Erotické masáže Praha

Sandra – Infinity Spa

Sandra – Infinity Spa

Salon má v Praze 2 pobočky. Obě u zastávky metra IP Pavlova, já byl na pobočce v koubkově ulici. Vstup bez problémů, zvonek masáže, po vstupu do domu se vstup do salonu nachází kousek za dveřmi v přízemí objektu. Otevřela mi přímo Sandra oblečená v diskrétních šatech. Domluva přes whatsapp. Nejprve s problémy, když 2 dny dopředu na mou zprávu nereagovali. Následně jsem salon kontaktoval den před plánovanou návštěvou a komunikace, včetně výběru masérky, již proběhla bez problémů.

Sandra je milá, spíše tichá, dívka původem z Ukrajiny. Česky se s ní dá v pohodě komunikovat. Fotky postavy odpovídají, v obličeji je také celkem sympatická. Jediné drobné zklamání pro mě byla pevnost jejího poprsí, které je no něco volnější než vypadá na fotkách.

Byli jsme na pokoji, který bohužel nemá sprchu. Nevím, jak je to tady na ostatních pokojích, ale tohle je za mě podstatné mínus. Společnou sprchu však Sandra nabídla. Když jsem ji přijal, tak mi podala ručník a vyzvala mě, ať se zatím svléknu a se slovy, že se hned vrátí zmizela. Toto bohužel není zrovna sexy začátek, jsou salony kde si můžete dívku svléknout, nebo se alespoň smyslně svléká před vámi…toto by se za mě také dalo vylepšit. Následně se Sandra vrátila oděna již jen do firemního župánku, který si po příchodu do sprchy odložila a já si jí mohl konečně prohlédnout. Sprcha sama o sobě je dostatečně prostorná a nabízí dostatečný prostor pro vzájemné hrátky již ve sprše. O žádné extra žhavé předehře však nemůže být řeč. Pod záminkou vzájemné očisty došlo k důkladnému vzájemnému prozkoumání našich těl jehož vrcholem bylo dráždění mého penisu jejím sexy zadečkem(což zase nutno podotknout, že sexy bylo)

Po návratu ze sprchy jsme zahájili masáž zad. No, ono o žádnou velkou masáž vlastně ani nešlo. Začaly jsme spíše takovým pohlazením a podrbkáním, což trvalo opravdu krátce. Následně Sandra rozjíždí svou gymnastickou sestavu B2B. Dobrých 15 minut v kuse se k vám tiskne svým tělem v různých polohách, kdy velice intenzivně využívá svá ňadra, zadeček i rozkrok. Bohužel to trvá možná až moc dlouho a začne to být takové strojové. 5 x se sklouznout celým tělem, 5x podráždit kozami, 5x přejet po stehně kočkou apod… Skoro mi přišlo, že to má místo večerní hodiny aerobiku. Tady možná platí, že někdy méně je více. Chtělo by to méně strojovosti a více to třeba jen proložit letmým dotekem mezi nohy apod..

Po otočce se pokračuje v podobném duchu, a spíše než o masáž, se jedná o sexuální dráždění a imitaci sexu ve všech možných i nemožných polohách. Sandra u toho navíc vychází maximálně vstříc veškerým vašim požadavkům na doteky na její tělo, včetně orálního dráždění bradavek. Je na ní vidět, že některé doteky, zvláště pak hlazení a dráždění si také užívá. Zvláště intenzivní je v jejím podání zapojení jejího rozkroku, kterým se intenzivně tře o různé části vašeho těla. V kombinaci s občasným ručním drážděním penisu je jedná o opravdu dokonalou imitaci sexu, kde ke konci vlastně ani nevíte, zda už s ní ten sex nemáte…

Relativně brzy mě takto přivedla k vrcholu a já se v prvních okamžicích bál, že je konec a čeká mě časový ojeb. Opak byl však pravdou, jemně mě otřela a následovala jemná relaxační, velice příjemná masáž.

Celkově nakonec hodnotím pozitivně. Slabší rozjezd, ale super druhá polovina masáže…

 (super,dobrá)

https://tapky.info/?5186,sandra-infinity-spa-603-373-881-603373881

Infinity mix, 60minut, 2500kč

sandra2-0.jpeg sandra-1.jpeg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx