Erotické masáže Praha

Kristyna – Luxury Grand

Štěstěna mě zavedla na průzkum salonu Luxury Grand kde jsem se mohl potkat s úžasnou slečnou Kristýnou, která mě zaujala jednak podle fotek, tak i výškou postavy. Těšil jsem se na dlouhé nohy a Kristýna mě nezklamala. Připravila mi opravdu nevšední zážitek. Když jsme přišel na pobočku, tak mě přivítala s dobrou náladou a zavedla mě na pokoj. Její postava je opravdu pěkně vysoká a štíhlá v kombinaci s blond dlouhými vlasy působila opravu atraktivně a já se těšil až shodí ty svoje sexy šaty. Připomínala mi nějakou herečku, jen nevím jak se jmenuje.

 

Vchod do salonu je hned za vchovovými dveřmi do domu. Šli jsme po schodech dolů až do pokoje se sprchou. Nabídla mi pití a společnou sprchu, tu jsem si určitě nechtěl nechat ujít. Odložil jsem si a začal štelovat sprchu. Kristýna se po chvíli připojila a já si mohl pěkně osahat její štíhlé tělo a poprsí, které padlo akorád do ruky. Nenuceně jsme si povídali a Krystýna mi zatím trochu přeleštila ptáčka, který se postavil rychle do pozoru.

 

Na posteli začala s masáží zad a šíje. Nezapomínala ani na zadek a nohy a pěkně mě promasírovala a jemně u toho vzdychala. Vystřídala několik poloh včetně intenzivního B2B. Pak začala rukou zajíždět mezi půlky a já se mírně nadzvedával, aby se dostala co nejdále. Postupně jsem se zvedal víc a víc a Kdystýna mi masíroval ptáčka pěkně pod tělem. Pak jsem si klek na kolena a Kdystýna mi hladila zadek a zajížděla mi mezi nohy, kde se věnovala masáži přirození. V podobné poloze jsem na masáži ještě nikdy nebyl a musím říct, že to stálo za to. Blížili jsem se k závěru a tak jsem jí trochu přibrzdil a nadzvedl se celý. Krystýna se usmívala a vyzvala mě ať si lehnu na záda. Poslušně jsem poslechl.

 

Jak jsem tak ležel, tak jsem se okamžitě začal věnovat jejímu poprsí. Pěkně se mi nastavila a já jí hladil po břiše a prsou. Vystavila zadek pěkně na zrcadlo a já napnul svůj zrak, aby mi nic neuteklo a pokračoval jsem přitom v jejím hlazení. Kristýna mi jemně masírovala hruď a pak postupně přidávala B2B, které střídala s ruční prací. Žaluda mi otírala o svoje bradavky a já ji přitom hladil po zadečku stále pěkně vyšpuleném na zrcadlo. Její doteky jsem si opravdu užíval a Kristýna postupně stupňovala tempo a stále hlasitěji vzdychala. Za chíli jsem byl ve finále.

 

Krátce jsme jetě pokecali a šli do sprchy, kde mě Kristýna zbavila oleje.

Celkově to byl skvělý zážitek. Kristýna je opravdu kus a ještě k tomu velmi příjemná společnice a já zase objevil něco nového.

Jednalo se o klasickou erotickou masáž na 60 minut v hodnotě 1900,-

Hodnocení recenze:
 (super,dobrá)

https://tapky.info/?5090,kristyna-eroticka-maserka-luxury-grand-605-958-304-605958304

 

 

171940520645864-330x440.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 září, 2024 16:52

So luxary grand doesn’t have pussycat or kissing extra options? They’ve few tall beautiful ladies I would love to see but never tried this spa due so lack of extras.

17 září, 2024 11:07

Nepamatujes zda měla nalakované nohy? Dlouhé prsty apod? Foot nenabizela?

V obličeji hezká?
Jinak hezká recenze. Zkusím.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx