Priváty v Praze

Ája – Masáže Domeček

Po odchodu nekolika favoritek jsem se opět odhodlal k pruzkumu bojem. Volba padla na Aju z domecku. Na fotkach pekna tak jsem napsal pres WA. Domluva v pohode a tak jsem vyrazil.

Zvonim na zvonek a dorazila fakt pekna slecna. V obliceji super, stihla, prsa vypadaly luxusne, vse +- odpovidalo udajum takze nebyl duvod to otacet. Pozdrav overeni ke komu jdu a jde se nahoru na pokoj.

Na pokoji zjistuju ze slecna tedy neni moc komunikativni, kdyz jedine co z ni vypadlo bylo ze dela jen cistou hodinu jinak ticho. Zacinal jsem sice neco tusit, ale vypadala fakt super, takze vyhral spodni mozek. Platba 2k a odchod do koupelny.

Po navratu uz cekala na pokoji ve spodnim pradle, takze jsem ve stoje jeste provedl dalsi pruzkum a krom celkem spatně viditelneho tetovani zadny problem. Shodil jsem ji podprsenku a najednou neprijemne prekvapeni. Prsa sice 3ky ale made by doktor a slecna stale nemluvi a ani nijak moc nereaguje.

Polozil jsem ji na postel a zacal hlazeni a otlapkavani. To uz me zacinala dost stvat protoze nohy drzela u sebe jak jen to slo, musel jsem se fakt snazit abych ji mohl vubec sahnout na frndu. Lizat se nechala asi tak 2 minuty pak to prerusila. No nic vzadl jsem jakekoliv nadeje na jakkoliv dobry zazitek a doufal jsem ze aspon vykropim.

Rekl jsem ji at ho postavi, coz v jejim podani vypadalo tak, ze si sedla ke spickam nohou a dvema prstama do nej stouchala. Nakonec jsem ho nejak vybudil, tak natahla gumu a naskocila na kone. To vydzela asi 3 minuty nez ji zacaly bolet nohy a ja uz byl s naladou stejne v haji. I klacek uz necitil uplne formu tak jsem ji polozil na zada a doufal, ze to aspon rychle zakocim a vypadnu. Bohuzel ani to se nezadarilo, protoze se snazila jak jen mohla abych se do ni nedostal, navic celou dobu co jsem se aspon o neco pokousel, tak si pred frnou drzela ruku. Samozrejme ja nasranej, klacek mekej, takze konec balim to a volam a odchazim abych zasel koupit gumovou panu se kterou by byl sex mnohem mnohem lepsi nez s Ájou.

Doporučení v žádném případě a to ani pro masochisty sebemrskače a podobne.

https://tapky.info/?5243,aja-masaze-domecek-603-387-410-603387410

Aja-1-e1721244516293-886x641.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx