlemani.

S Dafne to bylo moc fajn, šla z ní pozitivní energie a cítil jsem se s ní uvolněně. Jen škoda, že to tak nějak rychle hnala do mého cíle. A možná ani ne, možná to bylo rychlé, protože to bylo dobré. 🙂 Nějaké ty fyzické nedostatky vynahradila svou příjemnou osobností a přístupem. Opakování časem nevylučuji.

Hodnocení 🙂 Čas přesně dodržen.

Body to body masáž 60 minut 2000 kč + 500 kč pussycat + 500 kč líbání.

https://tapky.info/?5096,dafne-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

dafnee-1.jpg dafne-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx